nitrodr125 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Γεια χαρά, έχω πάρει κάποια parts για να στήσω έναν NAS . Έχω στήσει ήδη έναν nas με το FreeNAS. Οι ανάγκες μου άλλαξαν και θέλω να τρέχω κάποιες σελίδες που φτιάχνω. Δοκίμασα να στήσω MySQL , PHP και όλα τα σχετικά στον NAS και έπαιξαν μια χαρά. Το θέμα είναι ότι δεν μου αρέσει και τόσο αυτός ο συνδιασμός. Έχετε ιδέα κάποια λύση για να στήσω έναν web server με όλα τα καλά αλλά και να εξυπηρετεί τις ανάγκες μου σαν nas ? Το ιδανικό θα ήταν κάποιος συνδιασμός που να έχει και Plesk.
nitrodr125 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Γεια χαρά, έχω πάρει κάποια parts για να στήσω έναν NAS . Έχω στήσει ήδη έναν nas με το FreeNAS. Οι ανάγκες μου άλλαξαν και θέλω να τρέχω κάποιες σελίδες που φτιάχνω. Δοκίμασα να στήσω MySQL , PHP και όλα τα σχετικά στον NAS και έπαιξαν μια χαρά. Το θέμα είναι ότι δεν μου αρέσει και τόσο αυτός ο συνδιασμός. Έχετε ιδέα κάποια λύση για να στήσω έναν web server με όλα τα καλά αλλά και να εξυπηρετεί τις ανάγκες μου σαν nas ? Το ιδανικό θα ήταν κάποιος συνδιασμός που να έχει και Plesk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.