Nikos.thd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Επανέρχομαι διορθωμένος ύστερα από υπόδειξη! Εχω 5 αρχεία mkv Και τα πέντε τα βλέπω και τα ακούω στο Subtittle Workshop (για να βάλω υπότιτλους) Οταν θέλω να τα περάσω από filmmachine μου λέει ότι το αρχείο έχει πρόβλημα. (τα έβαλα ένα-ένα ξεχωριστά και τα πέντε) Το ίδιο μου λέει και το Magic convert όταν θέλησα να το μετατρέψω σε άλλη μορφή. Υπάρχει πράγματι πρόβλημα ή κάτι μου λείπει; Ευχαριστώ
hammerd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 κατι σου λειπει..το filmachine ειναι λιγο ιδιοτροπο και θελει καποια εξτρα για να κανει ολη τη δουλεια σωστα..μια βολτα απο το site τους θα σε βοηθησει..αν θυμαμαι καλα στα λεει και κατα την διαρκεια της εγκαταστασης το τι χρειαζεται μαζι με links κτλ κτλ..
Nikos.thd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Υπάρχει κάτι πιο εύκολο και λιγότερο ιδιότροπο από το filmmachine;
parsifal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δες μερικά που αναφέρονται εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271294#Μετατρέπω_AVI/DivX/MP4/MKV_σε_DVD_ Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πρώτα με το δωρεάν DVD Flick.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.