gtr4460 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 γεια σας παιδες ειχα μια συζητηση με κατι φιλους και μου ελεγαν οτι τα καλυτερα σαιτ για το στοιχημα ειναι τα συνδρομιτικα δηλαδη αυτα που εχουν συνδριμες εχετε να μου προτεινεται καποιο εσεις δεν ξερω κιολας αν επιτρεπεται διμοσια να τα πουμε ας με συνχορεσουν οι αντμιν του φορουμ ευαχαριστω εκ τον προτερον
isay Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 gtr4460 να ξέρεις ότι ο καλύτερος και πιο σίγουρος τρόπος για να βγάλεις λεφτά από το στοίχημα, είναι ... να πουλάς συμβουλές. 3
mrfan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Πιστευω οτι ειναι κακο στο στοιχημα να ακολουθεις τις προβλεψεις αλλων. Μπορεις να παρεις μια συμβουλη αλλα οχι και να πληρωσεις κιολας για αυτη. Αν δεν κατσεις να δεις μονο σου 11αδες,να δεις τα παιχνιδια των ομαδων κτλπ δυσκολα κρινεις. Παντως το να πληρωνεις για προβλεψεις συγγνωμη αλλα ειναι ανοητο
mrfan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Πιστευω οτι ειναι κακο στο στοιχημα να ακολουθεις τις προβλεψεις αλλων. Μπορεις να παρεις μια συμβουλη αλλα οχι και να πληρωσεις κιολας για αυτη. Αν δεν κατσεις να δεις μονο σου 11αδες,να δεις τα παιχνιδια των ομαδων κτλπ δυσκολα κρινεις. Παντως το να πληρωνεις για προβλεψεις συγγνωμη αλλα ειναι ανοητο
gtr4460 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 οκ παιδες σας ευχαριστω για της απαντησης σας θα δω τη θα κανω καλημερα και παλι ευχαριστω
gtr4460 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 οκ παιδες σας ευχαριστω για της απαντησης σας θα δω τη θα κανω καλημερα και παλι ευχαριστω
SlimData Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Λοιπόν, υπάρχει αυτό το ανταλλακτήριο της betfair το οποίο όμως δεν γνωρίζω, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Από τα υπόλοιπα που πάνω κάτω παίζουν στα ίδια πράγματα, θεωρώ ότι το πιο user-friendly είναι το sportingbet 1
SlimData Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Λοιπόν, υπάρχει αυτό το ανταλλακτήριο της betfair το οποίο όμως δεν γνωρίζω, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Από τα υπόλοιπα που πάνω κάτω παίζουν στα ίδια πράγματα, θεωρώ ότι το πιο user-friendly είναι το sportingbet
urezin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Λοιπόν, υπάρχει αυτό το ανταλλακτήριο της betfair το οποίο όμως δεν γνωρίζω, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Από τα υπόλοιπα που πάνω κάτω παίζουν στα ίδια πράγματα, θεωρώ ότι το πιο user-friendly είναι το sportingbet δεν ρωτησε αυτο ρωτησε για sites που πουλανε προγνωστικα google it
urezin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Λοιπόν, υπάρχει αυτό το ανταλλακτήριο της betfair το οποίο όμως δεν γνωρίζω, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Από τα υπόλοιπα που πάνω κάτω παίζουν στα ίδια πράγματα, θεωρώ ότι το πιο user-friendly είναι το sportingbet δεν ρωτησε αυτο ρωτησε για sites που πουλανε προγνωστικα google it
liapinio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Όλα πάνω κάτω είναι τα ίδια... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις λογαριασμό σχεδόν σε όλα. Να τα δοκιμάσεις, να πάρεις το bonus εγγραφής νέου παίκτη και στην συνέχεια να μείνεις σε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο... 1. Bwin 2. Betoto 3. Betathome 4. Betclic 5. Betfair 6. Bet365 7. 10Bet 8. WillHill 9. Gamebookers 10. Mybet 11. Expekt 12. Unibet
liapinio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Όλα πάνω κάτω είναι τα ίδια... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις λογαριασμό σχεδόν σε όλα. Να τα δοκιμάσεις, να πάρεις το bonus εγγραφής νέου παίκτη και στην συνέχεια να μείνεις σε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο... 1. Bwin 2. Betoto 3. Betathome 4. Betclic 5. Betfair 6. Bet365 7. 10Bet 8. WillHill 9. Gamebookers 10. Mybet 11. Expekt 12. Unibet
tarantules Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 gtr4460 : Για να σου αποδείξω το μέγεθος της βλακείας και της απάτης που έχουν τα συνδρομητικά site στοιχήματος που ισχυρίζονται σίγουρο κέρδος θα σου πω το εξής : Παλιά είχα βρει ένα πολύ μεγάλο (όπως ισχυριζόταν) site που με μια συνδρομή των 200 ευρώ το χρόνο σου έδινε σημεία και σου εξασφάλιζε οτι στη χειρότερη περίπτωση θα έβγαζες το χρόνο (εαν τους ακολουθούσες) 10 χιλιάδες ευρώ! Τους στέλνω λοιπόν κλασικά ένα mail (όπως και σε πολλούς άλλους που ισχυρίζονται παρόμοια) και τους κάνω την εξής πρόταση : Τα 200 ευρώ που ζητάτε είναι πάρα πολύ λίγα! Έχω μια τρομερή ευκαιρία για εσάς! Δεν θα σας πληρώσω τα 200 ευρώ της συνδρομής ΑΛΛΑ θα μου δίνετε τα σημεία για να κερδίζω κάθε μέρα και εγώ θα σας πιστώνω το λογαριασμό με το 50% των κερδών μέσω paypal.Εαν για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ σας πληρώσω μπορείτε να διακόψετε τη συνεργασία μαζί μου την ίδια κιόλας ημέρα. Έτσι, στο τέλος του χρόνου θα έχετε βγάλει τουλάχιστον 5.000 ευρώ ΜΟΝΟ από εμένα! Αν μάλιστα δω οτι δουλεύει το σύστημα έχω στην Ελλάδα πάρα πολλούς σας συστήσω και να κερδίζετε και από αυτούς το 50%.Περιμένω τις απόψεις σας.... -------------------- Εδώ και κάτι χρόνια ακόμα περιμένω αυτό το mail τους.....
tarantules Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 gtr4460 : Για να σου αποδείξω το μέγεθος της βλακείας και της απάτης που έχουν τα συνδρομητικά site στοιχήματος που ισχυρίζονται σίγουρο κέρδος θα σου πω το εξής : Παλιά είχα βρει ένα πολύ μεγάλο (όπως ισχυριζόταν) site που με μια συνδρομή των 200 ευρώ το χρόνο σου έδινε σημεία και σου εξασφάλιζε οτι στη χειρότερη περίπτωση θα έβγαζες το χρόνο (εαν τους ακολουθούσες) 10 χιλιάδες ευρώ! Τους στέλνω λοιπόν κλασικά ένα mail (όπως και σε πολλούς άλλους που ισχυρίζονται παρόμοια) και τους κάνω την εξής πρόταση : Τα 200 ευρώ που ζητάτε είναι πάρα πολύ λίγα! Έχω μια τρομερή ευκαιρία για εσάς! Δεν θα σας πληρώσω τα 200 ευρώ της συνδρομής ΑΛΛΑ θα μου δίνετε τα σημεία για να κερδίζω κάθε μέρα και εγώ θα σας πιστώνω το λογαριασμό με το 50% των κερδών μέσω paypal.Εαν για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ σας πληρώσω μπορείτε να διακόψετε τη συνεργασία μαζί μου την ίδια κιόλας ημέρα. Έτσι, στο τέλος του χρόνου θα έχετε βγάλει τουλάχιστον 5.000 ευρώ ΜΟΝΟ από εμένα! Αν μάλιστα δω οτι δουλεύει το σύστημα έχω στην Ελλάδα πάρα πολλούς σας συστήσω και να κερδίζετε και από αυτούς το 50%.Περιμένω τις απόψεις σας.... -------------------- Εδώ και κάτι χρόνια ακόμα περιμένω αυτό το mail τους.....
isay Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 gtr4460 : Για να σου αποδείξω το μέγεθος της βλακείας και της απάτης που έχουν τα συνδρομητικά site στοιχήματος που ισχυρίζονται σίγουρο κέρδος θα σου πω το εξής : Παλιά είχα βρει ένα πολύ μεγάλο (όπως ισχυριζόταν) site που με μια συνδρομή των 200 ευρώ το χρόνο σου έδινε σημεία και σου εξασφάλιζε οτι στη χειρότερη περίπτωση θα έβγαζες το χρόνο (εαν τους ακολουθούσες) 10 χιλιάδες ευρώ! Τους στέλνω λοιπόν κλασικά ένα mail (όπως και σε πολλούς άλλους που ισχυρίζονται παρόμοια) και τους κάνω την εξής πρόταση : Τα 200 ευρώ που ζητάτε είναι πάρα πολύ λίγα! Έχω μια τρομερή ευκαιρία για εσάς! Δεν θα σας πληρώσω τα 200 ευρώ της συνδρομής ΑΛΛΑ θα μου δίνετε τα σημεία για να κερδίζω κάθε μέρα και εγώ θα σας πιστώνω το λογαριασμό με το 50% των κερδών μέσω paypal.Εαν για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ σας πληρώσω μπορείτε να διακόψετε τη συνεργασία μαζί μου την ίδια κιόλας ημέρα. Έτσι, στο τέλος του χρόνου θα έχετε βγάλει τουλάχιστον 5.000 ευρώ ΜΟΝΟ από εμένα! Αν μάλιστα δω οτι δουλεύει το σύστημα έχω στην Ελλάδα πάρα πολλούς σας συστήσω και να κερδίζετε και από αυτούς το 50%.Περιμένω τις απόψεις σας.... -------------------- Εδώ και κάτι χρόνια ακόμα περιμένω αυτό το mail τους..... Αυτός είσαι! Σε παραδέχομαι! Γενικά αυτοί που δεν χάνουν λεφτά από το στοίχημα είναι αυτοί που ΔΕΝ παίζουν στοίχημα αλλά παρέχουν υπηρεσίες γύρω από αυτό (συμβουλές, συνδρομές, σπρώξιμο betsites, κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα