newtech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ugo πόσα χρόνια ασχολείσαι με το στοίχημα; Σε αυτά τα Χ χρόνια τι λέει ο ισολογισμός σου; Έχεις βγει κερδισμένος και μάλιστα με ικανοποιητικό κεφάλαιο που συνεχίζει να τροφοδοτεί τα τωρινά σου παιξίματα; Σαν έξοδα δεν αναφέρομαι μόνο στους κουβάδες αλλά και εφημερίδες, συνδρομές, κλπ. Δεν ψάχνω τους μεγάλους κουβάδες ή τα μεγάλα κέρδη. Ψάχνω να βρω (στο περίπου) το αποτέλεσμα του ισολογισμου. Τους τελευταίους 18 μήνες που λογικά θα είσαι πιο εμπειρος, ποιος ειναι ο ισολογισμός σου; Εγω αν θελεις να σου πω απο το 2009 Με αρχικο ταμειο 5,000 ειμαι στα +- 60,000 Καθαρα αν αφερεσω συνδρομες προγραμματα κτλ περιπου 40.000 περιπου δλδ +12,000 / ετος. (με ενασχόληση μο 60ωρες/βδομαδα) 2
Ugo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε isay θα σου πω.Πιο εμπειρος ισως ειμαι αλλα παντα υπαρχει και ο πιο εμπειρος κι απο μενα.Το στοιχημα δεν ειναι ατελειωτο.εχει πολλα πραγματα αλλα καποια στιγμη τα μαθαινεις ολα και πρεπει να βρεις τι σου ταιριαζει σαν χαρακτηρα και τι αντεχει η τσεπη σου.αλλοι ασχολουνται με ασιατικα μονο , αλλοι μονο με λαιβ , αλλοι μονο με ανταλλακτηρια.Εγω οσο επαιζα ΟΠΑΠ (μακρια απο μας) να σου πω την αληθεια δεν κρατουσα ταμειο.Ξερω πως εχανα αλλα κερδιζα κιολας.Ο ΟΠΑΠ επειδη τα παιρνεις και τα δινεις επι τοπου εχει μια ψευδαισθηση.Μπορει να χασεις 10 συνεχομενα αλλα οταν κερδισεις μια κυριακη θα σου φανει οτι τον εσκισες και του τα πηρες ενω παιζει να χεις χασει περισσοτερα τις προηγουμενες 10 απο οσα πηρες.Αυτο στο ιντερνετ φαινεται.Ειναι βεβαια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να κρατας αρχειο αγωνα προς αγωνα ποσα εβαλες , ποσα κερδισες/εχασες , ποσα εχεις τωρα.ΠΑΝΤΑ! Εμενα επειδη το στοιχημα με πορωνει ασχημα , εχω μηδενισει 2 φορες το ταμειο τη 2η ειπα δεν ξαναασχολουμαι αλλα εκατσαν κατι λεφτα στα χερια μου και το αρχισα.Εκει ξεκινησα με συνδρομητικες ακριβως για να μην "εμπλακω" συναισθηματικα και στο ψαξε , γραψε , μελετα , αποφασισε και το πηγα στεγνα και μαθηματικα.Μ'αρεσε δεν μ'αρεσε ο,τι εδιναν το επαιζα και 8 στις 10 ειχαν και δικιο.Εγω τα τελευταια 2 χρονια ξεκιναω το μηνα μου με στανταρ ποσο.Καθε μηνα η μπανκα μου εχει 350 ευρω (εχω πληρωσει συνδρομες κλπ και ξεκιναω με 350) αλλα τα πονταρισματα μου ειναι και αναλογα.(το μεγαλυτερο θα ειναι 30-40 ευρω).Εχω 30 μερες μπροστα μου , δεν βιαζομαι.ΚΑΘΕ μηνα σηκωνω τα κερδη ειτε ειναι 10 ευρω ειτε ειναι 400.(Μιλαω παντα για τη μπανκα των συνδρομητικων , εγω παιζω και δικα μου σε αλλη μπανκα που ειτε χανω πολλα ειτε πιανω πολλα ειτε μενω στα ιδια).Επειδη κραταω συνεχεια αρχειο τους τελευταιους 18 μηνες οπως ρωτας εχω συνολικο κερδος 13850 ευρω.ΔΕΝ ειναι πολλα αλλα μη γελιομαστε δεν ειναι και λιγα.ΑΝ τα διαιρεσεις βγαζει γυρω στο 770 κερδος το μηνα.Μιλαμε για καθαρο κερδος ομως.Τα 350 μενουν μεσα.Απο τα 650 θα πληρωσω τις συνδρομητικες , αλλους μηνες ειμαι σε 2 αλλους σε 1 αλλους σε 4 και θα μου μεινουν και ρεστα.ΕΙναι ενας μισθος στις μερες μας αυτο που μου μενει αλλα δεν ξεκινησα με χιλιαδες.Αυτο το λεω και το εννοω.Ξεκινησα με λιγα τα αφησα μεσα καιρο , δεν εκανα αναληψη για κανα 2 μηνες αλλα αξιζε και τωρα δινει.εχε ομως στο νου σου οτι αλλους μηνες εβγαζα και 1200 αλλους και 150.Αυτα παιζουν και για αυτο θελει συνεχεια και συνεπεια.Γιατι θα εχει και χαλια μηνες , θα εχει ομως και γαμω τους μηνες Ε οπως βλεπω και ο φιλος απο πανω , πανω κατω στα ιδια ειμαστε , δεν ξερω τι συστημα ακολουθει βεβαια αλλα ειναι στα 12 χιλιαρικα το χρονο , εγω στα 14 κοντα στον 1μιση χρονο.Υποθετω εκει γυρω θα κινουμαστε ολοι!Επισης εγραψα σε καποια φαση "απο τα 650 θα πληρωσω..." 770 ηθελα να γραψω ε! δεν κανουν και 650 οι συνδρομητικες μην τρελαθουμε! Ναι οπως λεει ο φιλος 60 ωρες την εβδομαδα.8ωρο κανονικο δηλαδη και λιγα λεει , αμα ασχολεισαι μονος σου αλλες μερες θα βαρας και 12ωρα.κατι σ/κα με αγγλιες κλπ.Δεν ειναι τυχαιο πως στο εξωτερικο οι τιπστερς/μπουκ/χαντικαπερς δεν ασχολουνται με ολα.Κανεις δεν ασχολειται με ολα.Μονο οι ελληνες το εχουν αυτο.Ο αλλος σου λεω εγω ειμαι ειδικος στην κονφερενς η στη σουηδια ξερω γω.Εδω ο,τι του αρεσει του αλλου στο προσφερει.Δεν παει ετσι.Στοιχημα δεν ειναι μονο η μπαλα.ειναι και το μπασκετ και το χοκει και το τεννις και το μπειζμπολ.και εκει λεφτα εχει και ευκαιριες.αμα θες να ασχοληθεις μονος σου , διαλεξε 2 αντε 3 το πολυ πρωταθληματα και παιζε μονο αυτα.και παρακολουθα και καναν αγωνα να δεις τι μπαλα παιζει η καθε ομαδα.Αλλιως δεν γινεται να εχεις αποψη για δανια , γερμανια 2 , ισπανια , τουρκια και αγγλια 2 ταυτοχρονα.εκτος αν εχεις τετοιο μυαλο να θυμασαι και να ξερεις αν οντως αξιζε τη νικη η καρλαιλ ή εχει 2 σερι τυχερες νικες και ηρθε η ωρα να χασει.καταλαβαινεις τι λεω πιστευω....για αυτο και οι συνδρομητικες εχουν 4-5-6 ατομα και το καθενα δουλευει στον τομεα του.αυτο σου προσφερει ουσιαστικα.Το καθημερινο 8ωρο που αν το αντεχεις και το κατεχεις για μενα ειναι οκ και μακαρι να μπορουσα κι εγω να το κανω επαγγελμα.Αλλα δεν μπορω οποτε... 4
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ και του δυο σας. Βασικά επιβεβαιώνεται αυτό που πίστευα. Οτι αν κάποιος δει επαγγελματικά το στοίχημα (περιορίζοντας την παρόρμιση) σε μακροχρόνια βάση ισοδυναμεί με μια underpaid δουλειά χωρίς ασφάλιση ΑΛΛΑ αποτελεί μια εναλλακτική λύση σε περιόδους χοντρής αφραγκίας. 1
newtech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ και του δυο σας. Βασικά επιβεβαιώνεται αυτό που πίστευα. Οτι αν κάποιος δει επαγγελματικά το στοίχημα (περιορίζοντας την παρόρμιση) σε μακροχρόνια βάση ισοδυναμεί με μια underpaid δουλειά χωρίς ασφάλιση ΑΛΛΑ αποτελεί μια εναλλακτική λύση σε περιόδους χοντρής αφραγκίας. Ναι καπος ετσι ειναι τα πραγματα. Σαφος παιζει ρολο και ο παράγοντας τυχη . Απο κατι πυραμίδες κτλ.. καλητερα. Θελει μαθηματικα ,τυχη , καθαρο μυαλο , συστημα (μεθοδικοτιτα) , υπομονη αλλα πανο απο ολα.. ΟΧΙ ΚΑΡΔΙΑ Παιζει ολυμπιακος-Schalke? οσο και ολυμπιακος να ειμαι (δεν ειμαι) αν εχω 10 λογους που το βλεπω διπλο.. θα πονταρω διπλο. Θελει ενασχολιση με ολα τα προταθληματα. (ειχε ενα καιρο που εδινα ΙΡΑΝΙΚΟΥΣ αγωνες ποδοσφαιρου και ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ μπασκετ). Πολλοι βριζαν τι ειναι αυτα κ γελουσαν.. ομως το στοιχημα ειναι ΑΠΟΔΟΣΗ οχι ΟΝΟΜΑΤΑ.. Γιατι να παιξω το 2.10 της ΜΠΑΡΤΣΑ που το βλεπω 60% και να μην παιξω το 2.60 το μεξικανικο μπασκετ που το βλεπω 80% ?
Eazyman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια οποιος μπορει ας μου στειλει 2-3 καλα συνδρομιτικα σαιτ σε μηνημα
BetWinNow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Το blog μας , στο τελευταίο στάδιο λειτουργίας του ως blog πριν μετατραπεί οριστικά σε Site , χαρίζει σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως ΔΩΡΕΑΝ μια εβδομάδα με τα καθημερινά μας σημεία!!!!! Από Δευτέρα 5 Νοεμβρίου μέχρι Κυριακή 11 Νοεμβρίου , ΔΩΡΕΑΝ 1 ολόκληρη εβδομάδα καθημερινών σημείων (μέσος όρος 22 / εβδομάδα) !!! Στείλτε μας μέιλ , μήνυμα εδώ ή στο Twitter / Facebook και ελάτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία μας!!! http://betwinno.blogspot.gr/
vroutos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα.μπορει να μου πει καποιοσ κανενα καλο συνδρομητικο site?δεν εχω πολυ χρονο για μελετη ευχαριστω εκ των προτερον
BetWinNow Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Νέος μήνας , νέα πακέτα , νέες τιμές! Ο Νοέμβριος έκλεισε με 45% κέρδος για το Μπασκετικό πακέτο μας και πάμε τον Δεκέμβριο να συνεχίσουμε Δυνατά!!! Σταθερά το καθημερινό μας πακέτο ΚΑΙ για το ποδόσφαιρο για τους φίλους του αθλήματος....Νέα ομάδα και νέα μέλη , Πάμε για να κάνουμε καλές γιορτές http://betwinno.blogspot.gr/
haHa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Θα κανω μια ερωτηση στους φιλους newtech και ugo που μιλανε για κερδη περι τα 12.000/ετος. Ποσα λεφτα πονταρετε ανα ετος για να εχετε κερδη περι τα 12.000€? Κοινως ποσο ειναι το roi σας? -------------------------------- edit: Τωρα προσεξα οτι τους τελευταιους 18 μηνες ο φιλος ugo ισχυριζεται οτι πονταρει 350€ το μηνα και κατα μεσο ορο εχει 770€ καθαρο κερδος το μηνα. Κοινως εχει roi 220% !! Χμμμ.... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2012 από haHa
Ugo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ναι φίλε μου κάπως έτσι πάει.Βέβαια υπάρχουν σημαντικές παράμετροι στο θεμα οπότε μη νομίσεις πως σου πουλάμε φούμαρα...Εξηγώ: Πληρώνω συνδρομητικές και κατά καιρούς έχω τα τυχερά μου.Δηλαδή θα σου κάτσει σε ένα μήνα ένα καλό δελτίο ψιλο-εκπλήξεις και θα σε εκτοξεύσει.Θα σου στείλουν 2-3 εταιρείες το ίδιο σημείο και θα το τρελο-φορτώσεις και θα σε εκτοξεύσει.Θα είναι γενικά καλός ο μήνας και θα νομίζεις πως οκ , "έγινα" (συγκεκριμένα τον Οκτώβριο μου πέρασε σύστημα που μου έδωσε συνδρομητική με αποδόσεις του 3.00++ και τα έπαιξα 4άδα και έβαλα ΜΟΛΙΣ 4 ευρώ...υπολόγισε περίπου πόσα έβγαλα από 1 μόνο δελτίο)...Τι θέλω να πω? Πως δεν είναι οτι θα σου στέλνουνε πχ 3 σημεία τη μέρα και θα πιάνεις συνέχεια 2 , 3 , 3 , 3 , 2 , 3 κλπ κλπ.Είναι πολλοί παράγοντες μέσα που ή θα σου κάτσουν έναν μήνα ή όχι.Αυτό έχει να κάνει και με τις εταιρείες που είναι ο καθένας συνδρομητής αλλά και με προσωπικές κατά καιρούς εκτιμήσεις.Επίσης άλλο σημαντικό είναι πως δεν θα βγάζεις , ΑΝ βγάζεις , κάθε μήνα κέρδος.Εμένα ο Νοέμβριος έκλεισε με μείον για παράδειγμα.Ο Οκτώβριος με ελαφρά κέρδη.Αλλά ο Σεπτέμβριος πχ με είχε εκτοξεύσει.Και επειδή όντως παίζω όσα αναφέρω παραπάνω , έχω να σου πω συγκεκριμένα πως τον Σεπτέμβριο είχα καθαρά κέρδη 1450 ευρώ , τον Οκτώβριο μόλις 55 και τον Νοέμβριο -200....Και ποιος ξέρει πώς θα πάει και ο Δεκέμβρης. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν είναι "Μισθός" , 750 καθαρά κάθε μήνα και τέλος.Αλλά μαθηματικά , εγώ στο παράδειγμά μου , από τον Σεπτέμβριο ακόμα έχω τα κέρδη και τα επενδύω.Και στατιστικά , ένας καλός μήνας έχει αργήσει να έρθει , οπότε ίσως κάνω καλές γιορτές αυτόν τον μήνα ΥΓ:Ρώτα τον φίλο τον NewTech να σου πει πχ επειδή τον ξέρω κιόλας , ιντερνετικά δηλαδή , για το δελτίο μπάσκετ με τις 3 ισοπαλίες με αποδόσεις 25++ και τα 3 , και πόσους μήνες μπροστά τον πήγε.... Για οτιδήποτε άλλο ρώτα ελεύθερα. 2
newtech Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ναι φίλε μου κάπως έτσι πάει.Βέβαια υπάρχουν σημαντικές παράμετροι στο θεμα οπότε μη νομίσεις πως σου πουλάμε φούμαρα...Εξηγώ: Πληρώνω συνδρομητικές και κατά καιρούς έχω τα τυχερά μου.Δηλαδή θα σου κάτσει σε ένα μήνα ένα καλό δελτίο ψιλο-εκπλήξεις και θα σε εκτοξεύσει.Θα σου στείλουν 2-3 εταιρείες το ίδιο σημείο και θα το τρελο-φορτώσεις και θα σε εκτοξεύσει.Θα είναι γενικά καλός ο μήνας και θα νομίζεις πως οκ , "έγινα" (συγκεκριμένα τον Οκτώβριο μου πέρασε σύστημα που μου έδωσε συνδρομητική με αποδόσεις του 3.00++ και τα έπαιξα 4άδα και έβαλα ΜΟΛΙΣ 4 ευρώ...υπολόγισε περίπου πόσα έβγαλα από 1 μόνο δελτίο)...Τι θέλω να πω? Πως δεν είναι οτι θα σου στέλνουνε πχ 3 σημεία τη μέρα και θα πιάνεις συνέχεια 2 , 3 , 3 , 3 , 2 , 3 κλπ κλπ.Είναι πολλοί παράγοντες μέσα που ή θα σου κάτσουν έναν μήνα ή όχι.Αυτό έχει να κάνει και με τις εταιρείες που είναι ο καθένας συνδρομητής αλλά και με προσωπικές κατά καιρούς εκτιμήσεις.Επίσης άλλο σημαντικό είναι πως δεν θα βγάζεις , ΑΝ βγάζεις , κάθε μήνα κέρδος.Εμένα ο Νοέμβριος έκλεισε με μείον για παράδειγμα.Ο Οκτώβριος με ελαφρά κέρδη.Αλλά ο Σεπτέμβριος πχ με είχε εκτοξεύσει.Και επειδή όντως παίζω όσα αναφέρω παραπάνω , έχω να σου πω συγκεκριμένα πως τον Σεπτέμβριο είχα καθαρά κέρδη 1450 ευρώ , τον Οκτώβριο μόλις 55 και τον Νοέμβριο -200....Και ποιος ξέρει πώς θα πάει και ο Δεκέμβρης. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν είναι "Μισθός" , 750 καθαρά κάθε μήνα και τέλος.Αλλά μαθηματικά , εγώ στο παράδειγμά μου , από τον Σεπτέμβριο ακόμα έχω τα κέρδη και τα επενδύω.Και στατιστικά , ένας καλός μήνας έχει αργήσει να έρθει , οπότε ίσως κάνω καλές γιορτές αυτόν τον μήνα ΥΓ:Ρώτα τον φίλο τον NewTech να σου πει πχ επειδή τον ξέρω κιόλας , ιντερνετικά δηλαδή , για το δελτίο μπάσκετ με τις 3 ισοπαλίες με αποδόσεις 25++ και τα 3 , και πόσους μήνες μπροστά τον πήγε.... Για οτιδήποτε άλλο ρώτα ελεύθερα. Aυτα λες? H το καρφωτό? Ειμαι ψοφιος σημερα τωρα ηρθα.. με χαρα να απαντησω στον φιλο.. αυριο ..
haHa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Φιλε ugo το να μιλαμε για roi 220% απλα ειναι αστειο... Ενδεικτικα: http://sportchalk.com/sports-betting-strategies/understanding-r-o-i-your-return-on-investment-in-sports-betting As a matter of fact the best of the best professional sports bettors out there are able to consistently average a return on investment of 20%. This is an absolutely remarkable feat which only a small amount of people are able to routinely achieve, but even after some time if you find yourself at the 10% level that also shows a great depth of sports betting prowess and professionalism. Μαλιστα αφου εσυ παιζεις σταθερα 350€ θα σου ελεγα να εβαζες φωτο με το betting profit/loss το τελευταιο εξαμηνο/χρονο. Ολες οι εταιριες δινουν την δυνατοτητα για αυτο.. 1
newtech Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Φιλε ugo το να μιλαμε για roi 220% απλα ειναι αστειο... Ενδεικτικα: http://sportchalk.co...-sports-betting Μαλιστα αφου εσυ παιζεις σταθερα 350€ θα σου ελεγα να εβαζες φωτο με το betting profit/loss το τελευταιο εξαμηνο/χρονο. Ολες οι εταιριες δινουν την δυνατοτητα για αυτο.. Φιλε εχει νομιζεις θεμα και σου λεει ψεματα? Δεν νομιζω.. Μου κανει πιο πολυ οτι εσυ θελεις να μην ειναι αληθεια.. το τι γραφει καποιο σιτε.. εμενα με αφινει αδιαφορο. Εγω Επαγγελματικα λοιπον το τελευταιο 4μηνο... Και κατι τελευταιο.. Να βαλουμε φωτο? 1)Δεν νομιζω οτι εχει κανεις να αποδείξει κατι 2) Έστω οτι οι εταιριες δινουν αυτην την δυνατοτητα (Η απαντιση ειναι ΟΧΙ.. αλλα έστω ..).. εγω ειμαι σε 36 εταιριες γραμμένος οπως λογικα και ο φιλος πιο πανω.. τι ακριβως να κανει? Να κανει καμια 30αρια screenshots? Σου λεμε οτι ετσι ειναι τα πραγματα.. δεν εχουμε λογο να σου πουμε ψεματα.
haHa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Τελικως δεν θα δουμε screenshot με το betting profit/loss τελευτιου 6μηνου που να φαινεται roi ~220% με συγκεκριμενα ποσα καταθεσης(πχ 350€ οπως αναφερθηκε) και αναληψης. Απολυτως αναμενομενο... Μαλιστα ,αφου ο φιλος μιλαει για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ποσο καταθεσης (350€) , τοτε θα ηταν ευκολο να βλεπαμε ΑΥΤΗ την καταθεση στην εταιρια(ή εταιριες) και μετα τις αναληψεις κλπ. Αφηνεται σαν ασκηση στον αναγνωστη γιατι δεν θα δουμε screenshot ....
newtech Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Τελικως δεν θα δουμε screenshot με το betting profit/loss τελευτιου 6μηνου που να φαινεται roi ~220% με συγκεκριμενα ποσα καταθεσης(πχ 350€ οπως αναφερθηκε) και αναληψης. Απολυτως αναμενομενο... Μαλιστα ,αφου ο φιλος μιλαει για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ποσο καταθεσης (350€) , τοτε θα ηταν ευκολο να βλεπαμε ΑΥΤΗ την καταθεση στην εταιρια(ή εταιριες) και μετα τις αναληψεις κλπ. Αφηνεται σαν ασκηση στον αναγνωστη γιατι δεν θα δουμε screenshot .... Φιλε μου τι ακριβως προσπαθεις? Εχει λογο ο φιλος να σου πει ψεματα? Τι θα πει ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ? Σου χρωσταει καποιο SCREENSHOT? Καταρχας ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ δεν βγαζει αυτο που ζητας.. Θα πρεπει να σου βγαλει καμια 180 σελιδες με bets.. και καμια 10αρια με καταθεσεις αναληψεις. Δεν πονταρει προφανος σε 1 εταιρια αρα αυτα που ζητας απλα δεν ειναι εφικτο. Καμια στοιχηματικη δεν βγαζει ROI. Αλλα εγω αλλο δεν καταλαβενω.. που ακριβως εσυ εχεις το προβλημα? Δηλαδη γιατι να σου πει ψεματα? Εσυ θελεις και ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ δλδ??? Ενα θα σου πω.. εβαλα το φιλτρο ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ 1 ΕΤΑΙΡΙΑ (365) ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ και μου εβγαλε 16 ΣΕΛΙΔΕΣ!!!!! Δηλαδη να κανω 16 σελιδες printscreen ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 8 ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ (μιας και ανα αγωνα καταθετω και μετα 1 φωρα βγαζω τα χρηματα ανα ημερα/2) και... ΚΡΑΤΗΣΟΥ 31 σελιδες BETS.. Μονο για το τελευταιο εξαμηνο και μονο για 1 εταιρια ... ΓΙΑΤΙ? Γιατι εσυ απλα δεν μας πιστευεις? Και αφου θελεις.. πες μας εσυ που ακριβως και σε ποια εταιρια βγενει ROI αυτοματα οπως το λες εσυ σε παραπανω post. Εγω και PRINTSCREENs σου εστειλα κ τα παντα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα