Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
gtr4460 : Για να σου αποδείξω το μέγεθος της βλακείας και της απάτης που έχουν τα συνδρομητικά site στοιχήματος που ισχυρίζονται σίγουρο κέρδος θα σου πω το εξής :

Παλιά είχα βρει ένα πολύ μεγάλο (όπως ισχυριζόταν) site που με μια συνδρομή των 200 ευρώ το χρόνο σου έδινε σημεία και σου εξασφάλιζε οτι στη χειρότερη περίπτωση θα έβγαζες το χρόνο (εαν τους ακολουθούσες) 10 χιλιάδες ευρώ!

Τους στέλνω λοιπόν κλασικά ένα mail (όπως και σε πολλούς άλλους που ισχυρίζονται παρόμοια) και τους κάνω την εξής πρόταση :

Τα 200 ευρώ που ζητάτε είναι πάρα πολύ λίγα! Έχω μια τρομερή ευκαιρία για εσάς!

Δεν θα σας πληρώσω τα 200 ευρώ της συνδρομής ΑΛΛΑ θα μου δίνετε τα σημεία για να κερδίζω κάθε μέρα και εγώ θα σας πιστώνω το λογαριασμό με το 50% των κερδών μέσω paypal.Εαν για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ σας πληρώσω μπορείτε να διακόψετε τη συνεργασία μαζί μου την ίδια κιόλας ημέρα.

Έτσι, στο τέλος του χρόνου θα έχετε βγάλει τουλάχιστον 5.000 ευρώ ΜΟΝΟ από εμένα!

Αν μάλιστα δω οτι δουλεύει το σύστημα έχω στην Ελλάδα πάρα πολλούς σας συστήσω και να κερδίζετε και από αυτούς το 50%.Περιμένω τις απόψεις σας....

--------------------

Εδώ και κάτι χρόνια ακόμα περιμένω αυτό το mail τους.....

Αυτός είσαι! Σε παραδέχομαι!

Γενικά αυτοί που δεν χάνουν λεφτά από το στοίχημα είναι αυτοί που ΔΕΝ παίζουν στοίχημα αλλά παρέχουν υπηρεσίες γύρω από αυτό (συμβουλές, συνδρομές, σπρώξιμο betsites, κλπ)

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σας ευχαριστω αλη μι φορα παιδες για της απαντησεις σας να σται καλα και συγνομη για τον κοπο που σας εβαλα να γραψεται ολα αφτα και παλι ευχαριστω εκ τον προτερον

Δημοσ.

σας ευχαριστω αλη μι φορα παιδες για της απαντησεις σας να σται καλα και συγνομη για τον κοπο που σας εβαλα να γραψεται ολα αφτα και παλι ευχαριστω εκ τον προτερον

Δημοσ.
γεια σας παιδες ειχα μια συζητηση με κατι φιλους και μου ελεγαν οτι τα καλυτερα σαιτ για το στοιχημα ειναι τα συνδρομιτικα δηλαδη αυτα που εχουν συνδριμες εχετε να μου προτεινεται καποιο εσεις δεν ξερω κιολας αν επιτρεπεται διμοσια να τα πουμε ας με συνχορεσουν οι αντμιν του φορουμ ευαχαριστω εκ τον προτερον

Φιλε μαθε να παιζεις σχετικα με asian handicap . με λιγο google θα βρεις πολλα και στα ελληνικα για να καταλαβεις τι ειναι.

Απο εκει και περα με 3-4 σαιτ εισαι καλυμμενος να μαθεις πολλα...

http://www.asianodds.org Για να βλεπεις πως κινητε η ασιατικη αγορα.

http://www.kingbet.gr Για να διαβαζεις τα τελευταια νεα των ομαδων.

forum.bettingadvice.com Για να διαβαζεις αποψεις αλλων παιχτων και αγωνιστικα νεα.

Και μακρια απο συνδρομες ... δεν αξιζουν.

Οτιδηποτε χρειαστεις γραψε...

Δημοσ.
γεια σας παιδες ειχα μια συζητηση με κατι φιλους και μου ελεγαν οτι τα καλυτερα σαιτ για το στοιχημα ειναι τα συνδρομιτικα δηλαδη αυτα που εχουν συνδριμες εχετε να μου προτεινεται καποιο εσεις δεν ξερω κιολας αν επιτρεπεται διμοσια να τα πουμε ας με συνχορεσουν οι αντμιν του φορουμ ευαχαριστω εκ τον προτερον

Φιλε μαθε να παιζεις σχετικα με asian handicap . με λιγο google θα βρεις πολλα και στα ελληνικα για να καταλαβεις τι ειναι.

Απο εκει και περα με 3-4 σαιτ εισαι καλυμμενος να μαθεις πολλα...

http://www.asianodds.org Για να βλεπεις πως κινητε η ασιατικη αγορα.

http://www.kingbet.gr Για να διαβαζεις τα τελευταια νεα των ομαδων.

forum.bettingadvice.com Για να διαβαζεις αποψεις αλλων παιχτων και αγωνιστικα νεα.

Και μακρια απο συνδρομες ... δεν αξιζουν.

Οτιδηποτε χρειαστεις γραψε...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγω ανακαλυψα τυχαία αυτον τον τύπο σε ενα blog και παω εδω και 10 μέρες ταμειο σχεδόν μέρα παρα μέρα

www.stoixima-go.blogspot.gr

Δημοσ.

Φιλε μου καλητερα ειναι να ξεκινεις με καποιο FREE SITE.

Σιγουρα και στημενα δεν υπαρχουν (και αν υπαρχουν ειναι 2-3 ανα σεζον και πιστεψε με κανεις δεν θα τα πουλουσε αφου ειναι τοσο σιγουρα βαζει το σπιτι του και ειναι μια χαρα.)

Απλα συνδρομιτικες μερικες εχουν καλητερα inside tips..

Δες δωρεαν sites για αρχη

επι πληρωμη καλo ειναι

www.tipnow.eu που εγω ειμαι 3 χρονια. (ειναι πλεων μαζι με την ομαδα της xhel)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τσεκάρετέ μας κι εμάς...Είμαστε νέοι στο χώρο του blogging (σύντομα ευελπιστούμε να γίνουμε και site) αλλά έχουμε χρόνια στο επάγγελμα...Για ό,τι απορία και τιμές-εκπτώσεις κλπ στείλ'τε μήνυμα :) betwinno.blogspot.gr !

Δημοσ.

Οπως και να εχει για μενα

Δες μερικα σιτε και κανε καταγραφη σε XLS πως τα πανε.

www.123pame.net = free

Επι πληρωμη ζητα καποια FREE WEEK ή καποια FREE TIPS.

www.tipnow.eu = free week

Πωτε μην ψαρώσεις με αυτα που εχουν αναρτημενα στο SITE.

Δημοσ.

Όντως η tipnow προσφέρει δωρεάν μια βδομαδα αλλα επειδη δεν μαρεσουν 2-3 πραγματακια και θελω να τα μαθαινει ο κοσμος πριν χωσει χρημα , να ξερετε πως εδω και κανα 3μηνο δε λεει να σταυρωσει σημειο στα Value της.Ποτε δεν ειχε πανω απο 2 χαμενα και ηταν οκ σημεια και με αποδοσεις.Τωρα εχει φτασει να εχει 2 στα 12 value (οποιος με πει ψευτη εδω ειμαι να του τα ποσταρω ενα προς ενα) οπως καταλαβαινετε εχει πεσει μαυριλα και δε λεει να σηκωσει κεφαλι και εμεις εκτος της συνδρομης κλαιμε και τα πονταρισματα.Για τα λεφτα που ζηταει 2 στα 12 value ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ποσοστο οχι αστεια :wacko:Κι αυτο δυστυχως δεν το αναφερει πουθενα στο σαιτ της.Αλλα γενικα ειναι αξιοπιστη με την εννοια δεν θα παρει τα φραγκα να στα φαει.Αλλα αμα τα χανεις κι ολα τι να το κανεις...Εγω ειμαι συνδρομητης σε 5 εταιρειες αυτη τη στιγμη , οι 2 ειναι υπο δοκιμη, οποιος θελει να μου στειλει μηνυμα να τον στειλω συστημενο που λεει ο λογος.Οι 2 ειναι μαλιστα αμερικανικες με ΠΑΡΑ πολυ καλα ποσοστα.Εδω θα μαστε να τα λεμε.

Δημοσ.

Όντως η tipnow προσφέρει δωρεάν μια βδομαδα αλλα επειδη δεν μαρεσουν 2-3 πραγματακια και θελω να τα μαθαινει ο κοσμος πριν χωσει χρημα , να ξερετε πως εδω και κανα 3μηνο δε λεει να σταυρωσει σημειο στα Value της.Ποτε δεν ειχε πανω απο 2 χαμενα και ηταν οκ σημεια και με αποδοσεις.Τωρα εχει φτασει να εχει 2 στα 12 value (οποιος με πει ψευτη εδω ειμαι να του τα ποσταρω ενα προς ενα) οπως καταλαβαινετε εχει πεσει μαυριλα και δε λεει να σηκωσει κεφαλι και εμεις εκτος της συνδρομης κλαιμε και τα πονταρισματα.Για τα λεφτα που ζηταει 2 στα 12 value ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ποσοστο οχι αστεια :wacko:Κι αυτο δυστυχως δεν το αναφερει πουθενα στο σαιτ της.Αλλα γενικα ειναι αξιοπιστη με την εννοια δεν θα παρει τα φραγκα να στα φαει.Αλλα αμα τα χανεις κι ολα τι να το κανεις...Εγω ειμαι συνδρομητης σε 5 εταιρειες αυτη τη στιγμη , οι 2 ειναι υπο δοκιμη, οποιος θελει να μου στειλει μηνυμα να τον στειλω συστημενο που λεει ο λογος.Οι 2 ειναι μαλιστα αμερικανικες με ΠΑΡΑ πολυ καλα ποσοστα.Εδω θα μαστε να τα λεμε.

Δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω οτι τα VALUE BETS που εχει δώσει τα τελευταία ειναι χάλια.

Ευτυχώς ήμουν συνδρομητής στο TODAYS BET και απο εκει κάλυψα.

Τώρα με το νεο πακετο να δουμε. Θα ποσταρω results τέλος του μηνα (του αλλου) οταν θα εχω πληρη εικονα.

(to free week μπορουν να το παρουν ολοι.)

Απο εκει και περα δεν υπαρχει λογος να παει καποιος που εχει λιγα χρηματα σε συνδρομιτικα.

Τωσα FREE sites υπαρχουν.

Δημοσ.

τα συνδρομητικα σαιτς εχουν τα υπερ τους και τα κατα τους....παιζω αρκετα χρονια στοιχημα και οπαπ και ιντερνετ (οπαπ τον εκοψα μια και καλη) και η αληθεια ειναι πως η ικανοποιηση που νιωθεις οταν πιανεις κατι που το αποφασισες εσυ δε συγκρινεται με οταν πιανεις κατι που το ειδες η στο ειπαν η το ακουσες ξερω γω.Ξεκινησα κι εγω οπως ολοι με εφημεριδες κλπ (οσο υπαρχει ιντερνετ οι εφημεριδες δεν προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ οταν βγαινουν απο την πεμπτη και γραφουν για ματς κυριακης βραδυ πχ) και το ανεπτυξα οσο μπορουσα.Τα συνδρομητικα προσφερουν 2-3 πραγματα οχι τοσο ισχυρα σαν επιχειρηματα ξερω γω αλλα να πω τη γνωμη μου: Αν εχεις μεγαλη καβα , ή λιγο χρονο ειναι ο,τι πρεπει.Αρκει να ειναι σοβαρα και οχι να σε μηδενισουν.για κανα χρονο που δουλευα σαν τρελος αλλα δεν μπορουσα και να μεινω αμετοχος με το στοιχημα , ημουν συδνρομητης σε 3 εταιρειες.Αυτο που εκανα ηταν καθε πρωι να παιζω τα σημεια που μου εστελναν και το εκανα επι ενα χρονο περιπου βγαζοντας ενα ικανοποιητικο ποσο καθε μηνα ξεκουραστα (δεν μου εβγαιναν τα ματια να ψαχνω) .Επισης πρεπει να παραδεχτουμε οτι δεν ειμαστε οι καλυτεροι και παντα θα υπαρχει καποιος καλυτερος απο εμας.Αλλοι ηταν οντως καλοι αλλοι οχι.εχουν την ευθυνη οι συνδρομητικες μιας και πληρωνεις να σε βγαλουν + στο τελος του μηνα και 99% το κανουν (ΟΧΙ ΟΛΕΣ)Κανα 3μηνο παρασυρθηκα και επαιζα ο,τι μου κατεβει , λαιβ κλπ και βγηκα μειον επειδη ημουν εγω χαζος , οι συνδρομητικες μια χαρα τα πηγαιναν.Για αυτο ανοιξα αλλο λογαριασμο και πλεον αλλου παιζω τα συδνρομητικα και αλλου τα δικα μου.Οκ εχουν και αυτες τις μερες τους , κανεις δεν ειναι αλανθαστος αλλα με λιγη επιμονη και κυριως με καλη καβα για αρχη (για μενα 200 ευρω για ξεκινημα ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ) μπορεις να τα διπλασιασεις σε ενα μηνα αν γραφτεις σε 2-3 καλες συνδρομητικες.Δεν εχεις το αγχος να ψαχνεις , παιζεις συνεχως και κρατας επαφη και κυριως οι καλες εταιρειες νοιαζονται για τον πελατη τους και θα κανουν τα παντα για να σε βγαλουν κερδισμενο και να σε εχουν πελατη κι αλλους μηνες.Εχει τα καλα του εχει και τα κακα του το ολο θεμα αλλα σαν μπονους πχ 2 συνδρομητικες αν τις αντεχει η καβα σου ειναι για μενα ο,τι πρεπει.Πανε και βρισκουν αγωνες που δεν ειχες φανταστει ξερω γω , η και σημεια που δν σου περναν απο το μυαλο (εγω δεν επαιζα ποτε σκορ πχ 2-3 γκολ , οβερ 3.5 κλπ) και γενικα για μενα αν θες να εχεις ενα καλο εισοδημα αξιζει.Γνωμη μου παντα....

• Like 3
Δημοσ.

Ugo πόσα χρόνια ασχολείσαι με το στοίχημα;

Σε αυτά τα Χ χρόνια τι λέει ο ισολογισμός σου; Έχεις βγει κερδισμένος και μάλιστα με ικανοποιητικό κεφάλαιο που συνεχίζει να τροφοδοτεί τα τωρινά σου παιξίματα; Σαν έξοδα δεν αναφέρομαι μόνο στους κουβάδες αλλά και εφημερίδες, συνδρομές, κλπ. Δεν ψάχνω τους μεγάλους κουβάδες ή τα μεγάλα κέρδη. Ψάχνω να βρω (στο περίπου) το αποτέλεσμα του ισολογισμου.

Τους τελευταίους 18 μήνες που λογικά θα είσαι πιο εμπειρος, ποιος ειναι ο ισολογισμός σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...