Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόσος χαμός.Και ναι , θα πάρω θέση και θα υποστηρίξω τον NewTech σε όσα λέει ΟΧΙ γιατί τον ξέρω προσωπικά καθώς ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ , απλά και μόνο γιατί ναι το κάνει επαγγελματικά και ναι έχει επίγνωση του θέματος.

Το να προσπαθείς διαρκώς να αμφισβητείς είναι εύκολο , όταν έρχονται οι σωστές απαντήσεις , καταφεύγεις σε συζήτηση εκτός θέματος.Εγώ απάντησα χθες στον φίλο που του φάνηκε περίεργο το 220% πως ναι έτσι είναι.Και δεν είναι 220% το μήνα αλλά με μέσο όρο καθώς έχω και 40% , έχω και 350% , έχω και -100%...Οπότε δεν είναι ούτε περίεργο ούτε αξιοσημείωτο.Όσον αφορά το τι λένε ξένα site , εγώ βρήκα ένα πριν καιρό και γέλαγα που μιλούσε για 5%-8% που όπως έγραφε δίπλα "θεωρείται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ποσοστό στους παγκόσμιους Tipsters"!!!

Όσον αφορά τα 350 ναι , αφήνω σταθερά 350 στην MoneyBookers , όχι σε 1 εταιρεία σαφώς! , και ναι , υπάρχουν μήνες που βάζω και παραπάνω ή φτάνει ο μήνας στα μισά και έχω ήδη πχ 1400 οπότε και αυξάνω ελάχιστα τη δυναμη πονταρίσματός μου.

Αυτά δεν είναι απατεωνιές , είναι λογικές κινήσεις που γίνονται μέσα σε ένα μήνα και όλοι όσοι ασχολούνται το κάνουν...Αμα παιζω 5ευρω , 5ευρω , 7ερυω κλπ κλπ και ξαφνικά μου κάτσει φοβερό δελτίο και φτάσω τα 1400 , ε ναι θα διπλασιάσω και θα παιζω 10ευρω , 10 ευρω , 14 ευρω κλπ κλπ γιατί θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Και για να κλείσω , ο καθένας παίζει όσα και όποτε γουστάρει , ό,τι του κατέβει στο κεφάλι.Ούτε πουλάμε κανα προϊον για να πουλήσουμε φούμαρα , ούτε συνεννοημένοι είμαστε.Άλλες φορές χάνουμε χοντρά , άλλες κερδίζουμε χοντρά.ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΕΡΔΟΣ δεν υπάρχει.(ίσως το arb αλλά είναι άλλη ιστορία και πλέον με όσα γίνονται δεν είναι εποχή να ξεκινήσει κανείς).Εγώ προσωπικά μίλησα για 12 μήνες το χρόνο πως βγάζω ένα χαρτζιλίκι.Στο τελευταίο μου ποστ μάλιστα ανέφερα οτι ακόμα παίζω με τα κέρδη του Σεπτεμβρίου!!!που σημαίνει 2 μήνες ήμουν μείον.Θα δείξει το τέλος του χρόνου τι έχω κάνει.

Όσον αφορά screen κλπ ,δεν μπαίνω καν στον κόπο...Εγώ κρατάω αρχεία δικά μου , και σε τετράδια και σε excel και κάνω τα κουμάντα μου παραδοσιακά.Εξάλλου παίζω σε 20+ εταιρείες , είναι αστείο να ζητάς screenshots.Άσε που δεν στα χρωστάω κιόλας...

Απλά μην είστε όλοι τόσο απαισιόδοξοι-χαιρέκακοι αν κάποιος όντως βγάζει λεφτά.Και από το πόκερ βγάζει κόσμος λεφτά και εκεί υπάρχουν οι κλασσικοί που επειδή χάνουν συνέχεια , δεν πιστεύουν κανέναν...(εγώ δεν βγάζω πάντως :) )

Anyway μην ανεβάζετε τους τόνους χωρίς λόγο...

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρις να ασχολουμαι 5 στοιχηματα το πολυ να εχω παιξει in real life αλλα απ,ο,τι εχω δει το bet365 ειναι και στο εξωτερικο και χορηγος ομαδας. Αν ηταν να κανω ιντερνετικο στοιχημα εκει θα πηγαινα προσωπικα

Α και ενα tip.

Αμα δεν ξερετε τις ομαδες μην τις παιζετε! Πολλοι παιζουν ασχετες ομαδες ασσο ή διπλο ετσι για πλακα.. Πολυ μεγαλη βλακεια. Καλυτερα να παιξω 3 που τις ξερω και ειναι ελληνικες παρα να παιζεις Αζουχισταν-Ελεσκαντρο π.χ

Δημοσ.

Χωρις να ασχολουμαι 5 στοιχηματα το πολυ να εχω παιξει in real life αλλα απ,ο,τι εχω δει το bet365 ειναι και στο εξωτερικο και χορηγος ομαδας. Αν ηταν να κανω ιντερνετικο στοιχημα εκει θα πηγαινα προσωπικα

Α και ενα tip.

Αμα δεν ξερετε τις ομαδες μην τις παιζετε! Πολλοι παιζουν ασχετες ομαδες ασσο ή διπλο ετσι για πλακα.. Πολυ μεγαλη βλακεια. Καλυτερα να παιξω 3 που τις ξερω και ειναι ελληνικες παρα να παιζεις Αζουχισταν-Ελεσκαντρο π.χ

Φιλε μου

1)Η 365 δεν ειναι συνδρομητικο σιτε

2)Δεν δεχετε εγγραφες απο Ελλαδα

3)Αν παιζεις για το χαβαλε ναι.. παιζεις ομαδες που τις ξερεις.. ομως το στοιχημα δεν ειναι ομαδες.. ειναι αποδοσεις. αυτο βλεπεις και αυτο σε ενδιαφερει.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτος δεν πηγε διακοπες?

Αφου ευχήθηκε.. ΚΑΡΚΙΝΟ!! (ΜΆΛΙΣΤΑ.. ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ) ΣΕ ολους οσους ετυχε να προτείνουν οτι και αυτος και στα ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ (ω ναι) τωρα λεει οτι τον έδιωξαν απο την δουλεια...  (πιανει 3000ευρω δελτια και μαλιστα 5-6 τον μηνα οπως λεει ο ΙΔΙΟΣ!! απο οτι λεει αλλα φενεται δουλευε κανονικα) και δεν θα δινει λεει αγωνες γιατι επεσε ψυχολογικα... 

• Like 1
Δημοσ.

Να πω και γω την  αποψη μου. Εγω προσωπικα δεν διαβαζω κανενα site! Παιζω μονο σοβαρες διοργανωσεις, και οσο και αν σας φανει παραξενο παιζω αποκλειστικα σχεδον χοκευ. Τον Μαιο πηγα εξαιρετικα και εβγαλα γυρω στα 500 με αρχικο λογαριασμο 15 και καταθεση λιγο αργοτερα 25, Ουσιαστικα δηλαδη τα 500 τα εβγαλα με τα 25. Τον Ιουνιο ειχαμε καποιες αναποδιες και εβγαλα επιπλεον μονο 150. Το καλο με το χοκευ ειναι οτι εχει 1/2 οχι Χ σωτηριο αυτο... Το κακο με το χοκευ ειναι οτι τελειωνει! πρεπει να περιμενουμε τον χειμωνα τωρα. 

εγω στελνω "ερασιτεχνικα" τις προβλεψεις μου σε ενα σαητ, αλλα παιχνιδια προσεκτικα επιλεγμενα και αφου τα εχω παιξει εγω. Μπορει οι αποδοσεις να μην ειναι ικανοποητικες περιπου 4-5 η τριαδα ΑΛΛΑ οποιος ειχε ακουσει τις προβλεψεις μου ειναι συνολικα κερδισμενος και αρκετα μαλιστα.

Να σας εξηγησω γιατι δεν διαβαζω σαητ, ηταν ενα παιχνιδι που ειπα να δω την γνωμη των αλλων, επαιζε φανταστειτε ο 3ος με τον 8ο, απο τον τριτο που επαιζε στην εδρα του ελειπαν αρκετοι, αλλα ειχε καλο σερι, ο αλλος εδινε προβλεψη επειδη το ελεγε η παραδοση και ο 3ος εχει απουσιες, διπλο. Ο ανθρωπος ειναι αξιοπιστος χρονια στον χωρο, αλλα εγω ακουσα την διαισθηση μου και το επαιξα ασσο και το προτεινα στο σαητ. Αποτελεσμα ασσος πολυ ευκολα...

Γιατι εγω να εμπισευτω καποιον που κανει γενικες προβλεψεις, χωρις να τα παιζει κιολας να αναλαβει το ρισκο???

Πλεον η αποψη μου για το στοιχημα ειναι μια! Μικρες αποδοσεις (οχι γελοιες 1,20 κτλ), Το πολυ τριαδα και παιχνιδια που τα ξερεις! Ποιο το νοημα να παιζεις χακα-τουρκου αν δεν ξερεις τι ψαραδες ειναι οι αλλοι?... Επεισης εξειδικευση σε ενα πρωταθλημα και να το παρακολουθεις απο κοντα οσο γινεται...

• Like 1
Δημοσ.
Δεν θα διαφωνήσω τελείως..
Αλλα θα σου πω το παρακάτω.
Καλο είναι να παίζεις αυτό που γνωρίζεις (Ποσο μάλλον hockey που είναι η αγάπη μου καθώς έπαιζα κιόλας)
Αλλα όταν παίζεις στοίχημα παίζεις απόδοση όχι ομάδα.
Δηλαδή είτε το 1.80 να παίξω στο Κομέτα Brno - Μπίλυ Τίγρη Λίμπερετς να παίξω είτε Rahmazut - Ridzesnen (Ας πούμε ότι είναι tennis) είναι το ίδιο.
Το στοίχημα έχει να κάνει με αποδόσεις. Όπως λες εσύ ότι είσαι καλός (και το δέχομαι στο hockey) άλλος είναι καλός σε κάτι άλλο.
Εγώ πχ ασχολούμουν για μια περίοδο με asia μεριά. Iran Κατάρ κτλ κτλ. 

Το να τα έχεις παίξει εσύ δεν λέει κάτι. Και εγώ πχ ότι προτείνω το παίζω. Έχει να κάνει με το ποσο το προτείνεις το παιχνίδι η το δελτίο σου (σε αυτό θα σταθώ μετά)
Δηλαδή.. Αν βλέπω πολύ ένα mats θα πω 10/10 μονάδες και αν βλέπω λιγότερο ένα mats θα πω 7/10 αν βλέπω έκπληξη θα το πω 4/10
ΟΧΙ ΕΥΡΩ.. ποτε δεν θα γράψω πουθενά και ποτε ευρώ.. για τον απλό λόγο ότι ο καθένας δεν έχει ίδια μπάνκα για το στοίχημα.. 
Δεν μπορώ να λέω.. ΟΡΙΣΤΕ 1 MATS.. ΒΑΖΟ 200euro!!! Γιατί ο άλλος μπορεί να έχει μπάνκα για τον μηνα 500euro και να του φαίνεται ΚΑΡΑΣΙΓΟΥΡΑΚΙ του κερατα και εμενα η μπάνκα μου να είναι 5000 euro και απλά να είναι ένα ποντάρισμα :)

Το να διαβάζεις site δεν είναι κακό.. παίρνεις μια γνώμη επιπλέον , διαβάζεις κάτι που δεν ξέρεις. Δεν σε υποχρεώνει κανεις. Η διαίσθηση είναι καλο πράγμα αλλα όχι το pan.
Όλα παίζουν το ρολο τους και όλα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Όσο έχει να κάνει τώρα με αυτό που είπες.. εγώ παίζω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 1 Paixndi (μονα αν θέλεις καθώς ο ορος ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ είναι τελείως λάθος μιας και δεν έχει νόημα.. είναι ορος του ΟΠΑΠ αυτός). και maximum όταν βλέπω 2 δυνατά θα ρίσκο το μισό ποσο που έπαιξα στα μονα και στην δυάδα.
Φυσικά αν μιλάμε πχ για μεγάλες αποδόσεις.. θα κάνω ένα ΣΥΣΤΙΜΑΤΑΚΙ  :)

Τέλος κάποιος που κάνει προβλέψεις σαφώς και δεν αναλαμβάνει το ρίσκο.. και αυτό γιατί δεν σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό.. Πρόταση σου δίνει που βλέπει. Ο τελικός κριτής είσαι εσύ.. εσύ έχεις τα λεφτά εσύ αν θέλεις προχωράς και το παίζεις :)

Λόγο έλλειψης Ελληνικού πληκτρολογίου στην δουλειά γράφτηκε στα GREEKLISH και μεταφράστηκε με greeklish το greek οποτε μην βαράτε αν έχει κάποιο λάθος

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

η καλυτερη εταιρια ποια ειναι για καποιον που παιζει μικροποσα? (5 ευρω την εβδομαδα πχ)

Αν και μιλαμε για συνδρομιτικα sites που δινουν προγνοστικα

Δες εδω

www.123pame.net

Για μενα Stoiximan αλλα και Betrally

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Η ερώτηση μου είναι κοινή με το θέμα και κυρίως θα με ενδιέφερε να μάθω τι θετικά και αρνητικά έχουν και τι προσφέρουν τα καλύτερα site και μέσω των εφαρμογών τους iOS. Δεν ξέρω τι διαφορά πχ μπορεί να έχει το bet365, το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα από τις γνώμες που διάβασα εδώ, με το interwetten, το stoiximan κλπ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα μετά από πολλά χρόνια

Ποιους επί πληρωμή tipsters εμπιστεύεστε; Πολύ σημαντικό να υπάρχει και και πλήρης καταγραφη στοιχημάτων για να βλέπουμε όλα τα σημαντικά όπως yield και ROI. 

Δεχόμεθα και πμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...