Critter Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 16.000 εισοδημα και στην απέρριψαν? Πωπω μλκ πως άλλαξαν τα πραγματα... Εμενα σκεψου (και όλους τους τοτε φοιτητες) με παρακαλουσαν ως φοιτητη να βγαλω πιστωτικη καρτα εφ ορου ζωης δωρεαν χωρίς να έχω ΚΑΝΕΝΑ εισοδημα. Αυτή έχω απο τότε και είχα ξεκινησει με 300€ πιστωτικο. Τώρα μου το έχουν πάει 8300...Σε λίγο θα αγοράζω αυτοκίνητο με πιστωτική . btw η citibank ήταν αλλα και οι άλλες τα ίδια σχεδόν κάνανε τότε. P.S : Εμενα το επιτόκιο λέει οτι ειναι 13,4% άλλα σε παρένθεση λέει πως είναι bonus λόγω καλής συνεργασιας (ποτέ δεν έχω πληρώσει τόκο)...
Critter Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 16.000 εισοδημα και στην απέρριψαν? Πωπω μλκ πως άλλαξαν τα πραγματα... Εμενα σκεψου (και όλους τους τοτε φοιτητες) με παρακαλουσαν ως φοιτητη να βγαλω πιστωτικη καρτα εφ ορου ζωης δωρεαν χωρίς να έχω ΚΑΝΕΝΑ εισοδημα. Αυτή έχω απο τότε και είχα ξεκινησει με 300€ πιστωτικο. Τώρα μου το έχουν πάει 8300...Σε λίγο θα αγοράζω αυτοκίνητο με πιστωτική . btw η citibank ήταν αλλα και οι άλλες τα ίδια σχεδόν κάνανε τότε. P.S : Εμενα το επιτόκιο λέει οτι ειναι 13,4% άλλα σε παρένθεση λέει πως είναι bonus λόγω καλής συνεργασιας (ποτέ δεν έχω πληρώσει τόκο)...
Luxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τιποτα δεν εχω.. Θα τους σπασω τα μουτρα!! Ουτε αλλη πιστωτικη!
Luxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τιποτα δεν εχω.. Θα τους σπασω τα μουτρα!! Ουτε αλλη πιστωτικη!
slygeo87 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Συγγνώμη γιατί δε γίνεται με προπληρωμένη; Βίζα δεν είναι;
Luxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δε τις δεχονται στο ιντερνετ τα περισσοτερα sites. Και δε γινεται να αγορασεις με δοσεις. Λογικο δεν ειναι;
slygeo87 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Αυτό με τις δόσεις που λες γίνεται μόνο με τις πιστωτικές; Τέλοσπα δε γνωρίζω τι παίζει. Τι θες να πάρεις με δόσεις;
black_widow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τιποτα δεν εχω.. Θα τους σπασω τα μουτρα!! Ουτε αλλη πιστωτικη! Μην απογοητεύεσαι, δοκίμασε και σε άλλες τράπεζες. Εγώ είχα φάει δύο απορρίψεις για φοιτητική πιστωτική που δε ζήταγε καν εκκαθαριστικό μέχρι να βγάλω ( ενώ πριν κάτι χρόνια μου είχανε βγάλει πιστωτική απλά επειδή είχα λογαριασμό μισθοδοσίας χωρίς να κάνω αίτηση).
Luxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το θεμα ειναι οτι ειχα βαλει πανω απο 10 υπογραφες σε κατι χαρτια και δε τα ειχα διαβασει.. Δε πιστευω να μου τη φερουν..
gatoulis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το θεμα ειναι οτι ειχα βαλει πανω απο 10 υπογραφες σε κατι χαρτια και δε τα ειχα διαβασει.. Δε πιστευω να μου τη φερουν.. όχι μην τρελαίνεσαι..απλά επειδή το αίτημα σου το σκανάρουν και το επεξεργάζονται απο κεντρική υπηρεσία,θέλει υπογραφές από τον πελάτη. μετά πάει αρχείο...αλλά εντύπωση μου κάνει ακόμα που στο απορρίψανε..
kage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 με χρεωστικη μαλλον δεν γινετε να βαλεις δοσεις..ποσο μαλλον αν δεν εχεις στον λογαριασμο ολα τα λεφτα του συνολου που εκανες. μηπως στο εκαθαριστικο σου δεν γραφει το ποσο που λες?
Luxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Οχι, τοσο γραφει. Και ενα αποδεικτικο μισθοδοσιας ενος μηνα στα 1450 ευρω ( ειναι και το δωρο μεσα ). Μπορω να ξανακανω αιτηση στην εμπορικη;
Luxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Λοιπον θα ξαναπαω στην Εμπορικη και φετος να δοκιμασω Τι δικαιολογητικα θελει γιατι ξεχασα!! Εκκαθαριστικο, μισθοδοσια ενος μηνα και τι αλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα