Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

16.000 εισοδημα και στην απέρριψαν? Πωπω μλκ πως άλλαξαν τα πραγματα... Εμενα σκεψου (και όλους τους τοτε φοιτητες) με παρακαλουσαν ως φοιτητη να βγαλω πιστωτικη καρτα εφ ορου ζωης δωρεαν χωρίς να έχω ΚΑΝΕΝΑ εισοδημα. Αυτή έχω απο τότε και είχα ξεκινησει με 300€ πιστωτικο. Τώρα μου το έχουν πάει 8300...Σε λίγο θα αγοράζω αυτοκίνητο με πιστωτική :P.

btw η citibank ήταν αλλα και οι άλλες τα ίδια σχεδόν κάνανε τότε.

P.S : Εμενα το επιτόκιο λέει οτι ειναι 13,4% άλλα σε παρένθεση λέει πως είναι bonus λόγω καλής συνεργασιας (ποτέ δεν έχω πληρώσει τόκο)...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

16.000 εισοδημα και στην απέρριψαν? Πωπω μλκ πως άλλαξαν τα πραγματα... Εμενα σκεψου (και όλους τους τοτε φοιτητες) με παρακαλουσαν ως φοιτητη να βγαλω πιστωτικη καρτα εφ ορου ζωης δωρεαν χωρίς να έχω ΚΑΝΕΝΑ εισοδημα. Αυτή έχω απο τότε και είχα ξεκινησει με 300€ πιστωτικο. Τώρα μου το έχουν πάει 8300...Σε λίγο θα αγοράζω αυτοκίνητο με πιστωτική :P.

btw η citibank ήταν αλλα και οι άλλες τα ίδια σχεδόν κάνανε τότε.

P.S : Εμενα το επιτόκιο λέει οτι ειναι 13,4% άλλα σε παρένθεση λέει πως είναι bonus λόγω καλής συνεργασιας (ποτέ δεν έχω πληρώσει τόκο)...

Δημοσ.

Δε τις δεχονται στο ιντερνετ τα περισσοτερα sites. Και δε γινεται να αγορασεις με δοσεις. Λογικο δεν ειναι;

Δημοσ.

Αυτό με τις δόσεις που λες γίνεται μόνο με τις πιστωτικές; Τέλοσπα δε γνωρίζω τι παίζει. Τι θες να πάρεις με δόσεις;

Δημοσ.
Τιποτα δεν εχω.. Θα τους σπασω τα μουτρα!! Ουτε αλλη πιστωτικη!

Μην απογοητεύεσαι, δοκίμασε και σε άλλες τράπεζες. Εγώ είχα φάει δύο απορρίψεις για φοιτητική πιστωτική που δε ζήταγε καν εκκαθαριστικό μέχρι να βγάλω ( ενώ πριν κάτι χρόνια μου είχανε βγάλει πιστωτική απλά επειδή είχα λογαριασμό μισθοδοσίας χωρίς να κάνω αίτηση).

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ειχα βαλει πανω απο 10 υπογραφες σε κατι χαρτια και δε τα ειχα διαβασει.. Δε πιστευω να μου τη φερουν..

Δημοσ.
Το θεμα ειναι οτι ειχα βαλει πανω απο 10 υπογραφες σε κατι χαρτια και δε τα ειχα διαβασει.. Δε πιστευω να μου τη φερουν..

όχι μην τρελαίνεσαι..απλά επειδή το αίτημα σου το σκανάρουν και το επεξεργάζονται απο κεντρική υπηρεσία,θέλει υπογραφές από τον πελάτη.

μετά πάει αρχείο...αλλά εντύπωση μου κάνει ακόμα που στο απορρίψανε..

Δημοσ.

με χρεωστικη μαλλον δεν γινετε να βαλεις δοσεις..ποσο μαλλον αν δεν εχεις στον λογαριασμο ολα τα λεφτα του συνολου που εκανες.

μηπως στο εκαθαριστικο σου δεν γραφει το ποσο που λες?

Δημοσ.

Οχι, τοσο γραφει. Και ενα αποδεικτικο μισθοδοσιας ενος μηνα στα 1450 ευρω ( ειναι και το δωρο μεσα ). Μπορω να ξανακανω αιτηση στην εμπορικη;

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπον θα ξαναπαω στην Εμπορικη και φετος να δοκιμασω :P

Τι δικαιολογητικα θελει γιατι ξεχασα!! Εκκαθαριστικο, μισθοδοσια ενος μηνα και τι αλλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...