Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον θα ξαναπαω στην Εμπορικη και φετος να δοκιμασω :P

Τι δικαιολογητικα θελει γιατι ξεχασα!! Εκκαθαριστικο, μισθοδοσια ενος μηνα και τι αλλο;

εκκαθαριστικό αν έχεις και του 2011 καλύτερα,ταυτότητα,και απόδειξη μισθοδοσίας.

Δημοσ.

Ναι εχω του 2011. ΔΕΚΟ δε θελει, ετσι;

Αν και νομιζω οτι παλι απορριψη θα φαω απο το κομπιουτερ!!

Δημοσ.

Λοιπόν να πω και εγώ την εμπειρία μου.. Πράγματι είχα ακούσει κι εγώ πολλά για απορρίψεις κτλ κτλ αλλά είπα να δοκιμάσω να βγάλω την πρώτη μου πιστωτική κυρίως για αγορές ιντερνετ ή αν χρειαστεί κάτι και δεν έχω μετρητά ή και όλα τα άλλα bonus που έχουν.. Είμαι 21 χρονών , φοιτητής και δεν δουλεύω. Δεν έχω βέβαια κανένα δάνειο οκ... Παίρνω τηλέφωνο πριν 1 μήνα στη citibank , γιατί είδα μία κάρτα visa που έχει της vodafone που μου κάνει έκπτωση στο λογαριασμό που έχω στο κινητό. Έκανα φυσικά αίτηση για τη φοιτητική. Σε 2 μέρες ήρθε ένασ courier και υπόγραψα τη σύμβαση και σαν δικαιολογητικά του έδωσα μόνο την ταυτότητα και μία βεβαίωση σπουδων από τη γραμματεία της σχολής που είχα πρόχειρη...Εγώ πίστευα ότι θα ακυρωθεί ή αν εγγριθεί θα ναι μέχρι 300-400 ευρώ το Π.Ο.

Τελικά μετά από 15 μέρες περίπου μου ήρθε σπίτι η κάρτα και μάλιστα είναι κανονική πιστωτική (όχι φοιτητική) . Γράφει πάνω Vodafone Visa Classic και όχι student .. και το επιβεβαίωσα και από το τηλέφωνο με πιστωτικό όριο 1.000 ευρώ ! που πιστεύω αρκετά μεγάλο για φοιτητική.

Δημοσ.

Και εγώ της Citibank έχω με 1000 ευρώ πιστωτικό όριο αλλά η ανάληψη μετρητών έχει όριο τα 100 ευρώ. Πιασοκωλέ επιτόκιο και έχει και συνδρομή αν θυμάμαι καλά. Αυτήν έβγαλα γιατί είναι η πιο εύκολη πιστωτική για να εγκριθεί σε φοιτητή. Δε γράφει student πάνω.

Δημοσ.

Και εγώ της Citibank έχω με 1000 ευρώ πιστωτικό όριο αλλά η ανάληψη μετρητών έχει όριο τα 100 ευρώ. Πιασοκωλέ επιτόκιο και έχει και συνδρομή αν θυμάμαι καλά. Αυτήν έβγαλα γιατί είναι η πιο εύκολη πιστωτική για να εγκριθεί σε φοιτητή. Δε γράφει student πάνω.

Έχεις κάποιας συνεργασίας ή απλή citibank visa?

300 ευρώ έχει εμένα όριο για ανάληψη μετρητών παρόλο που το πιστωτικό όριο είναι 1000 ευρώ. Έτσι κι αλλιώς πάνω από 300 ευρώ δεν θα έπαιρνα ποτέ από πιστωτική.. ούτε 50 βασικά δεν πρόκειται να πάρω.. αλλά καλό είναι να υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε περίπτωση ανάγκης.

Aν την έχεις αρκετά χρόνια, αντιμετώπισες ποτέ κανένα πρόβλημα σε κατάστημα να μην τη δέχονται?

Αυτή που έβγαλα εγώ πάντως είναι δωρεάν για πάντα χωρίς συνδρομή.

Δημοσ.

Πάρε χρεωστική.

Για το ίντερνετ.

Βάζεις όσα χρειάζονται και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Περί δανεισμού, χωρίς ακίνητα και εισόδημα, άστο καλύτερα.

Άσε που οι πιστωτικές έχουν μεγάλα επιτόκια.

Δημοσ.

Θελω να αγορασω διαφορα πραγματα με ατοκες δοσεις και αυτο γινεται μονο με την πιστωτικη.

• Moderators
Δημοσ.

και έχει και συνδρομή αν θυμάμαι καλά.

Γενικα τις συνδρομες τις διαπραγματευεσαι. Οταν θα σου ερθει ο λογαριασμος με την συνδρομη, θα πας στην τραπεζα και θα πεις πως θεωρεις απαραδεκτο να πληρωνεις συνδρομη ενω αλλες τραπεζες δεν εχουν συνδρομη. Αν δεις πως εχουν διαθεση να σου την αφαιρεσουν, θα ζητησεις καταργηση της καρτας για αυτον τον λογο. Μετα θα σου αφαιρεσουν την συνδρομη. Το κανω τα τελευταια 3-4 χρονια.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι που πάντα είχα απορία.. Με κάθε συναλλαγή η τράπεζα παίρνει ένα ποσοστό από τον έμπορο? ή τα παίρνει μόνο από τόκους/συνδρομή και συμφωνία με τον έμπορο για συνεργασία με τις κάρτες της ή κάτι τέτοιο..

• Moderators
Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι που πάντα είχα απορία.. Με κάθε συναλλαγή η τράπεζα παίρνει ένα ποσοστό από τον έμπορο? ή τα παίρνει μόνο από τόκους/συνδρομή και συμφωνία με τον έμπορο για συνεργασία με τις κάρτες της ή κάτι τέτοιο..

Ναι κραταει ποσοστο. Το υψος του προσδιοριζεται απο παραγοντες οπως: καλη/κακη πελατειακη σχεση εμπορου/τραπεζας, τζιρος κλπ.

Δημοσ.

Απο ποιον εμπορο παιρνεις ποσοστο; Εμεις χρεωνομαστε μονο εαν το κανουμε σε εντοκες δοσεις, ειτε εαν αργησουμε να πληρουσουμε την ατοκη δοση μεσα στην προθεσμια, σωστα; Περαν της ετησιας συνδρομης.

Δλδ εαν πληρωνω στην ωρα μου και οι δοσεις ειναι ατοκες, δεν εχω καποιο προβλημα.

• Moderators
Δημοσ.

Luxx καλα τα λες. Απλως ο Alex0077 ρωτησε τι γινεται εξεταζοντας την πλευρα του εμπορου. Οχι απο την πλευρα του πελατη (που αναφερεις εσυ). Οποτε πανω σε αυτο απαντησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...