Alex0077 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Οπότε τους έμπορους τους συμφέρει να πληρώσεις μετρητοίς.. Σωστά;
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Οπότε τους έμπορους τους συμφέρει να πληρώσεις μετρητοίς.. Σωστά; Tους μικρομεσαιους αδιαμφισβητητα ναι. Θεωρω ομως πως στους ιδιοκτητες πολυκαταστηματων ή μεγαλων επιχειρησεων με πολλα καταστηματα περισσοτερο συμφερουσα ειναι η πιστωτικη. Αυτο γιατι ετσι εχουν καποια "παγια" εσοδα καθε μηνα και καθως εχουν μεγαλους τζιρους, θα εχουν και καλυτερους ορους. Γι'αυτο βλεπεις καταστηματα τυπου Πλαισιο κλπ να εχουν καλυτερες προσφορες με χρηση πιστωτικης ενω στο καταστημα του Χ συνηθως σου κανουν εκπτωση αν πληρωσεις μετρητοις.
margaritagr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 καλημερα, να ρωτησω κατι δεν εχει να κανει ακριβως με απορριψη πιστωτικης αλλα ειπα να μην ανοιγω νεο θεμα.. Εχω μια της citibank και γι αυτο το μηνα, δεν εχω πληρωσει ακομα τη δοση. Η προθεσμια εληγε 19 και θα παω να τα βαλω τη Δευτερα.. Το ερωτημα ειναι αν θα μπορω να αγορασω σημερα κατι που θελω ή θα μου την εχουν μπλοκαρει? θα επαιρνα ενα τηλ στο cityphone αλλα δε μπορω να μιλησω αυτη τη στιγμη, οποτε αν ξερει καποιος..
Haldol Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Θα μπορείς να αγοράσεις κανονικά. Και please πλήρωνε στην ώρα σου. Είναι χαζό να φορτώνεσαι με τόκους υπερημερίας απλά επειδή «ξέχασες» να πληρώσεις ή γενικά για τέτοιους αστείους λόγους.
margaritagr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 στην ωρα μου τη πληρωνω παντα. Τωρα ετυχε να την αφησω τελευταια στιγμη και να μη μπορεσω τελικα να παω οπως υπολογιζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα