Zeknafein Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) ενας σκεπτομενος ανθρωπος μπορει να οργανωσει τη ζωη του+ να δει οτι ειναι απλα ενα παιχνιδι. δεν μπορω να με φανταστω να τελειωνει η ζωη μου οταν οι server ειναι down... Οταν πχ επαιζα wow tbc και ειδα οτι για 3 κομματιa tier 6 εφαγα 15 μερες played καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα και εφυγα για uninstall .. βεβαια μπορει να εφταιγε και τα noob guild το guild σου έφταιγε man τζάμπα το παράτησες άντε τώρα όσο προλαβαίνεις ακόμα πριν το cataclysm ξεκινα hahahaha γιατί το λες αυτό?εγώ που παίζω aion με την γυναικα μου είναι τόσο κακό?? και τις βόλτες μας θα κάνουμε και για ποτό θα πάμε και σε μια ταβέρνα θα πάμε.... αυτό λέγεται υγιής σχέση όχι κάψιμο και make love και τα πάντα όλα γίνονται , δηλαδή αν παίζαμε monopoly αντί για ένα MMO τι θα άλλαζε? δεν κάνει save το proggress σου xD Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2010 από dimitris2006
hammerd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 δεν κάνει save το proggress σου xD ωραιος ρε zeknafein..! δυναμικα μπηκαμε βλεπω..lol !
RottenLungs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Μια χαρά μπορείς να καταλάβεις αν είσαι ή όχι εθισμένος με κάτι. Με έχω πιάσει να σκέφτομαι ΠΧ. <<Ρε πούστη μου κάνει το "τάδε" αυτό και είναι πολύ κακό για την υγεία μου, πρέπει να το κόψω οποσδήποτε. Και μετά να λέω απο μέσα μου. Δεν γ@μιέται μ'αρέσει και θα συνεχίσω>>...(Μην πάει το μυαλό σας αλλού, για σουβλάκια μιλάω) Ε τότε είναι που έχω συνειδητοποιήσει οτι είμαι εθισμένος. Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να ξε-εθιστείς όταν το έχεις συνειδητοποιήσει. Εγω πχ. στην 3η Λυκείου πήρα ένα μαχαίρι και έκοψα ότι καλώδιο είχε το PC. Είχα πορωθεί με το Gothic 2 (3-4η φορά που το έπαιζα) και έπαιζα ταυτόχρονα και το Morrowind (Θάνατος το παιχνιδάκι) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZWuNf4gxwuM]http://www.youtube.com/watch?v=ZWuNf4gxwuM[/ame] Ακόμα ακούω το theme και ταξιδεύω . Ε μετά απο 2 μήνες που σταμάτησα να το βλέπω στον ύπνο μου, ηρέμησα. Υ.Γ. Έχω βάλει και λίγες υπερβολές (μικρά ψεμματάκια) στην καταχωρησή μου. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2010 από RottenLungs
Ntinaras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Oλα μια ιδεα ειναι ..Αμα τον αλλον τον ευχαριστει δεν εχει σημασια τι λενε οι αλλοι Ζευγαρι και να λιωνουν με κοινο χομπυ ? Θα συμφωνησω οτι ειναι η ιδανικη σχεση Οσο για το θεμα, ζητω το αμερικανικο ονειρο αμα θες 30-50 ευρω για μια σκατοεξοδο το σαββατοβραδο τι περιμενεις να κανουν? να δωσουν 15+15 για το κλαμπ,10 ευρω για τους παρκαδορους,10 για φαι,10 για βενζινη και να περασουν και χαλια?
RottenLungs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 αμα θες 30-50 ευρω για μια σκατοεξοδο το σαββατοβραδο τι περιμενεις να κανουν?να δωσουν 15+15 για το κλαμπ,10 ευρω για τους παρκαδορους,10 για φαι,10 για βενζινη και να περασουν και χαλια? Δικαιολογίες είναι όλα αυτά απο άτομα τα οποία βαριούνται να βγούν απο το σπίτι τους και καίγονται με παιχνίδια και ταινίες... Ακρίβεια υπάρχει, αλλα υπάρχουν και πολλές λύσεις αμα θέλεις πραγματικά να βγείς έξω και να διασκεδάσεις. Θα σου πώ ένα αληθινό δικό μου παράδειγμα (που βέβαια δεν ταιριάζει σε 30+ άτομα, άλλα και αυτοί μπορούνε να βρούνε μία λύση)... Λοιπόν εγώ κατεβαίνω Αθήνα με αμάξι (γιατι πλέον το ΜΕΤΡΟ κλείνει απο τις 12 και σε ταξί δεν μπαίνω ούτε για αστείο, τα @#$#@!%#$!%^@!@) και πέρνω μαζί την κοπέλα μου, τον κολλητό μου και την δικιά του. Όλοι τσοντάρουμε και πληρώνουμε την βενζίνη δια 4. Έχουμε αγοράσει απο Σούπερ μάρκετ ένα μπουκάλι ποτό ανα δύο (δηλαδή 2 βτκίτσες για 4 άτομα) το οποίο κρατάμε για δύο βράδια (δηλαδή 5 Euro το άτομο την μέρα), παγάκια (σε σακουλάκια χοντρός πάγος κρατάει και 3-4 'ωρες ) και ποτηράκια απο το σπίτι. Αράζουμε σε πάρκα, πλατείες ή πεζόδρομους μαζί και με άλλους φίλους, πίνουμε, λέμε μαλακίες, μπορεί να παίζουμε και καμια μουσική και περνάμε γαμάτα και χαλαρά. Μετά περνάμε μια βόλτα και απο κανα μαγαζί και πέρνουμε μία μπυρίτσα ή και τπτ. Συνολικά έξοδα αν άτομο απο 7 (5 για ποτό και 2 για βενζίνη) μέχρι 12 (+ μπύρα σε μαγαζί)... Άλλες φορές πάμε σε ρακομελλάδικα και την βγάζουμε με ουζακια που πάλι δεν είναι ακριβά. Και γενικότερα κάνουμε και άλλα πράγματα ανα βδομάδες για να μην ρουτινιάζουμε. ΦΑΝΤΑΣΙΑ θέλει, όρεξη και ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ και μπορείς να περάσεις γαμάτα και με λίγα λεφτά... Y.Γ. Κι εμένα μου αρέσουν τα παιχνίδια στο PC, αλλα και πάλι προτιμώ 10000000 φορές να πηγαίνουμε παρέα απο 4 μέχρι 10 άτομα σε internet cafe και να παίζουμε όλοι μαζί, απο Age of Empires III, Age Of Mythology, Battle For Middle Earth ΙΙ και φυσικά Call Of Duty 4 και 6, απο το να κάθομαι μόνο μου στο PC στο σπίτι μου.
Zeknafein Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ωραιος ρε zeknafein..! δυναμικα μπηκαμε βλεπω..lol ! φιλος οτι μπορω προσπαθω χαχαχαχα:p:p
Zeknafein Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δικαιολογίες είναι όλα αυτά απο άτομα τα οποία βαριούνται να βγούν απο το σπίτι τους και καίγονται με παιχνίδια και ταινίες... Ακρίβεια υπάρχει, αλλα υπάρχουν και πολλές λύσεις αμα θέλεις πραγματικά να βγείς έξω και να διασκεδάσεις. Θα σου πώ ένα αληθινό δικό μου παράδειγμα (που βέβαια δεν ταιριάζει σε 30+ άτομα, άλλα και αυτοί μπορούνε να βρούνε μία λύση)... Λοιπόν εγώ κατεβαίνω Αθήνα με αμάξι (γιατι πλέον το ΜΕΤΡΟ κλείνει απο τις 12 και σε ταξί δεν μπαίνω ούτε για αστείο, τα @#$#@!%#$!%^@!@) και πέρνω μαζί την κοπέλα μου, τον κολλητό μου και την δικιά του. Όλοι τσοντάρουμε και πληρώνουμε την βενζίνη δια 4. Έχουμε αγοράσει απο Σούπερ μάρκετ ένα μπουκάλι ποτό ανα δύο (δηλαδή 2 βτκίτσες για 4 άτομα) το οποίο κρατάμε για δύο βράδια (δηλαδή 5 Euro το άτομο την μέρα), παγάκια (σε σακουλάκια χοντρός πάγος κρατάει και 3-4 'ωρες ) και ποτηράκια απο το σπίτι. Αράζουμε σε πάρκα, πλατείες ή πεζόδρομους μαζί και με άλλους φίλους, πίνουμε, λέμε μαλακίες, μπορεί να παίζουμε και καμια μουσική και περνάμε γαμάτα και χαλαρά. Μετά περνάμε μια βόλτα και απο κανα μαγαζί και πέρνουμε μία μπυρίτσα ή και τπτ. Συνολικά έξοδα αν άτομο απο 7 (5 για ποτό και 2 για βενζίνη) μέχρι 12 (+ μπύρα σε μαγαζί)... Άλλες φορές πάμε σε ρακομελλάδικα και την βγάζουμε με ουζακια που πάλι δεν είναι ακριβά. Και γενικότερα κάνουμε και άλλα πράγματα ανα βδομάδες για να μην ρουτινιάζουμε. ΦΑΝΤΑΣΙΑ θέλει, όρεξη και ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ και μπορείς να περάσεις γαμάτα και με λίγα λεφτά... Y.Γ. Κι εμένα μου αρέσουν τα παιχνίδια στο PC, αλλα και πάλι προτιμώ 10000000 φορές να πηγαίνουμε παρέα απο 4 μέχρι 10 άτομα σε internet cafe και να παίζουμε όλοι μαζί, απο Age of Empires III, Age Of Mythology, Battle For Middle Earth ΙΙ και φυσικά Call Of Duty 4 και 6, απο το να κάθομαι μόνο μου στο PC στο σπίτι μου. μαν εσυ εχεις βρει το νοημα! παντως τελεια μπορεις να περασεις (Θεσσαλονικιος εγω) απο μια μπυρα Amstel ( περνω 10 cents καθε φορα που την αναφέρω) ο καθενας και στην παραλια κατω απο τον πυργο στα γρασιδια με ενα κινητο για μουσικη, καπνο χαρτακια φιλτρακια και οοοολο το βραδυ περναει μελι!
Kasrith Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Και γενικότερα κάνουμε και άλλα πράγματα ανα βδομάδες για να μην ρουτινιάζουμε. ΦΑΝΤΑΣΙΑ θέλει, όρεξη και ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ και μπορείς να περάσεις γαμάτα και με λίγα λεφτά... Y.Γ. Κι εμένα μου αρέσουν τα παιχνίδια στο PC, αλλα και πάλι προτιμώ 10000000 φορές να πηγαίνουμε παρέα απο 4 μέχρι 10 άτομα σε internet cafe και να παίζουμε όλοι μαζί, απο Age of Empires III, Age Of Mythology, Battle For Middle Earth ΙΙ και φυσικά Call Of Duty 4 και 6, απο το να κάθομαι μόνο μου στο PC στο σπίτι μου. Ακριβως αυτο...
Emopodarila Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Χαζομαρες αφου και μεσα στο παιχνιδι στο λεει ανα διαστηματα....Μαλλον θα του επεσαν items π ελιωσε για να τα βγαλει για αυτο
nikopaok4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 γιατι ρε μαγκες? εγω συμφωνω μαζι του, αυτα τα παιχνιδια ειναι τοσο εθιστικα που σε αποξενωνουν απο τους γυρω , εδω μεχρι και θανατοι εχουν σειμειωθει λογω υπολογιστη.
Silverage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Κάτι άσχετο παιδιά.Μήνυση στην ncsoft (αυτή δεν βγάζει το παιχνίδι; ) δεν έπρεπε να γράφει;
KilliK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 δειτε και αυτο : http://www.cbsnews.com/stories/2010/05/04/business/main6458770.shtml για την περιπτωση του Starbuck δεν μπορω να εκφερω αποψη,αλλα στην περιπτωση των McDonalds,υπηρχε πραγματι θεμιτος λογος που εγινε η μηνυση και δικαιως κερδισε την δικη ο καταγγελων,και μαλιστα απο τοτε θεσπιστηκε νομος που να υποχρεωνει τα coffee shops να αναγραφουν πανω στα σερβιρισμενα ποτηρια του καφε, προειδοποιηση οτι ο καφες ειναι καυτος. ωραια και καλα ειναι να κοριδευουμε τα αμερικανακια για την "βλακεια" τους,αλλα μερικες φορες καλο ειναι να ψαχνουμε λιγο βαθυτερα ενα "παραλογο" θεμα πριν αρχισουμε να εκσφεδονιζουμε βιαστικα συμπερασματα και κατακρισεις,εμεις οι "πανσοφοι" ελληναρες.τρομαρα μας. υγ.γενικα αναφερομαι,οχι προσωπικα σε σενα xrdim.
marantonis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Η αμερικανικη ηλιθιοτητα σε ολο της το μεγαλειο. Εγω σκεφτομαι να κανω μηνυση σε ολες τις εταιριες που παραγουν προιοντα στα οποια περιεχεται ζαχαρη. Δεν ειδα πουθενα να γραφει οτι ειναι εθιστικη. Ουτε στον καφε. Αμερικανάκια ....http://www.youtube.com/watch?v=CTvccGlOM0I&feature=related +οο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα