gbras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Γραφω αυτο μυνημα με αφορμη μια δημοσιευση του in.gr για μια καινουργια καρτα διακοπων που θα επιτρεπει στουν ελληνες να κανουν διακοπες σε τιμες που κανουν οι αλλοδαποι τουριστες!!!! Και λεει με απεριφραστη θρασυτητα (δε φταει βεβαια το in.gr) οτι με 50 ευρω + 5 ευρω την ημερα θα μπορουμε να κανουμε διακοπες.Και βεβαια μονο στις περιοδους χαμηλης τουριστικης κινησης (Μετα το πασχα εως 16 Ιουλιου και μετα το το σεπτεμβριο). Δηλαδη τι να πω.Εχω βγει απο τα ρουχα μου!! Ειμαστε πολιτες 2ης κατηγοριας στην ιδια μας τη χωρα.Τωρα που δεν ερχονται τουριστες θυμηθηκαν τους << δικους τους>> και παλι ρε γαμωτο δινουν ψιχουλα.Και ρωταω ΓΙΑΤΙ? Τοσα χρονια ερχονται ολοι οι ξενοι και κλεινουν τα καλυτερα ξενοδοχεια με 10 ευρω την ημερα τη στιγμη που ενας ελληνας πρεπει να δωσει και 60 ευρω για μια τρωγλη!! ΓΙΑΤΙ? Οπου παει ενας Ελληνας θα σκασει και τα ωραια του λεφτα στν ταβερνα και θα γεμισει το τραπεζι.Εχετε δει ενα ξενο ποσα χαλαει για να περασει της διακοπες του? Βρομιαρηδες ειναι οι περισσοτεροι με σκισμενα ρουχα!! Και ομως περνουν τα καλυτερα ξενοδοχεια και εξυπηρετηση αψογη!! Τι να πω!! Αυτο το πραγμα δεν μπορει να περιγραφτει με λογια. Ειναι να τρελενεσαι!! Βαρεθηκα πια για αυτη τη χωρα να λεω ντροπη και αισχος... Για αυτο λοιπον θα στειλω ενα μυνημα σε ολους τους ξενοδοχειαρχες και σε ολους οσους ειναι υπευθυνοι(ανευθυνοι ) για τον τουρισμο. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ!!!!! ΜΗ ΣΩΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΘΙΚΙΑ. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.... Aυτο για να μαθουν αυτοι οι κυριοι και κυριες οτι αν δε στηριζεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει. Και εγω φετος αν θα παω διακοπες θα παρω την ωραια μου την προσφορα για οποιο νησι θελω, απο Αγγλια, και θα μεινω στο καλυτερο ξενοδοχειο με 200 ευρω μια βδομαδα.Και θα μου κανουν οι καρ...δες και τεμιναδες... Ε δε παει αλλο πια ρε καθικια...
nakostyphoon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Να ήταν μόνο αυτό! Από παντού χτυπάνε δύστυχο τον Έλληνα! Φίλε μου όπως έχω ξαναπεί και με χλευάζουν οι περισσότεροι, όλα εντάσονται σε ένα ευρύτερο σχέδιο μπλα-μπλα-μπλα ...
W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Δυστυχώς είναι κάτι το οποίο το έχω προσέξει εδώ και πολύ καιρό με αφορμή τα ξαδέλφια μου που είναι Αμερικανάκια. Λοιπόν τα παιδιά όταν έρχονται στην Ελλάδα, μπορούν να πάνε όπου θέλουνε και σε ξενοδοχεία που εγώ όχι μόνο δεν μπορώ να πάω αλλά ούτε να ονειρευτώ ότι μπορώ να πάω σε πολύ προσητές τιμές! Αυτό τα λέει όλα! Τελικά η Ελλάδα είναι μόνο για τουρισμό και όχι για να ζεις σε αυτήν!
paravatis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 loipon paides akouste: emena perysi o theios mou vlepontas tis times ton ellinikonpraktoreion ekleise meso enos praktoreiou apo germania kai tou irthe peripou 60% fthinotera!!!!!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Ρε παιδιά, δεν είναι καμιά συνομωσία, και για Ιταλία για παράδειγμα αν θέλετε να πάτε και πάτε μέσω Αγγλίας, ποιο φτηνά θα σας έρθει. Απλά τα μεγάλα ταξιδωτικά πρακτορεία πιέζουν αφόρητα τα ξενοδοχεία...
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 ama ena aggliko praktoreio kleinei ksenodoxeia gia 10.000 atoma 10 mhnes prin fysiko einai na erxetai ston kathena apo autous fthinotera apo kapoion pou kleinei teleytaia stigmh monos tou, eite einai ellhnas eite kinezos, mhn psaxnete gia synomosies
arakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Καλά όλοι εξω απο τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουν φίλε μου gbras για πες μου ένα μεγάλο διευθνες ελληνικό γραφειο ταξιδιων ??? το ξέρεις πως υπάρχουν ξένα γραφεία που φέρνουν εκατομμύρια τουρίστες και έχουν δικά τους ξενοδοχειία ? ενας ελληνας μαλλον δεν αφήνει τα ιδια με 300 γερμανούς??? βρές μου πόσοι έλληνες χρησιμοποιύν ολα τα τμήματα ενός ξενοδοχειο??? δηλαδη το εστιατόριο,μπαρ πισήνα μπάρ,γυμναστήριο και άλλα που έχουν ίδιες τιμές για όλους??? Μακάρι να είχαμε 10.000.000 έλληνες τουρίστες αλλά δεν γίνεται οσο για τα γραφεία τα ελληνικά τι να πω πήγαινε σε ένα γραφείο ξένο που φέρνει χιλιάδες ξένους σε ένα μέρος και πες μου αν σου δώσουν μικρότερη τιμή επειδή είσαι Ελληνας ???Στην ελέθερη αγορά αν πάρεις 100 πράγματα απο ένα μαγαζί δεν θα παρεις το κάθε ένα πιο φτηνό απο κάποιον που θα πάρει ΕΝΑ??? Δέκα Ελληνες επι 60=600 ,1000ξένοι επι 10=10.000 αν και δεν ξέρω πιο καλό ξενοδοχειο δινει 10 σε τουρίστα σε περίοδο ακμής (καλοκαίρι) για τους τουρίστες έρχονται όλο τον χρονο όχι μονο καλοκαίρι??? Διάβασε λίγο δοιήκηση επιχηρίσεων και ισως καταλαβεις κατι ???Ο επιχηριματίας κοιταει το κέρδος του δεν ειναι ρατσιιστης???όσο για τα εστιατόρια απο οτι ξέρω όσα ΤΡΏΝΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ είναι τα χειρότερα σε ποιότητα και οι έλληνες δεν τα πλησιάζουν το ίδιο ισχύει και για τα μπαρ και τις μπόμπες που τους σερβίρουν???Και στο εξωτερικό αν πας ξεκάρφωτος ότι και αν είσαι θα σου πάρουν περισότερα απο ότι με groυp??? Φυσικά υπάρχουν και κερδοσκόποι όπως και παντού. Ελπίζω μερικοι να καταλάβουν κάποια πράγματα και να απαντήσουν με επιχειρήματα αν διαφωνούν
vastravoud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Συμφωνώ με τον αράκη και τον KWSN. Δεν τίθεται θέμα οργανωμένου σχεδίου, ούτε είναι μια μυστική προσπάθεια εξόντωσης του Έλληνα τουρίστα, είναι απλώς απολύτως λογικό. Εμείς κάθε χρόνο κάνουμε εκδρομές με το σύλλογο του χωριού μου και επειδή είμαστε γκρουπ κλείνουμε πολύ καλά ξενοδοχεία του εξωτερικού σε φοβερά προσιτές τιμές, που αν πηγαίναμε μεμονωμένα θα ήταν πανάκριβα. Ας μη βλέπουμε παντού προσπάθειες εξαπάτησης...
Guest1981 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Simfono apolita me ta parapano alla egw eixa paei se politeleias ksenodoxio tis zakinthou mina aixmhs Augousto kai mas simperiferthikan les kai mas ekana xari..apo tin reception mexri tin katharistria..To ksenodoxio htan fiska stous agglous oudeis ellin.Kai otan egine mia sxetiki fasaria gia tin simperifora tous tin teleutaia mera me tin dieuthintria tou ksenodoxeiou kserete ti mou eipe?Eseis kirie den eiste pelatis mou..alla autoi pou erxontai kathe xrono me group.Lipamai eilikrina..San na mou elege min mpeis ston kopo kai ksanaertheis tou xronou..kai meta lete oti den iparxei ratsismos.Kai vevaia iparxei ratsismos kai poli megalos malista mprosta sto xrima.!
gbras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Αυτα που λεει ο Arakis ειναι εν μερη σωστα. Και φυσικα δεν υπαρχει καμια συνομοσια εις βαρος μας.Απο ανεκαθεν οι Ελληνες δεν ειχαν αναγκη απο εξωτερικο παραγοντα για να τρωνε τα μουτρα τους.Η ιστορια μεχρι προσφατως(σημερα δηλαδη) εχει δειξει οτι γι αυτο ειμαστε ικανοι απο μονοι μας. Θα σας πω ομως το εξης γεγονος. Μια φιλη ηθελε να κλεισει δωματιο σε ενα απο τα καλυτερα ξενοδοχεια της Ελλαδας.( Η κοπελα εχει λεφτα για να το κανει).Οταν πηρε να κλεισει της ειπαν οτι δεν εχουν δωματιο.Πηρε λοιπον και η θεια της απο Αμερικη και ως εκ θαυματως ειχαν δωματιο!! Και δεν πηρε με κανενα group.Μονη της πηρε!!!! Και φυσικα τιμη για τους τουριστες ετσι? Και για να απαντησω στον Arakis και σε κατι αλλο. Αν μπορουσαμε να κανουμε διακοπες με τις τιμες που ερχονται οι αλλοδαποι στην Ελλαδα νομιζεις οτι η Ελλαδα δεν θα ειχε 10 εκατομυρια τουριστες Ελληνες? Θες να μου πεις οτι αν σου εδιναν εσενα στο καλυτερο ξενοδοχειο της Κρητης δωματιο με 10 ευρω την ημερα δε θα ησουν ολο το καλοκαιρι διακοπες? Που ειναι το ρισκο στο να ριξουν τις τιμες και για τον Ελληνα? Ο Ελληνας στο κατω κατω ειναι παντα στην Ελλαδα και θα παει διακοπες.Ο ξενος αν του πει η χωρα του μη πας δε θα παει.Οπως συμβαινει αυτο το καιρο δηλαδη. Αλλα τωρα τα ειδανε καποιοι κυριοι και προσπαθουν να τραβηξουν το κοσμο με καρτουλες λες και ειμαστε οι αποροι εμεις και οι ψωριαρηδες που ερχονται ειναι οι πλουσιοι. Και οσον αφορα τη διοικηση επιχειρησεων φιλε μου.Ε το να διαβασεις απλα το βιβλιο που εχει 5 10 κανονες δεν διοικεις επιχειρηση ετσι. Γι αυτο κλεινουν ενα ενα τα ξενοδοχεια και οι υπολοιποι ψωμολυσσανε.Επειδη ξερουν απο <<διοικηση επιχειρησεων>> οι ρεζιληδες. Επισης γι αυτα που αναφερεις για τις μπομπες στα μαγαζια και τα χαλια φαγητα νομιζεις οτι περνανε απαρατηρητα? Εγω δε το νομιζω.Αυτα ολα αναφερονται και υπαρχουν πολλες αναφορες για τον τουρισμο στν Ελλαδα οτι δεν εχει καλες υπηρεσιες και για αυτο ειναι ενας αλλος λογος που οι τουριστες αποφευγουν την Ελλαδα.Αντιθετα κοιτα την αυξηση του τουρισμου σε Τουρκια,Ισπανια... Λυπαμαι αλλα ειναι ολοι αδικαιολογητοι και πανω απο ολους αυτο το κολοκρατος που δεν ελεγχει και δε κανει τιποτα.
mindtrapper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 ti mou lete tora gia tin Ellada kai ton palai pote tourismo tis... ego exo dei stin Germania diafimisi salatoula me elitses kai feta na diafimizetai: Italienisch Salat (sorry an ekana kapoio lathos ta exo psiloksexasei) italiki diladi, gia to partheno italiko kai ispaniko elaiolado ti na po pou tous to poulane oi m@l@kes oi ellines xoris onoma kai pane aytoi meta kai bazoun pano tin italiki kartelitsa... Oso gia tous germanous pou mporw na exw apopsi, exoun kanei tin ispania to deytero spiti tous...
Guest1981 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Alitheia to megalitero pososto ksenon pou erxetai stin xora mas gia tourismo Agloi den einai i kano lathos?Egw pantos pantou agglous vlepo kai Italous arketous alla pros Ionio..
arakis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Συμφωνώ για το οτι το κρατος δεν κανει τιποτα για τον Ελληνα τουριστα και γενικά για τον ελληνικό τουρισμο έξω η τουρκία έχει διαφίμηση ελάτε σε εμάς και όχι στην ΕΛΛΑΔΑ αλλά το κράτος κοιμαται Συμφωνώ φίλε μου gbras στο οτι οι έλληνες θα μπορούσαν να ήταν οι καλύτεροι τουρίστες όμως έχουν μιονεκτήματα .1)δεν ειναι τουρίστες όλου του χρόνου αλλα΄μονο αυγούστου έστω καλοκαιριού έχεις δει μαζικό τουρισμό Ελλήνων το μήνα μάρτιο ??? Οπότε το ξένο γραφείο που θα γεμίσει το ξενοδοχείο τον φεβρουάριο , μάρτιο Θα απαιτήσει στο συμβόλεο του μικρότερη τιμη σαν δώρο τον αυγουστο???2) όσο για την μετακίνηση οι υπερεσίες που προσφέρονται σην Ελλάδα για την τιμή τους είναι αξεπέραστες απλά πανε τουρκια γιατί εχει καλύτερη διαφήμηση πράγμα που δεν γίνεται απο το κράτος και τα μεγάλα ξένα γραφεία ειδηκά γερμανικά έχουν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ξενοδοχεια στην πάφτεινη τουρκία οπότε φυσικά να τους στέλνουν εκεί. 3) ξέρεις κανένα καλό οργανομένο ελληνικό γραφείο που να δουλεύει σε στυλ garanty δηλαδη το γραφειο κλείνει δωμάτια σε ξενοδοχείο ένα χρονικό διαστημα και πληρώνει την τιμή των δωματίων ασχετα αν το γεμίζει ή οχι 4)Πολλά καλά ξενοδοχεια φυσικά απενεργοποιουν τις επιπλέον τους εγκαταστάσεις για τους τουρίστες που πληρώνουν λίγα 5)Δυστηχώς είμαστε λαός ανοργάνωτος και κερδοσκόπος με αποτέλεσμα όλοι οι ανοργάνωτοι έλληνες να ζητουν δωμάτιο μεσα καλοκαιριού και να τραβάνε όλα αυτά οτι και καλά μας κάνουν χάρη αμα οργανωθούμε ας απαιτησουμε καιι χαμηλές τιμές και σεβασμό 6) ο ανταγωνισμος που κανει τα μεγάλα ξένα γραφεια να αλωνίζουν.Οσο για την φιλη σου απο την αμερική πες μου περισότερες πληροφοριές???χρονική απόσταση τηλεφωνημάτων ηλικιά βασικό οι νεαροι ελληνες (17-22)αποφεύγοναι στα περισσότερα ξενοδοχεια .¨Οσο επειδή ξέρω καποια πράγματα δεν σημαίνει οτι έχω ξενοδοχειο ή οτι δεν σπουδάζω δοιήκηση επιχηρίσεων για μερικους απλώς υπερασπίζομαι ενα προιον που συστηρεί χιλιάδες Ελληνες και ειδηκα απο εκει που είμαι ???
arakis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Oso gia ton nakostyfoon θα τα πουμε με p.m. για να μην ριξω και αλλο το post και το κλειδωσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.