Προς το περιεχόμενο

Aftermarket για AMD X4 955 Black Edition

beatblaster666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ναι οι ΑΜD πολύ καυτοί...εγώ τον έχω passive με την mugen 2,απλά είναι κοντά της ο ανεμιστήρας που βγάζει τον αέρα από το κουτί κ σε χαμηλές στροφές!

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα για να το λες κατι θα ξερεις. ;)

Παλια ηταν ετσι,τωρα ισχυει το αντιστροφο.

Δεν θα ανοιξουμε κουβεντα-οτι ξερεις ξερεις και οτι ξερω ξερω.

Δημοσ.
Καλα για να το λες κατι θα ξερεις. ;)

Παλια ηταν ετσι,τωρα ισχυει το αντιστροφο.

Δημοσ.

Αυτήν http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16021&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined εχω εγώ περίπου δυο μήνες και είμαι υπέρ ευχαριστημένος τουλάχιστον στα παιχνίδια δεν αναγκάζομαι να ανοίγω τέρμα την φωνή του στερεοφωνικού.

Δημοσ.

Αυτήν http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16021&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined εχω εγώ περίπου δυο μήνες και είμαι υπέρ ευχαριστημένος τουλάχιστον στα παιχνίδια δεν αναγκάζομαι να ανοίγω τέρμα την φωνή του στερεοφωνικού.

Δημοσ.

εγω με XIGMATEC S1283 και τον Phenom II 1055T X6 σε idle τωρα χωρις aircon 28 και τρεχει στα 3.4 στα 3.78 idle ειχα 33. και μην σκας παιζει και ΑΜ2+ και ΑΜ3.

Δημοσ.

εγω με XIGMATEC S1283 και τον Phenom II 1055T X6 σε idle τωρα χωρις aircon 28 και τρεχει στα 3.4 στα 3.78 idle ειχα 33. και μην σκας παιζει και ΑΜ2+ και ΑΜ3.

Δημοσ.

Και η 1283 ειναι πολυ καλυ ψηκτρα.Οποια και απο τις δυο να παρει,την hyper ή την 1283, μια χαρα ειναι.

---------- Προσθήκη στις 02:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:07 ----------

ξεκαβαλα ρε,οι AMD ειναι πιο κρυοι απο τους Intel.Καλα, με ΄σενα δεν ειχα σκοπο να ανοιξω κουβεντα.Απλως οταν δεν κατεχεις κατι μην παραπληροφορεις κοσμο.

Δημοσ.

Και η 1283 ειναι πολυ καλυ ψηκτρα.Οποια και απο τις δυο να παρει,την hyper ή την 1283, μια χαρα ειναι.

---------- Προσθήκη στις 02:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:07 ----------

ξεκαβαλα ρε,οι AMD ειναι πιο κρυοι απο τους Intel.Καλα, με ΄σενα δεν ειχα σκοπο να ανοιξω κουβεντα.Απλως οταν δεν κατεχεις κατι μην παραπληροφορεις κοσμο.

Δημοσ.
που το ειδα ?

Ψαξτο το θεμα και θα καταλαβεις

---------- Προσθήκη στις 20:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:53 ----------

i7 920 με την δικια μου ψυκτρα στις 1200 στροφες idle 42c.

Και μαλιστα αθορυβα-Το βασικο !

φιλε μαλλον εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα ....... ειναι δεδομενο οτι οι Amd επεξεργαστες εχουν καλύτερη θερμικη συμπεριφορα απο τους Intel!Μαλλον εσυ πρεπει να ψαξεις λιγο το θεμα παραπανω!

Δημοσ.

Κατσε καλα ρε Νεο.

Μας εβγαλες και πιο κρυους τους AMD.

Σοβαρεψου

---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:42 ----------

Και επειδη εισαι πολυ Νιουφις παρε να διαβασεις..

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=235075

---------- Προσθήκη στις 18:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:07 ----------

φιλε μαλλον εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα ....... ειναι δεδομενο οτι οι Amd επεξεργαστες εχουν καλύτερη θερμικη συμπεριφορα απο τους Intel!Μαλλον εσυ πρεπει να ψαξεις λιγο το θεμα παραπανω!

Κατσε και εσυ και διαβασε το Link και μετα σκεψου ποιος ειναι πιο κρυος !!

Τετοιες θερμοκρασιες ουτε στα ονειρα τους δεν βλεπουν οι Amd !!

Δημοσ.
Κατσε καλα ρε Νεο.

Και επειδη εισαι πολυ Νιουφις

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι εισαι ρε,Επ-Οπ σταρ?

Και στο λινκ που εδωσες τι να δω,τις 70αρες?Ειδες κανεναν AMD να χτυπαει τετοιες θερμοκρασιες?Αυτο γινοταν παλια λεμε.Που ζεις ρε Ελληνα?

Δημοσ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι εισαι ρε,Επ-Οπ σταρ?

Και στο λινκ που εδωσες τι να δω,τις 70αρες?Ειδες κανεναν AMD να χτυπαει τετοιες θερμοκρασιες?Αυτο γινοταν παλια λεμε.Που ζεις ρε Ελληνα?

Εισαι εντελως ΛΟΛ !! :-):-):-)

Λοιπον Νεο για να μαθαινεις.

Παλια ειχαν intel με Amd 20c διαφορά θερμοκρασιας.

Τωρα ΝΑΙ εχουν 5c διαφορά.

Αλλα μη μας πουλας τρελα οτι οι Amd ειναι πιο κρυοι.ΕΛΕΟΣ .

Δεν γινεται αυτος που εχει την πατεντα να ειναι πιο κρυος.

Δεν υπαρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...