Προς το περιεχόμενο

Aftermarket για AMD X4 955 Black Edition

beatblaster666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εισαι εντελως ΛΟΛ !! :-):-):-)

Λοιπον Νεο για να μαθαινεις.

Παλια ειχαν intel με Amd 20c διαφορά θερμοκρασιας.

Τωρα ΝΑΙ εχουν 5c διαφορά.

Αλλα μη μας πουλας τρελα οτι οι Amd ειναι πιο κρυοι.ΕΛΕΟΣ .

Δεν γινεται αυτος που εχει την πατεντα να ειναι πιο κρυος.

Δεν υπαρχει.

Καλα ψαρακλα, ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) σταματαω να ασχολουμαι διοτι ασχετος που εισαι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε με 'σενα.Και δεν σου πουλαω καμια τρελα και κοψε το υφακι σε 'μενα γιατι δεν εχεις ιδεα τι γινεται.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατσε καλα ρε Νεο.

Μας εβγαλες και πιο κρυους τους AMD.

Σοβαρεψου

---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:42 ----------

Και επειδη εισαι πολυ Νιουφις παρε να διαβασεις..

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=235075

---------- Προσθήκη στις 18:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:07 ----------

Κατσε και εσυ και διαβασε το Link και μετα σκεψου ποιος ειναι πιο κρυος !!

Τετοιες θερμοκρασιες ουτε στα ονειρα τους δεν βλεπουν οι Amd !!

Γουστάρω να βλέπω άσχετους σαν εσενα να προσπαθούν να μας πουν οτι ειναι σχετικοί με καραβανιστικες εκφράσεις του τυπου νεο !!!

Απο που μας ήρθες εσυ ρε φιλε? Ξερεις να διαβαζεις reviews η απλα γράφεις οτι να σου κατεβει .......

Χαλάρωσε λιγο και μπες στην πραγματικότητα γιατι παραγματικα προκαλείς:lol:

Δημοσ.
Γουστάρω να βλέπω άσχετους σαν εσενα να προσπαθούν να μας πουν οτι ειναι σχετικοί με καραβανιστικες εκφράσεις του τυπου νεο !!!

Απο που μας ήρθες εσυ ρε φιλε? Ξερεις να διαβαζεις reviews η απλα γράφεις οτι να σου κατεβει .......

Χαλάρωσε λιγο και μπες στην πραγματικότητα γιατι παραγματικα προκαλείς:lol:

Μαθε να διαβαζεις και χαλαρωστε ΟΛΟΙ.

Οτι και να λες οι intel παντα ηταν-ΕΙΝΑΙ πιο κρυοι.

---------- Προσθήκη στις 21:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:02 ----------

Καλα ψαρακλα, ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) σταματαω να ασχολουμαι διοτι ασχετος που εισαι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε με 'σενα.Και δεν σου πουλαω καμια τρελα και κοψε το υφακι σε 'μενα γιατι δεν εχεις ιδεα τι γινεται.

Δεν σου απαντω.

Κοιτα να διαβασεις ποιος ειναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ στα Cpu γιατι θα σε δουλευουν και τα παιδια σου.

Δημοσ.

Δεν σου απαντω.

Κοιτα να διαβασεις ποιος ειναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ στα Cpu γιατι θα σε δουλευουν και τα παιδια σου.

Α μαλιστα,ετσι εξηγουνται ολα.Fanboy εισαι.Ελεγα και εγω που οφειλετε τοση αγνοια.Τεσπα το σταματαω εδω διοτι δεν υπαρχει λογος να συνεχισω.Sorry κιολλας αν σε εθιξα σε προηγουμενο post.Που να ηξερα.Τα fanboys πραγματικα εχουν το ακαταλογιστο. :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

ο δικος μου ειναι ο ποιο κρυος 55 βαθμοι 2700 στροφες στα φουλ παει 3300 και θερμοκρασια 80+++++++ μεχρι που κλεινει το pc :P

ΥΓολοι εχετε τον ταδε επεξεργαστη και τον υποστηριζετε οποτε δεν βγαινει πουθενα αυτη η κουβεντα...

ξεκαβαλα ρε,οι AMD ειναι πιο κρυοι απο τους Intel.Καλα, με ΄σενα δεν ειχα σκοπο να ανοιξω κουβεντα.Απλως οταν δεν κατεχεις κατι μην παραπληροφορεις κοσμο.

καλα δεν πας και εσυ πισω :P

Δημοσ.
Λοιπόν ο θόρυβος της μανούλας είναι τραγικός.

Τόσο τραγικός που σε Crysis βάζω τα ηχεία πολύ δυνατά και χθες μου 'ρθανε για παρατήρηση από τον πάνω όροφο. :lol:

Πετάω τη μανούλα (συγγνώμη μανούλα) και τι βάζω?

Οι θερμοκρασίες βέβαια δεν είναι κακές, 42-45 σε idle και 65-70 σε full load (χωρίς air cool).

Παρόλα αυτά και ενώ σε idle έριξα τις στροφές μέσω bios και παλεύεται κάπως, όταν πάω για παιχνίδι έχουμε πεδίο μάχης, πιο πολύ ακούγεται το fan παρά η grenade ξερω 'γω.

Θέλω ότι πιο ήσυχο υπάρχει.:-)

Δεν χρειάζεται πρόγραμμα για αυτό που λες, απλά ρυθμίζεις από bios τις στροφές και αναλόγως όταν χρειαστεί ανεβάζει μόνο του.

Την αλλαγή τη θέλω έτσι και αλλιώς, με τις μαμάδες κανείς δεν είδε ποτέ προκοπή.:-

Με την μόνη διαφορά φίλε μου ότι με το bios όταν είναι σε full load πάλι πάει στις 6000 στροφές ενώ με το πρόγραμμά μένει στις 4000 χωρίς καμία διαφορά στη θερμοκρασία...:-)

Δημοσ.

Επεξεργαστές με καλύτερη απόδοση εχει η ΙΝΤΕL και αυτο ειναι η πραγματικότητα ΔΕΝ ειναι ομως "κρύοι" ειδικά το socket 1366 τι να κάνουμε......

Δημοσ.

Μπρρρρρρρ… έχει κρύο τελικά :-)

Δεν έχει νόημα νε λέμε ποιος είναι ποιο κρύος.

Εκτός εάν κάποιος ορίσει καλύτερα τι εννοεί.

Λ.χ. tdp, max temps under max OC/volts or what,

Αυθαίρετο Igloo στήσαμε ?

Δημοσ.
ο δικος μου ειναι ο ποιο κρυος 55 βαθμοι 2700 στροφες στα φουλ παει 3300 και θερμοκρασια 80+++++++ μεχρι που κλεινει το pc :P

ΥΓολοι εχετε τον ταδε επεξεργαστη και τον υποστηριζετε οποτε δεν βγαινει πουθενα αυτη η κουβεντα...

καλα δεν πας και εσυ πισω :P

Στο τι δεν παω πισω,οτι δεν κατεχω ή οτι ειμαι λιγο AMD fanboy? :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
Οτι και να λες οι intel παντα ηταν-ΕΙΝΑΙ πιο κρυοι.

πάντα πιο κρύοι? κάποιο λάθος κάνεις σε αυτό, οι P4 Prescott ήταν χαλαρά χειρότεροι από τους αντίστοιχους Athlon XP/64 εκείνης της εποχής ΚΑΙ χειρότεροι σε επιδόσεις...

Δημοσ.

πως συμπεριφερεται η xigmatek hdt-s1283 στον δικο μου 955

η θερμοκρασία στη φωτό είναι στο 99% του wprime 1024

955aftermarket.png

όσο για το παλικαρι που λεει οτι οι Intel ειναι πιο ψυχροι απο τους amd μαλλον ζει σε άλλο πλανητη ............ :rolleyes:

Δημοσ.

Οι Cyrix ρε δε χρειάζονται καν ανεμιστήρι, τι να λεμε τώρα!!

το' να - τ' άλλο, μαθε ψύξη από τον άρχοντα, εγώ θα με μάθω οβερκλόκινγκ, θα φέρω τον σάιριξ να πέσουν τα τσιμέντα...

αντε γεια ρεεεεεεεε

(τελικά καταλήξαμε σε κάποια? έχω και εγώ τον 955 που μόλις τον Επήρα και θέλω ψύκτρα. Αξίζει η Mugen 2 αν δεν κάνω O/C? . Εχω συνηθίσει μέχρι σήμερα το 0 θόρυβο λόγο Orochi, θα ξενερώσω?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...