Προς το περιεχόμενο

αλλαγη οθονης λαπτοπ η πωληση?

forgotten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα ενα λαπτοπ απο ebay και μου γελασανε,ηρθε με οθονη που δεν δουλευει το ενωσα με εξωτερικη οθονη και δουλευει κατα τα αλλα σχετικα αξιζει να του αλλαξω οθονη?

ειναι dell 6400 με cpu 1.73 dual core 1gb ram και 100 gb hdd η να το δωσω 100-120 για να βγαλω τουλαχιστω τα μισα απο οτι εδωσα:cry:

Δημοσ.

υπάρχουν μαγαζιά που μπορεί να στο επιδιορθώσουν με 70-110€ ψάξε λίγο. Πολύ κορυφή δουλεία έχω διαβάσει οτι κάνει ο carib (και αυτός insomniac) και το λέω χωρίς να έχω κάποια επαγγελματική ή προσωπική σχέση μαζί του.

Δημοσ.
πηρα ενα λαπτοπ απο ebay και μου γελασανε,ηρθε με οθονη που δεν δουλευει το ενωσα με εξωτερικη οθονη και δουλευει κατα τα αλλα σχετικα αξιζει να του αλλαξω οθονη?

ειναι dell 6400 με cpu 1.73 dual core 1gb ram και 100 gb hdd η να το δωσω 100-120 για να βγαλω τουλαχιστω τα μισα απο οτι εδωσα:cry:

Αν δεν έλεγε πως η οθόνη δεν δουλεύει, έπρεπε να κάνεις καταγγελία στο ebay και όχι να σκέφτεσαι πως θα μειώσεις τη ζημιά. Πιθανότατα μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Δημοσ.

εχω κανει αλλα ο χρηστης το ριχνει στο ταχυδρομειο διοτι το εστειλε second class και δεν ξερω τι να κανω

Δημοσ.

χωρις δευτερη κουβεντα βγαλε μια φωτογραφια της συσκευασιας σου αν η συσκευασια δεν ειναι χτυπημενη και ειναι σωστη δεν μπορει να το ριξει σε κανενα ταχυδρομιο.

αναφορα στο ebay , μαρκαρισμα negative με αιτιολογια!

και σε να βγαλει το φυδι απο την τρυπα το ebay. δωσε μας και το user name για να αποφευγουμε τον τυπο και ti feedback exei

Δημοσ.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160468205406&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

επικοινωνησα με paypal και θα δουμε...

---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:02 ----------

τελικα δεκτηκα να μου επιστρεψει 60gbp πισω ,και εκλεισα την case αν και με κορεοιδεψε τελικα συγκατανεψα καθοτι να το στειλω πισω θα τρωγα 50 ευρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...