Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το acronis true image home 2010

alekbar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα.Εγκατεστησα σημερα σε ενα client pc στο τοπικο δικτυο της δουλειας το acronis true image home 2010 για να δημιουργησω backup καποια πολυ χρησιμα αρχεια τησ δουλειας μου.Ομως συνεβη το εξης παραδοξο.Με το που εγκατεστησα το προγραμμα ο συγκεκριμενος υπολογιστης σταματησε να συμμετεχει στο δικτυο της εταιριας. Και οταν λεω οτι σταματησε να συμμετεχει εννοω οτι ενω ηταν μεσα στην ομαδα εργασιας και φαινοταν στις θεσεις δικτυου , οταν πηγαινα να μπω στον σκληρο του δισκο μου εγραφε οτι δεν μπορει να συνδεθει.Οταν εβγαζα το acronis συνδεοταν κανονικα ενω οταν το ξαναεβαζα οχι.Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει και πως να το αντιμετωπισω?????

Δημοσ.

κοιτα δεν είμαι ειδικός αλλά επειδή εμένα μου κακοφάνηκε που με το έτσι θέλω μπάινει process του acronis στο startup για ν απαρακολουθεί αλλαγές και backups κτλ. κάνω πολύ απλά την όλη διαδικασία του image από boot cd και δεν το έχω εγκατεστημένο μόνιμα.

Άρα, αν δεν βρεις λύση, επόμενη επιλογή είναι να φτιάξεις ένα acronis boot cd για το σύστημα αυτό και όποτε χρειαστείς να το τρέχεις εκτός λειτουργικού...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...