Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Χαιρετω.... Ειμαι στο τσακ να αγορασω ενα mp4 απο την Creative και συγκεκριμενα το Zen X-Fi 2. Καταρχην θα ηθελα να ακουσω και εσεις τι προτεινεται αλλα να πω την αληθεια το εχω σκεφτει πολυ καιρο και εχω καταληξει σε αυτο σε σχεση με αλλα mp4. Θελω να αγορασω το 32GB το θεμα ειναι οτι απο το site της creative με πεταει amazon, και ενω εχω account στο amazon μου λεει οτι δεν μπορει να μου το στειλει, υποθετω εγω γιατι βρισκομαι στην ελλαδα... Εψαξα λυση στο plaisio, e-shop, play.com αλλα προκοπη δεν ειδα.. τι προτεινεται. Θελω να παρω το 32Gb.. Στο play.com εχει το 16 και σε τιμη 188€ :/ Σας ακουω Υ.Γ. Θα ηθελα να ακουσω γνωμες και στο θεμα: X-Fi vs X-Fi 2. Δηλαδη ποιο απο τα 2 προτεινετε.
Neo106 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Απο το zen xfi εχω ακουσει.Ο ηχος ηταν ok αλλα απο πλευρας κατασκευης μου φανηκε πολυ "ψευτικο".Το δυνατο του ατου ειναι η μεγαλη οθονη. Εγω θα σου ελεγα να προσεξεις τα εξης σημεια γι αυτο που θα αγορασεις σε καθε περιπτωση: Να παιζει ogg η aac αρχεια ωστε να συμπιεσεις τη συλλογη σου χωρις να χασεις αισθητα σε ποιοτητα. Να παιζει video σε h264-mp4. Ολα τα παραπανω να τα εισαγεις με drag n drop για μεγαλυτερη ευκολια. Να δεχεται καποιου ειδους καρτας μνημης για να μην περιοριζεσαι. Να μπορεις να του αλλαξεις μονος σου μπαταρια γιατι μετα τον πρωτο χρονο η λιθιου ως γνωστον παπαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.