Προς το περιεχόμενο

Πατρινοί ελάτε- Πληροφορίες για Πάτρα

Brisingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον έχω χρησιμοποιήσει και γω τον προαστιακό (αν και νόμιζα ότι απλά το λένε τραίνο). Είναι καθαρός και προπαντός τα δρομολόγια στην ώρα τους. Υπάρχουν και φοιτητικά εισιτήρια. Είχα δει πως υπήρχε πουλμανάκι αλλά δεν ξέρω το δρομολόγιό του. Θα συνεχίσει να λειτουργεί ή ήταν μόνο για το καλοκαίρι;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τον έχω χρησιμοποιήσει και γω τον προαστιακό (αν και νόμιζα ότι απλά το λένε τραίνο). Είναι καθαρός και προπαντός τα δρομολόγια στην ώρα τους. Υπάρχουν και φοιτητικά εισιτήρια. Είχα δει πως υπήρχε πουλμανάκι αλλά δεν ξέρω το δρομολόγιό του. Θα συνεχίσει να λειτουργεί ή ήταν μόνο για το καλοκαίρι;

Το πουλμανάκι θα αντικατασταθεί από "φυσαρμόνικα" όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Ο προαστιακός θα λειτουργεί όλον το χρόνο. Με την έναρξη των μαθημάτων, αναμένεται πολύ κίνηση.

Δημοσ.

μπορείς να μου πείς πως πάει περίπου το δρομολόγιο?

Δημοσ.
μπορείς να μου πείς πως πάει περίπου το δρομολόγιο?

Ξεκινάει από τον Άγιο Ανδρέα, κάνει στάση στην Αγίου Νικολάου και συνεχίζει για Ρίο.

Νομίζω ότι ξεκινάει στις 06:30 και κάθε μία ώρα από Αγ. Ανδρέα και στις 07:10 από Ρίο.

Δημοσ.

υπαρχουν φιλε,αλλα δεν ξερω αν συμφερουν οικονομικα....Τα διαλεγουν φοιτητες που προκειται να παρουν μεταγραφη και απλως χρειαζονται ενα κεραμιδι για 1-2 μηνες....Ενα συγκροτημα που ξερω και ειναι διπλα στο πανεπιστημιο λεγεται Καλλιροη

http://www.mypatra.gr/business/info/?cat_id=10&sub_cat_id=11&id=1195

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Βαστάει και έχει πολλαπλασιαστεί :-). Πέρα από το Mods-πάνω, Mods-κάτω, άνοιξε και μια μπουάτ (!) παραδίπλα, All Day by Mods (ή κάτι τέτοιο). Αρχαία έχουν βρει εδώ και 10 χρόνια, άντε να κλεισαν 2-3 μαγαζιά, πάντως εγώ ανασκαφές δεν έχω δει να γίνονται.

Α και το Άρωμα έχει γίνει μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική!:-)

Δείτε αυτό το link: http://www.secretpatras.gr/ ξεκίνησε κάπου το καλοκαίρι νομίζω και έχει αρκετά ενημερωμένες πληροφορίες για τα μαγαζιά της Πάτρας

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια μπορει κανεις να μου που ειναι το ικα στην πατρα?Πηρα και εκλεισα ραντεβου με καρδιολογο και δερματολογο και με ρωτησαν σε ποιο απο τα 2 ικα που εχει η πατρα με βολευει και τους ειπα το κοντινοτερο στο κεντρο.Μου ειπαν διευθυνση αλλα την ξεχασα.

Ξερει κανεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...