MAFIA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Συγκεκριμενα θελω να μου πειτε πια προγραμματα ειναι αξιοπιστα και οσο το δυνατον πιο ευκολα στη χρηση για την εξης δουλεια. Το λαπτοπ παιρνει wifi απο το router που βρισκεται στο ιδιο σπιτι, στο απεναντι διαμερισμα παλι περνει wifi απο το ιδιο router. Θελω απο το pc μου να ελεγχω πληρος το λαπτοπ mouse και ολα τα windows γενικα Mε πιο προγραμμα μπορω να κανω τη δουλεια που θελω;
nzeppos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Για remote access μέσω Internet κοίτα το logmein. Αν όμως τα μηχανάκια σου είναι στο ίδιο υποδίκτυο (και απ' ότι καταλαβαίνω είναι), τότε Windows Remote Desktop. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπλέξεις παραπάνω. Το πολύ πολύ κοίτα και κανα xVNC πρόγραμμα (όπως το UltraVNC).
Papman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 http://www.teamviewer.com/index.aspx Αυτό χρησιμοποιώ εγώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος...
theofanis20 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το team viewer που ανέφερε πριν ο φίλος είναι μακράν το καλύτερο στο είδος του
nzeppos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Για το teamwiewer δεν χρειάζεται πάντα να βρίσκεται κάποιος άλλος στο remote PC (ώστε να μας δώσει το password)? Επίσης αν τα 2 μηχανάκια είναι στο ίδιο δίκτυο, γιατί να χρησιμοποιήσει software που απαιτεί ιντερνετική σύνδεση μέσω 3rd party, όπως τα logmein και teamviewer (ανεξάρτητα αν το teamviewer μπορεί να παίξει και σε LAN). Καλύτερα να το κάνει με κάποιο VNC.
antonl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Για το teamwiewer δεν χρειάζεται πάντα να βρίσκεται κάποιος άλλος στο remote PC (ώστε να μας δώσει το password)? Επίσης αν τα 2 μηχανάκια είναι στο ίδιο δίκτυο, γιατί να χρησιμοποιήσει software που απαιτεί ιντερνετική σύνδεση μέσω 3rd party (όπως τα logmein και teamviewer)? Ας το κάνει με xVNC. Στο teamviewer μπορείς να κάνεις login: a) Με τα windows credentials Με το random password που βγάζει κάθε φορά που τρέχει το πρόγραμμα c) Με προκαθορισμένο password Επίσης δεν απαιτεί internet. Υπάρχει επιλογή για σύνδεση μέσω LAN.
nzeppos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Στο teamviewer μπορείς να κάνεις login:a) Με τα windows credentials Με το random password που βγάζει κάθε φορά που τρέχει το πρόγραμμα c) Με προκαθορισμένο password Αχά, χρήσιμο αυτό, νόμιζα ότι μόνο το random password παίζει.
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το team viewer που ανέφερε πριν ο φίλος είναι μακράν το καλύτερο στο είδος του Σωστόςςςςςςς +1....
MAFIA Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Το team viewer που ανέφερε πριν ο φίλος είναι μακράν το καλύτερο στο είδος του τα ειδα ολα, τελικα αυτο μου φανηκε πιο ευχρηστο απο ολα και δουλευει γι'αυτο που θελω να κανω. ευχαριστω.
dinos33 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Όπως αναφέρθηκε το TeamViewer είναι το καλύτερο! Το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές σε πολλούς διαφορετικούς υπολογιστές. Βοηθάει αρκετά που υπάρχει και iPhone app (δωρέαν εφαρμογή)
koumis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 και για προσβαση απο macbook pro (συνδεεται με wifi) σε pc με dualboot ubuntu/win7 (συνδεεται με ethernet και αποτελει το κατεβαστηρι μου) τι προτεινετε? εχω μια οθονη και λεω να γλιτωσω τα πολλα καλωδια με καποιο τροπο μιας και οι εργασιες στο pc ειναι περιορισμενες πλεον...
dinos33 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 και για προσβαση απο macbook pro (συνδεεται με wifi) σε pc με dualboot ubuntu/win7 (συνδεεται με ethernet και αποτελει το κατεβαστηρι μου) τι προτεινετε? εχω μια οθονη και λεω να γλιτωσω τα πολλα καλωδια με καποιο τροπο μιας και οι εργασιες στο pc ειναι περιορισμενες πλεον... Και πάλι... TeamViewer! Είναι διαθέσιμο για Windows, Linux και Mac OS X (το έχω χρησιμοποιήσει και στα 3 λειτουργικά και λειτουργεί άψογα )
koumis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 και με ποιον ακριβως τροπο θα κανω αυτο που θελω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.