χάπι Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Φρέντο εσπρέσο (και ξερό πσωμί...) Δεν υπάρχει δίλλημα. Ο φρέντο είναι καφές κι ο φραπέ είναι χημικό... (διόρθωση τίτλου freddo VS frape)
klainmaingr Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εγω υποστηριζω τις ισορροπημενες γευσεις, και την καταλανωση καφε.Αν γουσταρετε παστες σε μορφη ροφηματος με μπουγαδονερο, αντιγραψτε απο τον τσελεμεντε του σταρμπακς, νο προμπ. Συμφωνώ απόλυτα. Το μόνο που αξίζει απο τα Starbucks είναι ο iced americano Που είναι ουσιαστικά ο μόνος φυσιολογικός καφές που έχουν... (και τον κάνουν και πολύ καλά..) Όλα τα όλα όπως λέει πολύ καλά ο/η ΒΙΑΡ είναι πάστες σε μορφή ροφήματος.. Άλλο καφές και άλλο τούρτα..
Garnele Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 και δηλαδή που είναι το κακό στο να πάρεις μια πάστα σε μορφή ροφήματος από τα σταρμπακς; ξεκολλάτε λιγάκι.
The_Judas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Φρέντο εσπρέσο (και ξερό πσωμί...) Δεν υπάρχει δίλλημα. Ο φρέντο είναι καφές κι ο φραπέ είναι χημικό... (διόρθωση τίτλου freddo VS frape) Ακριβώς έτσι είναι. Ο νες-καφέ είναι τεχνητός καφές ενώ ο εσπρέσο και ο γαλλικόςείναι φυσικά παρασκευάσματα. Οσον αφορά το Starbucks, μια φορά είχα δοκιμάσει έναν φρεντοτσίνο και είχε μέσα 300ml σαντυγί και 10ml καφέ! 600 θερμίδες είχε το ένα ποτήρι
χάπι Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Πάντως, προσωπικά προτιμώ να πίνω καφέ με τούρτα, παρά να πίνω καφέ-τούρτα. Αλλά, περί ορέξεως λόγος ουδείς !
Garnele Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δεν ειναι κακο, αλλα εδω μιλαμε για γκαιφεδες. ε το πρόβλημα ξεκινάει από τον τίτλο τότε. (φραπέ;;
tsavi1991 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αν και οι περισσοτεροι υποστηριζουν fredo γιατι ειναι πιο υγιεινος εγω να πω οτι δεν βρισκω μεγαλη διαφορα αναμεσα στους 2.Ασε που τους πίνω και παααρα πολυ γρηγορα...
nikos_e34 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 φρεντος,φραπουτσινος,τζιτζιφιογκος κλπ τα θεωρω φλωριες που τα θεμελιωσαν οι τρεντηδες και τα ΕΜΟ φραπα ιζ δε ουαν!
jimarass Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Από τότε που άρχισα να πίνω fredo ο frapee μου φαίνεται αηδία. Απόρώ πως έπινα τόσα χρόνια frape !! Fredo rules. Πίνω πριν τη δουλειά και χαμογελάω!! Με το frape πίνω και δεν τη παλεύω. Βασικά στο frapee αν δε ρίξεις 10 κουταλιές ζάχαρη και γάλα δε παλεύεται πια!!!
gtso Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Πράγματι, ο freddo είναι κάτι άλλο, δεν έχει σχέση με τον φραπέ, αλλα ο φραπες έχει καθιερωθεί στην συνείδηση κάθε Ελληνα και γι'αυτό είναι δύσκολο να ξεκόψουν απ'αυτόν. Όποιος όμως δοκιμάσει freddo πιστεύω πως θα αλλάξει γνώμη...
flo1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αν και οι περισσοτεροι υποστηριζουν fredo γιατι ειναι πιο υγιεινος εγω να πω οτι δεν βρισκω μεγαλη διαφορα αναμεσα στους 2.Ασε που τους πίνω και παααρα πολυ γρηγορα... εγω νομιζα το αντιθετο! Με το frape πίνω και δεν τη παλεύω. Βασικά στο frapee αν δε ρίξεις 10 κουταλιές ζάχαρη και γάλα δε παλεύεται πια!!! εγωβαζω 2 καφε και μια ζαχαρη για φραπε...
bolec Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εγώ πάντως σαν γνήσιος σαλονικιός ψηφίζω φραπόγαλο δαγκωτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.