MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 "εγω, που μου αρεσουν και συγκεκριμενες ποικιλιες τσαγιου, μηπως ειμαι μπαι και δεν το ξερα τοσο καιρο"?Δεν αντεχω σεξουαλικες αναζητησεις, τωρα στα γεραματα. Ποιος ξεβολευεται τωρα.... Χαχαχα!Κι εγώ που γουστάρω τον ελληνικό??Αυτό με κάνει μουστακαλού λεσβία,ε? =P
livewire Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ΟΚ, το δίλημμα είναι συγκεκριμένο όμως. Όσο για τους παππούδες μας στα χωριά μας, είχαν πρόσβαση σε φραπέ και εσπρέσσο και τα σνόμπαραν υπερήφανα?
klainmaingr Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Για μένα ο freddo είναι ο 2ο-3ος γρήγορος καφές... Αμα κάτσω να "κουραδιάσω" όπως λέμε θα πάρω ένα τέρας φραπέ και θα μιλάω και με βαρύ Λ αμα λάχει... Αμ ξυπνήσω το πρωί θα κάνω φραπέ.. σιγά μην κάθομαι να κάνω espressάκια.. (εκτός απο κάτι κυριακάτικα πρωινά) Άμα πάω για ρημαδοκαφέ στα γρήγορα προτιμώ τον freddo... Πάντως μόνο το ένα και μόνο το άλλο δεν παλεύεται.. Και ΟΧΙ.. ο καφές που πίνεις δεν επηρεάζει άμεσα τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις... Έλεος..
Absinthe Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Και ΟΧΙ.. ο καφές που πίνεις δεν επηρεάζει άμεσα τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις... Έλεος.. Δε με καλυψες. Συνεχιζω να ανησυχω.
jimarass Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 μαθαν τωρα ολοι τον freddo....στα χωρια της Ελλαδας ολοι φρεντο επιναν!!!και ο νες-καφε δεν ειναι χημικο προιον!παλι κοκοι καφε ειναι...google it! Δε νομίζω ότι αυτό ισχύει στην περίπτωση αυτή. Αυτό πες το σε όσους κυκλοφορούν με φίρμες, στα ξενυχτάδικα και χαλάνε όσα δεν έχουν για bwm και καλή ζωή. Το fredo των 2,20 δεν είναι και η μεγαλύτερη μαγκιά. Καιρός ήταν να αλλάξουμε , Έλληνες είμαστε άλλωστε. Παιδιά για fredo (με τη κρέμα γάλακτος) τι εξοπλισμό χρειάζομαι για το σπίτι?? Έχει κανείς να μου πει αν αξίζει??
klainmaingr Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μια εσπρεσιέρα (οι τιμές έχουν τρομερή διακύμανση αλλα εσύ θέλεις την πλέον απλή). ένα 0% γάλα και ένα ζουζουνιστήρι δυνατό... Αυτά ;p Αν πίνεις καθημερινά κα έχει όρεξη να το κάνεις.. αξίζει.
diagoras Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ωραίος ο φραπέ καλός ο φρέντο αλλά σαν τον ελληνίκο δεν υπάρχει.
ALdaperan Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 γαλλικος το χειμωνα και freddo capuccino το καλοκαιρι Προσωπικα ο φραπες (νες) με επηρεαζει απιστευτα στα νευρα με τσιτωνει αγρια αντιθετα με το φρεντο πιστευω ειναι πολυ πιο ελαφρυς απο τον φραπε . ο νες - φραπε ειναι ο πιο δυνατος καφες που υπαρχει
bep1995 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Πρώτoν ο frappe γράφεται με 2 pp και όχι με ένα όπως έχει ο τίτλος Δεύτερον είπα να το ξανά ξεθάψω το thread μετά από 4 χρόνια (συνολικά 10) Φραπέ φυσικά, και σκέτος, τι μαλακίες είναι οι ζάχαρες και τα γάλατα... σκέτος και πάλι σκέτος, έτσι καταλαβαίνεις καφέ..... με 4-5 εκατοστά αφρό και 3-4 παγάκια. (καφέ όσο θέλεις..) Ο freddo θέλει διαδικασία... frappe έχεις σε ένα λεπτό!! Όσοι λένε ότι είναι βαρύς και ότι τους περάζει, μάλλον είναι πολύ ευαίσθητοι... και είναι 100% καφές, η καλύτερη ποικιλία είναι η Arabica. Εγώ προτιμώ Douwe Egberts, ειδικά αυτός ο καινούριος με γεύσεις είναι άλλο πράγμα!!!
Adon1s Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Σταμάτησα να πίνω φραπέ και νες απο τότε που βγήκαν στην φόρα οι πληροφορίες για την ποιότητα , την βλαπτικότητα στην υγεία , την επεξεργασία και την κατεργασία που κάνει η Nestle στον καφέ που εδω αγοράζουμε για φραπέ / νες . Αποκλειστικά φρεσκοαλεσμένο καφέ , φρεντο και εσπρέσσο .
sistah Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Σταματησα να πινω φραπε γιατι κανει το στομαχι σκατα και δεν ειναι και γευστικος εδω που τα λεμε. Ελληνικο αλλα κυριως γαλλικο, χειμωνα-καλοκαιρι.
tehAllantin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Πάντως ο καφές σύμφωνα με αρκετά άρθρα που διαβάζω έχει πολλά αντιοξειδωτικά και γενικά κάνει καλό η με μέτρο κατανάλωσή του. Το θέμα είναι πως σε κάποιον που του αρέσουν περισσοτερο οι γλυκές γεύσεις μπορεί να σταματήσει να πίνει τον καφέ χωρίς ζάχαρη και γάλα
pournaras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Πρώτων ο frappe γράφεται με 2 pp και όχι με ένα όπως έχει ο τίτλος Δεύτερον είπα να το ξανά ξεθάψω το thread μετά από 4 χρόνια (συνολικά 10) Φραπέ φυσικά, και σκέτος, τι μαλακίες είναι οι ζάχαρες και τα γάλατα... σκέτος και πάλι σκέτος, έτσι καταλαβαίνεις καφέ..... με 4-5 εκατοστά αφρό και 3-4 παγάκια. (καφέ όσο θέλεις..) Ο freddo θέλει διαδικασία... frappe έχεις σε ένα λεπτό!! Όσοι λένε ότι είναι βαρύς και ότι τους περάζει, μάλλον είναι πολύ ευέσθητοι... και είναι 100% καφές, η καλύτερη ποικιλία είναι η Arabica. Εγώ προτιμώ Douwe Egberts, ειδικά αυτός ο καινούριος με γεύσεις είναι άλλο πράγμα!!! Να υποθεσω οτι το 1995 ειναι το ετος γεννησης σου; Να ζησεις Οταν αρχισει να γινεται κομπος το στομαχι μετα απο ενα καλο φραπε, τοτε θα αναθεωρησεις Εχω 6-7 χρονια που εκοψα μαχαιρι τον καφε και ειδα τεραστια διαφορα στο στομαχι μου. Και τα πρωτα χρονια εκανα μεγαλη προσπαθεια να συνηθησω το φρεντο, γιατι σαν γευση δεν μου αρεσε και πολυ (ουτε και σημερα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.