status Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Να υποθεσω οτι το 1995 ειναι το ετος γεννησης σου; Να ζησεις Οταν αρχισει να γινεται κομπος το στομαχι μετα απο ενα καλο φραπε, τοτε θα αναθεωρησεις Εχω 6-7 χρονια που εκοψα μαχαιρι τον καφε και ειδα τεραστια διαφορα στο στομαχι μου. Και τα πρωτα χρονια εκανα μεγαλη προσπαθεια να συνηθησω το φρεντο, γιατι σαν γευση δεν μου αρεσε και πολυ (ουτε και σημερα). Μου φαίνεται πολύ στυφή η γεύση του παστιτσίνο, και έχω δοκιμάσει κάμποσους συνδυασμούς, ποικιλίες.
pournaras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μου φαίνεται πολύ στυφή η γεύση του παστιτσίνο, και έχω δοκιμάσει κάμποσους συνδυασμούς, ποικιλίες. Σαν το παστιτσινο της μαμας, δεν εχει
status Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Σαν το παστιτσινο της μαμας, δεν εχει True dat, αλλά νταξ, δεν τον κάνω πολύ όρεξη αυτόν τον καφέ, ενίοτε πίνω φραπέ, όσο το δυνατόν ελαφρύ, ο πρώτος πρωινός είναι 1.5 κουταλιά του γλυκού. Το σπαστικό είναι όταν είσαι στην ουρά και περιμένεις, και πάει ο άλλος και λέει "ένα παστιτσίνο, με αφρόγαλο (έλα ρε μαλάκα και στο χωριό σου με αφρόγαλο τον πίνουνε; ) και σοκολάτα... Μισή ώρα να τον φτιάξει...έχει τύχη πολλές φορές να τους παίρνω την σειρά για να μην περιμένω, άλλωστε ο φραπές (ναι, εξελληνισμένο είναι, με όσα Π θέλω το γράφω) σε λιγότερο από 1/2 λεπτό είναι έτοιμος, γιατι να περιμένω τον άλλο να παραγγείλει το ριζόγαλο του;;ρ
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Πινω (πλεον) δυο καφέδες την ημερα. Ο πρώτος ειναι παντα φραπες, ο φρεντο νομίζω πως δε με ξυπνάει. Ο δευτερος συνήθως είναι φρεντο καπουτσίνο. Σκετοι και οι δυο (ο φραπες με γαλα).
Haldol Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ο φραπές δεν είναι καν καφές, έλεος. Ένα αηδιαστικό παρασκεύασμα είναι. Σε λίγο θα πούμε καφέ και τις βλακείες που έχουν τα περίπτερα, που συμπληρώνεις νερό και πίνεις. Drip brewed ή espresso/cappuccino για το χειμώνα, freddo (προσωπικά προτιμώ τον espresso freddo) για το καλοκαίρι.
Andreas2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ο φραπές, ένα ξέπλυμα είναι Ο Mount Hagen είναι ποιότητα όμως. Εγώ φραππέ πίνω μόνο το καλοκαίρι, το χειμώνα τσάι και καφέ εσπρέσσο ή άλλο ζεστό με κόκκους.
bep1995 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Να υποθεσω οτι το 1995 ειναι το ετος γεννησης σου; OXI, το 1995 ΔΕΝ είναι το έτος γέννησης μου, το 1990 ΕΙΝΑΙ! Το 1995 αναφέρεται αλλού.. Ο φραπές, ένα ξέπλυμα είναι Άμα δεν ξέρεις να κάνεις δεν σου φταίει κανείς.... Άμα ο φραπές είναι ξέπλυμα, ο φρέντο τι είναι, που είναι εκχύλισμα καφέ..
sabpaxa Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 καταρχην reported ολα τα μηνυματα με γκριγγλισσ(axa καλο ε).- καταδευτερον φραπε βρε μπουρτζοβλαχοι!!!που μαθατε και τα frapachinia και παστιτσινia. βγαλαν μια μοδα εκει στα βορεια προαστια πριν 5-10 χρονια και εχει εξαπλωθει μεχρι και στο τελευταιο κωλοχωρι. προβλημα με το στομαχι και κουραφεξαλα.. 15 χρονια φραπιε πινω και προβλημα δεν ειχα ποτε..αλλο αν τον πινετε με γαλατακι και σας παει σερπαντινα FRAPIE OLE! επισης μια ερευνα απο το πανεπιστημιο καψοχωρας εδειξε οτι: οι περισσοτεροι Ελληνες πολιτες που πινουν φραπουτσινο και πουστροτσινο εχουν κοινα. ειναι χρηστες αηφοουν,μακ,φορανε μπερμπερι κτλ και ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ
thomasG4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 η καλύτερη ποικιλία είναι η Arabica. Βασικά οι δυο πολύ γνωστές μάρκες(ονόματα δεν λέμε) έχουν την χειρότερη ποιότητα καφέ και σε καμία περίπτωση arabica. Ενώ, ο εσπρέσσο και τον χειρότερο σε ποιότητα να πάρεις, δεν θα έχεις με τίποτα το ίδιο αποτέλεσμα σε γεύση με του χειρότερου φραπέ. Ένας πολύ καλός στιγμιαίος καφές είναι ο Maxwell House, που είναι κλάσεις ανώτερος από κάτι άλλους που τους πλασάρουν για καφέδες. προβλημα με το στομαχι και κουραφεξαλα.. 15 χρονια φραπιε πινω και προβλημα δεν ειχα ποτε..αλλο αν τον πινετε με γαλατακι και σας παει σερπαντινα Εγώ ποτέ δεν πίνω με γάλα και πάρα πολλές φορές σε καφετέρια έχω πάρει φραπέ και μου έχει πειράξει το στομάχι. Οι περισσότεροι προμηθεύονται πολύ κακής ποιότητας καφέ για αυτό και τυχαίνει αυτό το φαινόμενο.
bep1995 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Βασικά οι δυο πολύ γνωστές μάρκες(ονόματα δεν λέμε) έχουν την χειρότερη ποιότητα καφέ και σε καμία περίπτωση arabica. Ενώ, ο εσπρέσσο και τον χειρότερο σε ποιότητα να πάρεις, δεν θα έχεις με τίποτα το ίδιο αποτέλεσμα σε γεύση με του χειρότερου φραπέ. Ένας πολύ καλός στιγμιαίος καφές είναι ο Maxwell House, που είναι κλάσεις ανώτερος από κάτι άλλους που τους πλασάρουν για καφέδες. Γιατί δεν λες ποιές;; nescafe και jacobs;; Jacobs δεν έχω δοκιμάσει. Οι καλύτερες ποικιλίες είναι arabica και robusta, οι περισσότεροι καφέδες είναι arabica αν θες να ξέρεις... Ο Gold Blend π.χ. έχει και από τα 2 είδη. Freddo 1-2 φορές έχω δοκιμάσει και δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο. Frappe και πάλι Frappe!!!
pournaras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 OXI, το 1995 ΔΕΝ είναι το έτος γέννησης μου, το 1990 ΕΙΝΑΙ! Το 1995 αναφέρεται αλλού.. Άμα δεν ξέρεις να κάνεις δεν σου φταίει κανείς.... Άμα ο φραπές είναι ξέπλυμα, ο φρέντο τι είναι, που είναι εκχύλισμα καφέ.. Δεν το 'πα για κακο, απλα σε αυτες τις ηλικιες, το στομαχι αντεχει πιο πολυ. Οταν περασουν τα χρονια, και το στομαχι γινει πιο ευαισθητο, δυστυχως τοτε θα καταλαβεις οτι το να πινεις αυτο το κατασκευασμα μαζι με τους κοκκους του δεν ειναι οτι καλυτερο Με το εκχυλισμα τουλαχιστον δεν πινεις τον τριμμενο καφε. Και δεν κανουμε αντιπαραθεση εδω, γουστα υπαρχουν πολλα, οπως και πολλες αντοχες
bep1995 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Και δεν κανουμε αντιπαραθεση εδω, γουστα υπαρχουν πολλα, οπως και πολλες αντοχες Δεν είπα κάτι... αλλά να λέμε και πράγματα σωστά, που στέκουν, όχι ότι να ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.