Προς το περιεχόμενο

Φοιτητικη ζωη στην κοζανη

laz321

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οπωσδήποτε κέντρο...!!

Προωθούν την Αγία παρασκευή πάρα πολύ γι αυτό ρωτάω..

έχει ωραία σπίτια,φθηνά και καινούρια αλλά χρειάζεται αυτοκίνητο, τον χειμώνα ειδικά και επειδή είναι σε μεγαλύτερο υψόμετρο έχει και ένα θεματάκι με το χιόνι... (φαντάσου εδώ έχει χιόνι 4-5 μήνες τον χρόνο..)

Ευχαριστω.Αυτο που μου ειπε οχι Κοιλα γιατι θελει συγκοινωνια και τα βραδυα ταξι που ειναι ακριβο.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ευχαριστω.Αυτο που μου ειπε οχι Κοιλα γιατι θελει συγκοινωνια και τα βραδυα ταξι που ειναι ακριβο.

Καλα είπε..!! Τα Κοίλα είναι χωριό δίπλα στα ΤΕΙ...

Την τηλεθερμανση πως την πληρωνουμε ?

Μαζί με το νερό την πληρώνεις (στο ίδιο κτήριο άλλα, έρχονται διαφορετικοί λογαριασμοί)

Δημοσ.
Στη ΔΕΗ δε δουλεύατε; Η τηλεθέρμανση έχει να κάνει με τη ΔΕΗ.

Ναι αλλα ιδεα δεν εχω πως δουλευει.

Καλα είπε..!! Τα Κοίλα είναι χωριό δίπλα στα ΤΕΙ...

Μαζί με το νερό την πληρώνεις (στο ίδιο κτήριο άλλα, έρχονται διαφορετικοί λογαριασμοί)

Ευχαριστω.Ειναι πιο οικονομικη απο το πετρελαιο ?

Δημοσ.
Ναι αλλα ιδεα δεν εχω πως δουλευει.

Ευχαριστω.Ειναι πιο οικονομικη απο το πετρελαιο ?

είχα την εντύπωση οτι ειναι δωρεαν ("αντισταθμιστικα μετρα") αλλα δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...

τωρα για τον δρόμο... :rolleyes: Πάντως όσες φορές εχω κάνει το δρομολόγιο Αθηνα-Θεσσ και αντιστροφα εβλεπα πάντα πινακίδες για κοζάνη (πρεπει να εχει μάλιστα και παραπάνω απο 1 εξόδους). Μήπως το Destinator το εχεις ρυθμισμένο να σου βγαζει παρακάμψεις διοδίων;

Δημοσ.

Καλημερα απο Κοζανη οδος Ξεν. Τριανταφυλλιδη.

Βρηκαμε γκαρσονιερα επιπλωμενη 39τμ αλλα θελει τα μαζεματακια της.

Πηγα ΔΕΗ , ΕΥΔΑΚ και συνεχιζω το τρεξιμο !!!

Μπαινω internet με στικακι Vodafone για την ωρα.

Δημοσ.

ποσο σε βγηκε η γκαρσονιερα?

εγω ειμαι ακριβως στο κεντρο και το σπιτι ειναι ανακαινισμενο

αλλα ειναι στουντιο

Δημοσ.
Παιδια απο Αθηνα βορεια προαστεια το destinator μου βγαζει αποσταση 550 χλμ .Πολλα δεν εναι ?

Μεσω Κατερινης , Βεροιας , Εγναντιας τοσα χλμ ειναι.Σημερα που γυρισα απο Ελασωνα , Λαρισα ειναι 480 χλμ και μισυ ωρα λιγοτερο το ταξιδι.

Στη ΔΕΗ δε δουλεύατε; Η τηλεθέρμανση έχει να κάνει με τη ΔΕΗ.

Η τηλεθερμανση ειναι κια για ζεστο νερο παιδια σε εσας ???? Ο μεσιτης ετσι μου ειπε αλλα ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι ειναι μονο για τα καλοριφερ.

Ποιες ωρες ειναι ανοιχτη οταν δεν υπαρχει αυτονομια ?

Δημοσ.
Η τηλεθερμανση ειναι κια για ζεστο νερο παιδια σε εσας ???? Ο μεσιτης ετσι μου ειπε αλλα ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι ειναι μονο για τα καλοριφερ.

Ποιες ωρες ειναι ανοιχτη οταν δεν υπαρχει αυτονομια ?

Ανάλογα την πολυκατοικία είναι νομίζω..!

Και για το ένα και για το άλλο..

Καλό θα ήταν όμως να έχει αυτόνομη θέρμανση... (Εγώ δεν έχω γι αυτό το λέω..)

Δημοσ.

Έχω δυό φίλους μου φοιτητές στην Κοζάνη και έρχονται Γιάννινα τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα!!!!

Έχουν αυτοκίνητο και η απόσταση είναι μονο 1 ώρα και 20 λεπτά εάν πας χαλαρά. Μου έχουν πει ότι το κάνουν πολλοί φοιτητές αυτό γιατί η Κοζάνη δεν έχει καθολου νυχτερινή ζωή και στα νυχτερινά μαγαζιά βλέπεις μόνο κάγκουρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...