filip123go Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Έχω δυό φίλους μου φοιτητές στην Κοζάνη και έρχονται Γιάννινα τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα!!!! Έχουν αυτοκίνητο και η απόσταση είναι μονο 1 ώρα και 20 λεπτά εάν πας χαλαρά. Μου έχουν πει ότι το κάνουν πολλοί φοιτητές αυτό γιατί η Κοζάνη δεν έχει καθολου νυχτερινή ζωή και στα νυχτερινά μαγαζιά βλέπεις μόνο κάγκουρες. Τότε οι φίλοι σου δεν ξέρουν να βγαίνουν Κοζάνη..!!! έλα κάποια στιγμή εδώ να κρίνεις και μόνος σου..!! Και γιατί παρακαλώ έρχονται Γιάννενα και δεν πάνε Θεσσαλονίκη...???? Ίδια ώρα είναι και έχει πολύ καλύτερη νυχτερινή ζωή και απ τις δυο..!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Τότε οι φίλοι σου δεν ξέρουν να βγαίνουν Κοζάνη..!!!έλα κάποια στιγμή εδώ να κρίνεις και μόνος σου..!! Και γιατί παρακαλώ έρχονται Γιάννενα και δεν πάνε Θεσσαλονίκη...???? Ίδια ώρα είναι και έχει πολύ καλύτερη νυχτερινή ζωή και απ τις δυο..!! Απολυτως λογικο εκτος και ειναι Γιαννιωτες !!!! ---------- Προσθήκη στις 10:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:07 ---------- Για πειτε καποια courier κοντα στο κεντρο ρε παιδια.... Θελω να στειλω κατι dvd στον γιο. Παυλου Μελα ή καπου εκει υπαρχει κατι ??? Ευχαριστω.
filip123go Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Για πειτε καποια courier κοντα στο κεντρο ρε παιδια.... Θελω να στειλω κατι dvd στον γιο. Παυλου Μελα ή καπου εκει υπαρχει κατι ??? Ευχαριστω. Εγώ στην θέση σου θα τα έστελνα η με ΚΤΕΛ η με ταχυδρομείο... Δεν υπάρχει λόγος να χρεωθείς παραπάνω... Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου, όχι, απ όσο ξέρω, κοντά στην Παύλου Μελά δεν υπάρχει Κουριερ (δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά όμως)
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Εγώ στην θέση σου θα τα έστελνα η με ΚΤΕΛ η με ταχυδρομείο...Δεν υπάρχει λόγος να χρεωθείς παραπάνω... Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου, όχι, απ όσο ξέρω, κοντά στην Παύλου Μελά δεν υπάρχει Κουριερ (δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά όμως) Ευχαριστω.Το ΚΤΕΛ ειναι μακρυα μου και θελω 1 ωρα τουλαχιστον πηγαινε ελα συν την βενζινη και απο το κεντρο της Κοζανης θελει αστικο για να παει. Τα ΕΛΤΑ για cd κλπ δεν τα εμπιστευομαι.Εχω χασει 2-3 φορες φακελακια με dvd. Κατι αλλο...Ποσο κανει το φοιτητικο εισητηριο με ΚΤΕΛ για Αθηνα και ποσσες ωρες κανει το πουλμαν ? Εχει τακτικα δρομολογια ? Απο τραινο υπαρχει κατι ? Για αεροπλανο ειδα μονο την sky express αλλα ακριβα τα εισητηρια και ενα δρομολογιο την ημερα.
filip123go Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Το ΚΤΕΛ ειναι μακρυα μου και θελω 1 ωρα τουλαχιστον πηγαινε ελα συν την βενζινη και απο το κεντρο της Κοζανης θελει αστικο για να παει. Μην τρελαθούμε... 10 λεπτά είναι τα κτελ απ το κέντρο της Κοζάνης (με τα πόδια) Για την βενζίνη και την ώρα, πάω πάσο.. Το εισιτήριο κάνει γύρω στα 30 ευρώ (34 αν θυμάμαι καλά, έχω να κατέβω πριν απ το καλοκαίρι) Και δρομολόγια έχει καθημερινά στις 08:15 12:30 16:00 και 21:45 και κάνει γύρω στις 7 - 8 ώρες...!
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μην τρελαθούμε... 10 λεπτά είναι τα κτελ απ το κέντρο της Κοζάνης (με τα πόδια) Για την βενζίνη και την ώρα, πάω πάσο.. Το εισιτήριο κάνει γύρω στα 30 ευρώ (34 αν θυμάμαι καλά, έχω να κατέβω πριν απ το καλοκαίρι) Και δρομολόγια έχει καθημερινά στις 08:15 12:30 16:00 και 21:45 και κάνει γύρω στις 7 - 8 ώρες...! Ευχαριστω πολυ. 7-8 ωρες για 500 χλμ.Πολλες αλλα θα κανει μαλλον και δυο στασεις.Εγω χθες εκανα 4+50 ωρες καθαρο οδηγημα χωρις να τρεξω ιδιαιτερα.
filip123go Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 7-8 ωρες για 500 χλμ.Πολλες αλλα θα κανει μαλλον και δυο στασεις.Εγω χθες εκανα 4+50 ωρες καθαρο οδηγημα χωρις να τρεξω ιδιαιτερα. Ναι, τόσο κάνει γιατί δεν βγαίνει κατευθείαν Εγνατία..! Στην αρχή πάει από γύρω, από κάτι χωριά...!
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ναι, τόσο κάνει γιατί δεν βγαίνει κατευθείαν Εγνατία..!Στην αρχή πάει από γύρω, από κάτι χωριά...! Εγναντια δεν βγηκα καθολου οταν γυρισα.Μονο οταν ηρθα αλλα ηρθα απο Κατερινη -Βεροια μπηκα Εγναντια οδο και ειναι 80 χλμ περιπου παραπανω.
Fan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Τότε οι φίλοι σου δεν ξέρουν να βγαίνουν Κοζάνη..!!!έλα κάποια στιγμή εδώ να κρίνεις και μόνος σου..!! Και γιατί παρακαλώ έρχονται Γιάννενα και δεν πάνε Θεσσαλονίκη...???? Ίδια ώρα είναι και έχει πολύ καλύτερη νυχτερινή ζωή και απ τις δυο..!! Έχω πάει δυό φορές βράδι Κοζάνη αλλά δεν μου άρεσε καθόλου (σε σχέση με άλλες πόλεις εννοώ). Και Θεσ/νικη πάνε καμιά φορά οι φίλοι μου αλλά προτιμάνε Γιάννινα δίοτι πρώτον έχουν πολλούς γνωστούς και δεύτερον Γιάννινα γνωρίζεις πολύ εύκολα γυναίκα (αρκετές φορές σου την πέφτουν οι ίδιες!!) οπότε καταλαβαίνεις....
filip123go Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Έχω πάει δυό φορές βράδι Κοζάνη αλλά δεν μου άρεσε καθόλου (σε σχέση με άλλες πόλεις εννοώ). Τι να πω.. Γνώμη σου... ίσως απλά να γουστάρεις διαφορετική διασκέδαση απ ότι μπορεί να σου προσφέρει η Κοζάνη (κλαμπακια,καφετεριες κλπ)...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Έχω πάει δυό φορές βράδι Κοζάνη αλλά δεν μου άρεσε καθόλου (σε σχέση με άλλες πόλεις εννοώ). Και Θεσ/νικη πάνε καμιά φορά οι φίλοι μου αλλά προτιμάνε Γιάννινα δίοτι πρώτον έχουν πολλούς γνωστούς και δεύτερον Γιάννινα γνωρίζεις πολύ εύκολα γυναίκα (αρκετές φορές σου την πέφτουν οι ίδιες!!) οπότε καταλαβαίνεις.... Δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρξει πολη πιο καλη για φοιτιτικη ζωη απο την Θεσσαλονικη. Ολα πολλα , κοντα και οτι θελεις.
filip123go Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρξει πολη πιο καλη για φοιτιτικη ζωη απο την Θεσσαλονικη.Ολα πολλα , κοντα και οτι θελεις. +10000 αν έχεις λεφτά.. Και δεν είναι όλα κοντά... Τα "καλά" μαγαζιά για βραδύ (πέρα από τα τρία γνωστά που έχει στο λιμάνι) Δεν είναι προσβάσιμα με τα πόδια... Και έκοψαν και τις μεταμεσονύκτιες συγκοινωνίες...
Kasrith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ζωαρα στην Κοζανη. Απο που εισαι ομως? Ισως να δυσκολευτεις αν καταγεσαι απο μεγαλη πολη..
filip123go Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ισως να δυσκολευτεις αν καταγεσαι απο μεγαλη πολη.. Ναι, αυτό ισχύει, εγώ δεν το πέρασα (από Βέροια είμαι) αλλά έχω φίλους που είχαν τέτοια προβληματάκια στις αρχές....
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Παιδια τι προβλεπετε για τις σχολες το τριημερο της 28ης Οκτωβριου (Τριτη -Τεταρτη-Πεμπτη) και τις Δημοτικες εκλογες 7/11 και 14/11 (αν χρειαστουν επαναλληπτικες ) ? Θα κλεισουν καποιοες μερες ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.