Anubis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Same here..Ημιαργια αρα μαθημα μεχρι τις 12:30
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Χαλασαν οι εποχες.....Σε εμας ηταν επισημη αργια ! Στα εργαστηρια μεχρι τι απουσιες μπορει να κανει καποιος ωστε να μπορει να δωσει το μαθημα ? Δεν ειχα ποτε....
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Χαλασαν οι εποχες.....Σε εμας ηταν επισημη αργια ! Στα εργαστηρια μεχρι τι απουσιες μπορει να κανει καποιος ωστε να μπορει να δωσει το μαθημα ? Δεν ειχα ποτε....
laz321 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 για τις 27 τελικα τι παιζει?τους καθηγητες που τους ρωτησαμε ειπαν οτι δεν γνωριζουνε αλλα λογικα θα κανουμε κανονικα μαθημα... για τις εκλογες?απο κατι παιδια ακουσα ολοκληρη βδομαδα οτι θα κλεισει το τει Γιάννης Platano@ το φοιτητικο ιντερνετ ποσο βγαινει τον μηνα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 για τις 27 τελικα τι παιζει?τους καθηγητες που τους ρωτησαμε ειπαν οτι δεν γνωριζουνε αλλα λογικα θα κανουμε κανονικα μαθημα...για τις εκλογες?απο κατι παιδια ακουσα ολοκληρη βδομαδα οτι θα κλεισει το τει Γιάννης Platano@ το φοιτητικο ιντερνετ ποσο βγαινει τον μηνα? Γεια σας απο Κοζανη κι εγω σημερα.Δεν μου ηρθε ακομα ο λογαριασμος του ΟΤΕ.Μου ειχαν πει για 26 ευρω αλλα δεν ηξερε η υπαλληλος αν εειναι με τον ΦΠΑ μαζι.Συνδεση εως τα 24.
laz321 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 για ασυρματο μιλας? γιατι αν οχι πιο φτηνο με βγαινει εμενα με τιν cyta ταχυτητα? α...και ξερεις αν 27 του μηνος ειναι κλειστα τα τει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 για ασυρματο μιλας?γιατι αν οχι πιο φτηνο με βγαινει εμενα με τιν cyta ταχυτητα? α...και ξερεις αν 27 του μηνος ειναι κλειστα τα τει? Για καονονικο adsl μιλαω. Εκτος τον ΟΤΕ ολοι οι αλλοι ηθελαν πανω απο ενα μηνα για ενεργοποιηση. Δεν ηερω για τις 27 αλλα επειδη δεν εχει εργαστηριο ο γιος οπως και την Παρασκευη θα τον παρω Αθηνα για λιγες μερες. Για τις εκλογες οποιος μαθει ας πει κι εδω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Εψαχνα χθες για καποιο ουζερι , τσιπουραδικο αλλα δεν βρηκα.Τιποτα ρε παιδια ? Πολλα μαγαζια με χρυσαφικοα ειδα στην Μακεδονομαχων.Τοσα λεφτα εχουν οι ντοπιοι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.