msakis01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα έχω το Acer 1410 αγορασμένο απο vodafone και το πρόβλημα που έχω είναι το εξής:έκανα format τα windows 7 home edition 64 bit greek γιατί κόλλησα ιό και ξέχασα ο βλάκας απ την αρχή που το πήρα να κάνω ένα backup ολόκληρο το σύστημα με αποτέλεσμα κατεβάζοντας τα ίδια windows απο το ίντερνετ να μην μου κάνουν επικυρωση με τον κωδικό που έχει κολλημένο το μηχάνημα. Πήρα σήμερα τηλ στα κεντρικά της ACER και μου είπαν πως θέλουν 50 euro να μου στείλουν το recovery cd.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Θα ήθελα κάθε δυνατή βοήθεια όλων σας. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά....
msakis01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 δεν εχει κρυφο partition με recovery? το κακό είναι πως έκανα format τον σκληρό,λογικά δεν θα διαγράφηκε?
damastes Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 είναι σε αλλο κρυφό partition ---------- Προσθήκη στις 19:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:57 ---------- δοκίμασε alt+f10 οταν ξεκινάει
intelquad Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 οταν τον ανοιγεις δε σου δινει επιλογη στο bios με f key να επιλεξεις recovery mode?
damastes Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 δοκίμασε αυτή την διαδικασία 1 Restart the system. 2 The instruction "Press <F2> to Enter BIOS" is shown at the bottom of the screen, during POST. 3 Press <Alt> + <F10> at the same time to enter the recovery process. 4 The message "The system has password protection. Please enter 000000:" is displayed. 5 Enter six 0s and continue. 6 "Acer Self-Configuration Preload" window appears. 7 Use the arrow keys to scroll through the items (operating system versions) and press "Enter" to select. Setup password and exit Press "F3" to setup password or press "F5" to exit the system recovery process when "Acer Self-Configuration Preload" window appears. If "F3" is pressed, the next screen shows "Please enter new password:" enter one to eight alphanumeric characters. You will be asked to reenter your password for confirmation before continuing. The screen will display "Password has been created. Press any key to reboot...", hit any key to reboot your system. If "F5" is pressed, the recovery process will be terminated and the system will reboot and start normally. Important: This feature occupies 2 GB in a hidden partition on your hard drive
intelquad Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 δοκίμασε αυτή την διαδικασία τι ακριβως προσφερει αυτη η διαδικασια damastes?
damastes Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 είναι αναλυτική βήμα προς βήμα για το recovery με f key, που αναφέραμε ποιο πάνω
msakis01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 δοκίμασε αυτή την διαδικασία μπήκα στο bios και μετα πατώ alt + f10 και δεν κάνει κάτι , μήπως κάνω κάτι λάθος?
damastes Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ναι, δεν λέει να μπείς στο bios. Λέει οταν σου γραφει "Press <F2> to Enter BIOS", να πατήσεις το alt+f10
msakis01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ναι, δεν λέει να μπείς στο bios. Λέει οταν σου γραφει "Press <F2> to Enter BIOS", να πατήσεις το alt+f10 Μόλις το δοκίμασα και δυστυχως και κάνει παρα μόνο έναν ήχο μπιπ μπιπ,δεν υπάρχει άλλος τρόπος?
GoldenEye Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μόλις το δοκίμασα και δυστυχως και κάνει παρα μόνο έναν ήχο μπιπ μπιπ,δεν υπάρχει άλλος τρόπος? ποσα μπιπ κανει; αν κανει δυο μπιπ ειναι η RAM. καλωσηρθες στον μαγικο κοσμο της Acer... διαφορετικα πατα alt + F4 στην εκκινηση ετσι ενεργοποιειται το κρυφο partition και ολα τα υπολοιπα θα τα κανει μονο του
msakis01 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ποσα μπιπ κανει; αν κανει δυο μπιπ ειναι η RAM. καλωσηρθες στον μαγικο κοσμο της Acer... διαφορετικα πατα alt + F4 στην εκκινηση ετσι ενεργοποιειται το κρυφο partition και ολα τα υπολοιπα θα τα κανει μονο του Μου κάνει γύρο στα 8 μπιπ δοκίμασα και με alt +F4 αλλα δεν κανει τίποτα,δεν μπορώ να βρω και cd recovery free στο internet!!!
msakis01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Τελικά λύθηκε το προβλημά μου ξανα πήρα τηλ και ενεργοποιήθηκαν τα windows, μυστήριο πράμα με την δεύτερη ήθελε να τα πιάσει.Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την βοήθεια τους.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.