Uberalles_gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Το θεματάκι που έχω είναι στο click Που κάνω να μπορώ να τραβάω τι χρώμα έχει το pixel όπου και εάν πάτησα.. Είναι αυτό εφικτό ?
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Το θεματάκι που έχω είναι στο click Που κάνω να μπορώ να τραβάω τι χρώμα έχει το pixel όπου και εάν πάτησα..Είναι αυτό εφικτό ? Να υποθέσουμε απο μια εικόνα και με javascript; Η JS παρέχει μονο το να ανιχνεύσεις το x,y αλλά δεν μπορεί να διαβάσει μια εικόνα, οπότε ... με απλή JS δεν γίνεται να γίνει αυτό που θες. Λύσεις: -Flash -Java -Ajax. Κάνεις κλικ και με ajax στέλνει την εικόνα και το x,y σε php στον server για διάβασμα. Επιφυλάσσομαι για το αποτέλεσμα της ajax
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Βασικά ήθελα οπουδήποτε πατήσω αλλά ας πούμε σε μία εικόνα. Μέσα από javascript μπορώ να πάρω τις συντεταγμένες x και y.. Το κάνω ήδη αυτό Μετά γίνεται μέσα από php έστω (με AJAX) να τραβήξω για τις συγκεκριμένες συντεταγμένες το χρώμα του Pixel?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 κοίτα το accepted answer του stack overflow
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 κοίτα το accepted answer του stack overflow Ωραίο ! Με μια γρήγορα ματιά μου παίζει μια χαρά ΜΟΝΟ σε ΙΕ .. Αύριο θα κοιτάξω και τον κώδικα μπας και βρω καμία άκρη.. Ευχαριστώ πάντως
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Παίδες το έφτιαξα αυτό που ήθελα ! Ευχαριστώ για το Link natural_sgf .. Όποιος θέλει του στέλνω τα αρχειάκια.. Ευχαριστώ και πάλι
Uberalles_gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δυστυχώς δεν είναι κάπου στον αέρα ο κώδικας.... Για αυτό δώσε ορίστε ένα demο με όλο τον κώδικα μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.