Προς το περιεχόμενο

Joomla product gallery extension?

routsounmanman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι μου,

Φτιάχνω ένα Joomla-κι για έναν πελάτη μου για το κατάστημά του (είδη κιγκαλερίας). Ενώ στην αρχή είχαμε συμφωνήσει σε κάτι απλό, μου ζήτησε ένα product catalog με σε μορφή tree αλλά με άπειρα "κλαδιά".

Στην αρχή έλεγα να βάλω το πολύ καλό Phoca Gallery αλλά δεν έχει ικανό χώρο για περιγραφή 1 σελίδας ή .pdf που θέλει ο πελάτης. Έτσι, πήγα στο VirtueMart. Και έφριξα.

Απαίσιο εργαλείο, δύσκολη εγκατάσταση ελληνικών, δύσχρηστο, και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ στον Internet Explorer! (μιλάμε για αναμονή 30 δευτερολέπτων).

Έχετε κάτι εναλλακτικό να μου προτείνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά :-D

Δημοσ.

το virtuemart απαίσιο εργαλείο ; είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω.... είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απαίσιο !! :)

εναλλακτικά δοκίμασες το k2 σαν καταλογο ? (αλλά αν σου φάνηκε δύσκολο το vm τότε μάλλον θα σου φανεί το ίδιο και το κ2 )

Δημοσ.

Το VirtueMart είναι πολύ κακογραμμένο και δύσκολο στο να μπούν ελληνικά (δεν έχω permission για write grrrrrrrr...). Επίσης, θέλω να αλλάξω την εμφάνιση των κατηγοριών (απλό list) και πρέπει να δώσω το δεξί μου νεφρό για να το κάνω.

Τέλος, στον IE του πελάτη μου κάνει να φορτώσει γύρω στα 40 δευτερόλεπτα με 1 μόνο προϊόν!!!

Δημοσ.
Το VirtueMart είναι πολύ κακογραμμένο και δύσκολο στο να μπούν ελληνικά

που είναι το δύσκολο να ανεβάσεις τα αρχεία της γλώσσας με ftp ?

Τέλος, στον IE του πελάτη μου κάνει να φορτώσει γύρω στα 40 δευτερόλεπτα με 1 μόνο προϊόν!!!

κάτι άλλο θα θα φταίει όχι το virtuemart

Δημοσ.
που είναι το δύσκολο να ανεβάσεις τα αρχεία της γλώσσας με ftp ?

Ο ftp user δεν ανήκει στο group του apache και δεν έχω δικαιώματα >_>

κάτι άλλο θα θα φταίει όχι το virtuemart

Όντως κάτι άλλο φταίει. Στον υπολογιστή μου, το laptop μου, του γραφείου του πατέρα μου, της αδελφής μου κά και σε όλους τους browser όλα δουλεύουν ρολόι.

Μόλις πάω στον πελάτη, ο IE κάνει 20 δευτερόλεπτα να φορτώσει, και το administration του Virtuemart δεν έχει images στα links, δεν είναι σωστό το CSS της σελίδας, κά

Γιατί όμως μόνο σε όλους τους υπολογιστές στην έδρα του πελάτη μου;;; Νιώθω ηλίθιος! Κάνω πόση δουλειά, πάω να την δείξω στον πελάτη, και δεν δουλεύει τπτ!!!

ΥΓ: Δεν εμφανίζονται και οι εικόνες των κατηγοριών / προϊόντων ούτε στο frontend!!! :cry::mad:

Δημοσ.

http://zannikos.gr

Πές μου φίλε όταν μπείς και το δείς για να το επαναφέρω σε offline λειτουργία, δεν μπορώ τη γρίνα ορισμένων πελατών...

Σε IE8 στον πελάτη το frontend κάνει περίπου 20 δεύτερα να τρέξει (μόνο όταν καλείται το VirtueMart), στον firefox δεν εμφανίζονται εικόνες και στο backend και με τους δύο δεν βλέπω εικόνες, CSS και Javascript :-/

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε για την γρήγορη απάντηση, και εγώ δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει σε διάφορους υπολογιστές, λειτουργικά και εκδόσεις browser και όλα δουλεύουν ρολόι!

Μέχρι που μηδένισα όλες τις ρυθμίσεις και cache των browser στον πελάτη και τίποτα! Υπάρχει περίπτωση να μπαίνουν μέσα από κανένα proxy και να δημιουργεί πρόβλημα; Μήπως κάποιο firewall;

Με έχει τρελάνει!!! :mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

Δεν πρόλαβα να το δω φίλε μου. Παντως , με βάση τη λογική πάντα , αφου παίζει μια χαρά παντού τοτε θα πρέπει να ψάξεις το πρόβλημα στον(στους) υπολογιστη(υπολογιστες) του πελάτη σου και όχι στην κατασκευή σου.

1) Ελεγξες τις ρυθμίσεις των Browsers ? (Ενεργοποιημένη javascript κτλ)

2) Τίποτα περίεργα Plugins ? Ειδικά στο Firefox.

3)Ρυθμίσεις ασφαλίας (Explorer)

Σου λέω κάποια ενδεικτικά. Γενικά εκεί νομίζω πρέπει να εστιάσεις. Στις ρυθμίσεις στα Pc του πελάτη σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...