MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Γεια χαρα. Πριν 3 χρονια περιπου ειχα αγορασει απτο πλαισιο μια οθονη EIZO (19 ιντσων) με 5 χρονια εγγυηση. Αυτη λοιπον εχει ενσωματωμενα κατι ηχεια, τα οποια και καηκαν. Σκεφτομαι να κινησω τις διαδικασιες με την εγγυηση. Πηρα στο πλαισιο ενα τηλεφωνο και μου δωσανε το τηλεφωνο της αντιπροσωπειας της ΕΙΖΟ να επικοινωνησω με αυτους. Προσπαθω καμποσες ωρες να πετυχω καποιον "ειδικο" εκει να μιλησω για το θεμα, αλλα ακομα δεν τα εχω καταφερει. Μια δε σηκωνουν καν το τηλεφωνο, μια απουσιαζει ο ειδικος για τις EIZO, μια δε το ξανασηκωνουν, γενικα ενα μπερδεμα. Η απορια μου ειναι η εξης. Δεδομενου οτι το αντιστοιχο μοντελο δεν υπαρχει στην αγορα πλεον, η λογικη λεει οτι σε περιπτωση αντικαταστασης θα παρω κατι πιο καινουριο. Απτην αλλη φυσικα υπαρχει η περιπτωση ανοιγματος και επισκευης των ηχειων/ενισχυτη η οτι εχει χαλασει εκει μεσα. Δεδομενου οτι τα ηχεια αυτα δεν ειναι κατι που με καιει, με συμφερει να κυνηγησω μια ενδεχομενη αντικατασταση? Εχει τυχει καποιος απο εδω να ειχε παρε-δωσε με την αντιπροσωπεια της EIZO? Δηλαδη ποσο καιρο κανουν να εξυπηρετησουν κλπ?
Arxontis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 λογικα αν στη αντικαταστησουν ισως να πληρωσεις την διαφορα.. Και βεβαια να ξεκινησεις διαδικασιες η εγγυση καλυτει το προιον για την καλη λειτουργια του για 5 χρονια δε βλεπω καποιο λογο να μεινεις με ελλατωματικο προιον αφου υπαρχει εγγυηση.. ορμα και μη μασας αν δεις οτι δεν απαντανε φορτωσε την και παντην απο εκει με τη μια κανε και λιγο σαματα να δεις τι καλα θα σε εξυπηρετησουν... και επισης να τους αναφερεις οτι την χρειαζεσε αμεσα γιατι δεν μπορει να δουλεψεις.. Παρομοιο περιστατικο με ενα φιλο ετυχε..
basilis5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Φιλε δεν πιστευω πως θα σου αντικαταστησουν την οθονη για 2 καμμενα ηχεια. το πολυ πολυ να σου δωσουν καμια ανακατασκευασμενη,δεν εχω ιδεα τι ορους γραφει στην εγγυηση καλο ειναι να το διαβασεις. αλλα για 2 ηχεια να χρεωθουν μια ολοκαινουργια οθονη χλωμο.Μακαρι να το κανουν για να την βγαλεις ζαχαρη κι εσυ,αλλα δεν το πιστευω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 3 ωρες προσπαθω να μιλησω με καποιον αλλα ακομα τζιφος. Με βλεπω να την φορτωνω και να πηγαινω εκει. Ου μπλεξεις με αντιπροσωπειες...
basilis5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 3 ωρες προσπαθω να μιλησω με καποιον αλλα ακομα τζιφος. Με βλεπω να την φορτωνω και να πηγαινω εκει. Ου μπλεξεις με αντιπροσωπειες... γιατι προσπαθεις να μιλησεις ομως; αν εχεις εγγυηση on site δινεισ τα στοιχεια σου να παραλαβουν,αλλιως την φορτωνεις και πας. αν ειναι εκει που ηταν, αγιοι αναργυροι ή νεα φιλαδελφια,ακριβως δεν ξερω πως λεγεται η περιοχη (πηγαινοντας για λαμια,στο αριστερο χερι της εθνικης στα πρωην φαναρια της ν.φιλαδελφιας) ειναι λιγο μπερδεμα με τα στενακια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 γιατι προσπαθεις να μιλησεις ομως;αν εχεις εγγυηση on site δινεισ τα στοιχεια σου να παραλαβουν,αλλιως την φορτωνεις και πας. αν ειναι εκει που ηταν, αγιοι αναργυροι ή νεα φιλαδελφια,ακριβως δεν ξερω πως λεγεται η περιοχη (πηγαινοντας για λαμια,στο αριστερο χερι της εθνικης στα πρωην φαναρια της ν.φιλαδελφιας) ειναι λιγο μπερδεμα με τα στενακια Προσπαθω να μιλησω μαζι τους για να δω τι διαδικασια χρειαζεται να κανω απο πλευρας μου (πχ να την παω εγω και τι ωρες?) και παραλληλα να με κατατοπισουν λιγο στα διαδικαστικα θεματα, δηλαδη αν προβλεπεται αντικατασταση η επισκευη για το προβλημα αυτο, ποσο καιρο θα χρειαστουν χοντρικα κλπ πληροφοριες. Για να ξερω που βαδιζω. Κατι για Αχαρνες βλεπω στο internet, κι εγω ειμαι Βορεια Προαστια, ομορφα... Τωρα απο εγγυηση on site κλπ δεν θυμαμαι για ποσο καιρο διαρκει το on site. Aλλα πως να ερθουν να παραλαβουν οταν 3 ωρες προσπαθω να πω σε 1 ανθρωπο εκει οτι εχει προβλημα η οθονη και μου απαντανε (οποτε πιανω γραμμη) οτι λειπει ο τεχνικος για τις EIZO απτη θεση του και θα επσιτρεψει σε 5 λεπτα... Θεωρητικα ακομα δεν τους εχω πει καν οτι εχω προβλημα δηλαδη, για να κινησουν διαδικασιες ακομα και ενος υποθετικου on site. ---------- Προσθήκη στις 14:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:55 ---------- Μετα απο αρκετη προσπαθεια επικοινωνησα με καποιον εκει. Η οθονη μπορει να επισκευαστει (αρα οχι αντικατασταση). Δεδομενου οτι οπως μου τα περιεργαψε ειναι χρονοβορα η διαδικασια (πρεπει να την παω στο πλαισιο, το πλαισιο να την στειλει στην αντιπροσωπεια, η αντιπροσωπεια να την επισκευασει σε 4-5 εργασιμες και να την στειλει πισω στο πλαισιο) δεν προκειται καν να ασχοληθω. Θα μεινω κανα μηνα χωρις οθονη στο 1 pc οπως το κοβω. ΕΞαλλου το προβλημα δεν ειναι τοσο σημαντικο, ωστε να αξιζει να μεινω 1 μηνα χωρις οθονη. Αν η εξυπηρετηση ηταν γρηγοροτερη ισως να ασχολουμουν. Btw αλλο που δε θελανε αυτοι...Χρονοβορα διαδικασια ωστε να αποθαρυνουν τον πελατη να ενεργοποιει διαδικασια εγγυησης. Τυχαιο? Anyway ευχαριστω για τις απαντησεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Αν εισαι Αθηνα μπορεις να την πας μονος σου και σε 3 μερες να την εχεις πισω.Το εχω κανει και ηταν πολυ εξυπηρετικοι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Αν εισαι Αθηνα μπορεις να την πας μονος σου και σε 3 μερες να την εχεις πισω.Το εχω κανει και ηταν πολυ εξυπηρετικοι. Απτο τηλεφωνο ο τεχνικος που μιλησα ειπε οτι πρεπει να την παω στο πλαισιο και οχι σε αυτους. Τεσπα δεν με καιει το θεμα απτη στιγμη που θα την ανοιξουν και θα την επισκευασουν, προτιμω να μην ανοιχτει καθολου και ας μη δουλευουν τα ηχεια της, μικρο και αδιαφορο το κακο.
basilis5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Κι εγώ από εκεί είχα παει. Πήγαινε από εκεί για εμένα να την δουν κι ανθελουν ανταλλακτικο κανε παραγγελεια και πες τους να τους την πας όταν το έχουν επειδή δεν έχεις άλλη οθόνη να κανείς την δουλειά σου
tmjuju Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Απτο τηλεφωνο ο τεχνικος που μιλησα ειπε οτι πρεπει να την παω στο πλαισιο και οχι σε αυτους. Τεσπα δεν με καιει το θεμα απτη στιγμη που θα την ανοιξουν και θα την επισκευασουν, προτιμω να μην ανοιχτει καθολου και ας μη δουλευουν τα ηχεια της, μικρο και αδιαφορο το κακο. Αν δεν έχουν ανταλλακτικό ή γενικά δεν επισκευάζεται θα την αντικαταστήσουν. Γενικά, την εγγύηση την έχεις *προπληρώσει* , οπότε γιατί να μην τη χρησιμοποιήσεις…. Αχρείαστη να είναι δηλαδή… όπως λέμε συνήθως… αλλά στη θέση σου θα την χρησιμοποιούσα την εγγύηση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Αν δεν έχουν ανταλλακτικό ή γενικά δεν επισκευάζεται θα την αντικαταστήσουν. Γενικά, την εγγύηση την έχεις *προπληρώσει* , οπότε γιατί να μην τη χρησιμοποιήσεις….Αχρείαστη να είναι δηλαδή… όπως λέμε συνήθως… αλλά στη θέση σου θα την χρησιμοποιούσα την εγγύηση. Oταν βρω μια οθονη να την βαλω στο pc για οσο καιρο θα χρειαστουν αυτοι να κανουν τα κουμαντα τους στην EIZO, τοτε θα την παω. 2 χρονια εγγυηση εχει ακομα, δε θα το αφησω ετσι μεχρι να ληξει η εγγυηση, απλα προς το παρον το αναβαλω επειδη σε περιπτωση που καθυστερησουν για Χ,Υ λογους καταστεφομαι. Θελω να πω οτι μπορω να αναβαλω την επισκευη. Μια ενδεχομενη καθυστερηση στην επισκευη ομως, αυτη τη στιγμη, δεν μπορω να τη ρισκαρω, γιατι αφηνω 3ο ατομο χωρις pc. Για την τιμη των οπλων θα τη φτιαξω αργα η γρηγορα, εννοειται. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.