we_will_rise Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα, ενώ χρησιμοποιώ θύρα USB 2.0, για δεδομένα >200MB κάνει πάνω από 2 ώρες να τα μεταφέρει από τον σκληρό στο flashάκι. Ξεκινάει καλά με 5mb/s περίπου και μετά από λίγο πέφτει στα 600kb/s. Τι μπορεί να φταίει ; Σημείωση, τρέχω win7 64bit παίζει να φταίει αυτό; Το ίδιο φλασάκι σε winXP 32bit δεν μου κάνει νερά...
firewalker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ίσως το λειτουργικό σου επιλέγει για κάποιον λόγο λειτουργία usb v-1.1. Ίσως ο controller του flash να έχει πρόβλημα (ζεσταίνεται αρκετά; ) και να ρίχνει μόνος του την ταχύτητα.
we_will_rise Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Πιθανόν το πρόγραμμα ελέγχου ιών... Δεν νομίζω, αλλάζω συχνά antivirus, το πρόβλημα δεν φεύγει Ίσως το λειτουργικό σου επιλέγει για κάποιον λόγο λειτουργία usb v-1.1. Ίσως ο controller του flash να έχει πρόβλημα (ζεσταίνεται αρκετά και να ρίχνει μόνος του την ταχύτητα. είναι αρκετά παλιό το flashάκι αλλά δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο.. Τώρα πχ θέλει 14 λεπτά για να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ 1,50GB δεδομένα... Αυτό με usb v-1.1 μπορώ να το δω κάπως ;
firewalker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 είναι αρκετά παλιό το flashάκι αλλά δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο.. Τώρα πχ θέλει 14 λεπτά για να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ 1,50GB δεδομένα... Αυτό με usb v-1.1 μπορώ να το δω κάπως ; Σε windows δεν θυμάμαι πως. Αν το κάνει και σε άλλον υπολογιστή τότε μάλλον ο controller του stick... Δοκίμασε να του κάνει ένα format (αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό) μήπως στρώσει. Σε fat-32.
we_will_rise Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Τώρα το κάνω. Πρέπει να είχα πειράξει το "μέγεθος εκχώρησης" και τώρα το έβαλα στο προεπιλεγμένο.. Άντε να δούμε... εδιτ: τίποτα πάλι...
yanc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 To ιδιο προβλημα εχω και εγω στα 64μπιτα. Σε καποιους δουλεψε το παρακατω: Go to 1. Control panel 2. System and Maintenance 3. Administrative tools 4. Run services shortcut Once the services program loads find the services called Background intelligent transfer service and stop it also right click on the same service and click properties then change the start value to manual or disabled.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.