mylo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 παιδια 1)μπορω να δω στο msn αν και ποιος με εχει κανει block 2) αν καποιος εχει το status του σε: appear offline εγω μπορω να τον καλαβω?
mantas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Απ'οτι γνωρίζω όχι δεν μπορείς, μόνο σε διανομή λινουξ μπορείς να δεις ποιος σε έχει διαγράψει αλλά με συγκεκριμένο πρόγραμμα(aMSN). Μπορεί να έχει κάποιο πρόγραμμα αλλά δεν το προτείνω.
shara jessika Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 πως γινεται να εχω κανει καποιον block και να μου μιλαει κανονικα? πως με βλεπει on line?
marduc812 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 πως γινεται να εχω κανει καποιον block και να μου μιλαει κανονικα? πως με βλεπει on line? Απλα δεν γίνεται! Ίσως δεν τον εχεις κανει block ή ίσως έχει τον κωδικό σου καποιος και μπαίνει! Τώρα σε περίπτωση ιου μπορεί να γίνει αυτο αλλά ο ιος δεν θα συνομιλήσει κιολας! Αλλαξε κωδικο καλύτερα και δοκίμασε ξανα να κανεις block!
alexb_10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το αΜΣΝ παίζει και σε windows. Επίσης, μπορεί να σου μιλάει όταν είσαι Offline. Δεν σε βλέπει, απλά σου γράφει και ελπίζει ότι είσαι εκεί.
Dark_son20 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 κάποια στιγμή πιο παλιά το msn είχε κάνει μια "συνένωση" με το yahoo messenger. εμενα που πχ το mail μου είναι [email protected] έκανε add στη λίστα τους 2 mail το ένα οι πιο πολλοί το κάνανε delete μιας και ήταν άχρηστο φαινομενικά. αυτό το δεύτερο ήταν το yahoo messenger. αλλα επειδή το κάναν απλά delete ακόμα και αν κάναν block το msn αν έμπαινα μέσο yahoo mail του μίλαγα κανονικά και δεν ξέραν από που τους ερχόταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.