Προς το περιεχόμενο

Redirect e-mails από το outlook σε κάποιο άλλο e-mail

ntellos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εταιρία που δουλεύω έχουν στήσει στον υπολογιστή της γραματείας το outlook να logάρει στο εταιρικό e-mail με αποτέλεσμα όταν θέλει η διευθύντρια να κοιτάξει κάτι να πρέπει να σηκώνει την γραμματεία.

Αυτό που θέλουν λοιπόν είναι:

Τo outlook στο pc της γραμματείας να κάνει forward τα εισερχόμενα e-mails σε κάποιο άλλο e-mail ( το οποίο θα είναι setαρισμένο στο outlook στο Pc της διευθύντριας. Αυτό είναι εύκολο δεν μας νοιάζει:-D ).

PS: Ty in advance!

Δημοσ.

θα σεταρετε και τους δυο υπολογιστες να κοιτάνε το ΙΔΙΟ εταιρικό email ΚΑΙ επιπλέον θα ρυθμίσετε ΚΑΙ τα δυο outlook να αφήνουν ένα αντιγραφο στον server το οποιο θα σβήνεται αυτόματα μετά απο 30 (ή όσες θέλετε) μέρες. Οι ρυθμίσεις αυτες βρισκονται στις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Αν δεν τις βρεις, πες τι έκδοση outlook εχουν για να σου πουμε βημα βημα που ειναι.

Δημοσ.
θα σεταρετε και τους δυο υπολογιστες να κοιτάνε το ΙΔΙΟ εταιρικό email ΚΑΙ επιπλέον θα ρυθμίσετε ΚΑΙ τα δυο outlook να αφήνουν ένα αντιγραφο στον server το οποιο θα σβήνεται αυτόματα μετά απο 30 (ή όσες θέλετε) μέρες. Οι ρυθμίσεις αυτες βρισκονται στις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Αν δεν τις βρεις, πες τι έκδοση outlook εχουν για να σου πουμε βημα βημα που ειναι.

επείδη εγώ είμαι καθαρά thunderbird user και δεν είμαι ούτε η γραματεία ούτε η διέυθυνση ( απλά άκουσα το πρόβλημα και τους είπα πως μπορώ να βρω λύση στο insomnia ) δεν έχω ιδέα τι χρησιμοποιούν. Αύριο που θα πάω για δουλειά θα απαντήσω αν τα κατάφερα ή όχι και αναλόγως θα postάρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...