Προς το περιεχόμενο

Ηχεία μέχρι 150-200Ε

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και εγω γελαω για να τα παρεις ολα αυτα θα χρωστας 100 δοσεις ;)

αυτες ειναι επιλογες για λιγους δεν ειναι ολοι πλουσιοι

απο εκει και περα και τα φτηνα αθωα ηχειακια για pc που λες μια χαρα θα του κατσουν...

Καλα μεταξυ μας τωρα, ολο αυτο το ηχοσυστημα την τιμη ενος pc εχει, δεν το λες και απλησιαστο. Δε νομιζω κανεις απο εδω μεσα να χρωσταει 100 δωσεις για ενα pc.

Αυτο που λεω ειναι οτι ειναι χαμενα λεφτα τα 200ευρω σε pc speakers, ας παρει κατι με 50-100, διαφορες ουσιωδεις δεν θα δει. Μπαμ μπουμ θα παιζουν τα με, μπαμ μπουμ και τα δε. Ενας αχταρμας συχνοτητων θα βγαινει, που θα πρεπει να στηνει αυτι για να αντιλαμβανεται ολους τους ηχους. Ειτε των 100 παρει ειτε των 200, το ιδιο ειναι κατ'εμε με μικροδιαφορες στην ενταση.

Συγγνώμη φίλε μου, που δεν έχουμε μερικοί 1500Ευρώ και δεν μπορούμε να αγοράσουμε ένα ηχοσύστημα σαν και αυτό που προτείνεις.

Γέλα λοιπόν μαζί μας και άσε μας με τις κακές λύσεις για PC και την χάλια ποιότητά τους...

Δε γελασα με εσας. Αμεσως στην παρεξηγηση ολοι ειστε.

Με τις εταιρειες γελαω και το επιπεδο στο οποιο καταντησαν τον entry level ηχο.

(entry level ειναι και το hifi ηχοσυστημα που παρεθεσα για πλακα παραπανω).

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν εχουμε ολοι λεφτα να τα παρουμε εγω ενα χρονο μαζευα για να τα παρω τα ζ-5500(μαθητης)και ακουσα πολυ μεγαλες διαφορες απο τα χ-540 ;)

Δημοσ.
δεν εχουμε ολοι λεφτα να τα παρουμε εγω ενα χρονο μαζευα για να τα παρω τα ζ-5500(μαθητης)και ακουσα πολυ μεγαλες διαφορες απο τα χ-540 ;)

Δεν ειπα να παρετε τιποτα. Για αλλο λογο εκανα το ποστ.

Θελω να καταληξω στο εξης.

Οταν οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ειχαν την τυχη να ακουσουν ενα καλο ηχοσυστημα 2.1 (εστω απο φιλο) εννοειται οτι προσπαθουν να βρουν διαφορες αναμεσα σε αυτο των 120 ευρω και σε αυτο των 200 ευρω. Εγω που εχω ακουσει διαφορων ειδων ηχοσυστηματα, βλεπω (η πιο σωστα ακουω) τοσο τα ηχοσυστηματα των 120 οσο και αυτα των 200, ολοιδια. Απλα τσακωνονται οι εταιρειες ποια θα πετυχει το καλυτερο "πακετο" για marketing και οχι για ποιοτητα στον ηχο. Ετσι η μια σου βγαζει διαφανα ηχεια, η αλλη σου βαζει ενα 10ιντσο sub φτιαγμενο απο ξυλο που ως γεωμετρικη κατασκευη (για bass reflex κλπ) δεν γεμιζει το ματι σε οποιον εχει τυχει να ασχοληθει κλπ κλπ

Που θελω να καταληξω. Μα σε αυτο που ειπα εξαρχης. Ας δωσει καλυτερα καμια 100ρα ευρω για ηχεια και τα αλλα ας τα κανει καφεδες ή ας τα ριξει σε κατι αλλο στο pc του. Με τα +100 ευρω δεν θα κερδισει οσα θα επρεπε να κερδιζει σε ηχο. Θα εχει διαφορα μεν, οχι ουσιωδη δε.

ΥΓ> Δοκιμαστε και τα ακουστικα ως λυση. Hi-fi ηχος σε τσαμπα τιμη. Αλλα δε βολευουν για καθημερινη πολυωρη χρηση. Εγω στο pc εχω ηχειακια των 60 ευρω, και ακουστικα για τις ωρες μουσικης καυ**ς. Γενικα ιδεες ριχνω γιατι μου μοιαζουν σπαταλη τοσα λεφτα για ψευτικα ηχεια. Δεν τα λεω κακοπροαιρετα ολα αυτα.

Δημοσ.

εγω παντως ακουσα διαφορες

απο ενταση παρα πολυ απο ποιοτητα ποιο λιγο

απο το sub παρα παρα παρα πολυ!!! γενικα τα ηχεια που ειναι στα 100Ε εχουν 5ιντσα woofer που ποιο πολυ τριζει απο οτι τον ηχο που βγαζουν(δεν το εχω γραψει σωστα αλλα πιστευω να καταλαβεις )

τωρα για τα 300Ε δεν περιμενεις την τελεια ποιοτητα αλλα ολοι οι ανθρωποι θα τα ευχαριστηθουν για τα λεφτα τους .

τωρα να δοσω 3000Ε για ηχο σε αμαξι που εχεις ενας φιλος μου και να μην μπορει να το βαλει πανω απο 50% τι να το κανεις? :P

οκ δεν λεω ειναι γ@μ@τ@ αλλα πολλα τα λεφτα

ΥΓεχω και εγω ακουστικα αλλα δεν γουσταρεις να ακους το απογευμα απο αυτα απο οτι με τα ζ-5500(φαντα σου μετα edifier τι θα γινεται 260Ε)

για το βραδυ καλα ειναι...

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο MiDi_MiLiZ ειναι πολυ σχετικο. Οπως αυτος γελαει οταν ακουει απο ηχεια των 300 ευρω ετσι και καποιος αλλος που εχει συστημα των 30000 ευρω μπορει να γελαει με τα δικα του. Μια χαρα θα τα ευχαριστηθείς τα edifier φιλε.

Δημοσ.
Αυτο που λεει ο MiDi_MiLiZ ειναι πολυ σχετικο. Οπως αυτος γελαει οταν ακουει απο ηχεια των 300 ευρω ετσι και καποιος αλλος που εχει συστημα των 30000 ευρω μπορει να γελαει με τα δικα του. Μια χαρα θα τα ευχαριστηθείς τα edifier φιλε.

Αλλο ειπα εγω. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3566822#post3566822

Δημοσ.

Καταλαβα παρα πολυ καλα τι ειπες απλως εσυ δε μπορεις να καταλαβεις οτι οι περισσότεροι δεν εχουμε την ιδια "ψωρα" με τον ηχο που εχεις εσυ. Οπως σ'εσενα φαινονται ουσιαστικα το ιδιο ηχεια των 60 ευρω με αυτα των 300 ετσι καποιος που εχει συστημα 30000 ευρω μπορει να σου πει οτι του φαινονται τα ιδια ηχεια των 60 ευρω με αυτα των 3000.

Δημοσ.
Καταλαβα παρα πολυ καλα τι ειπες απλως εσυ δε μπορεις να καταλαβεις οτι οι περισσότεροι δεν εχουμε την ιδια "ψωρα" με τον ηχο που εχεις εσυ. Οπως σ'εσενα φαινονται ουσιαστικα το ιδιο ηχεια των 60 ευρω με αυτα των 300 ετσι καποιος που εχει συστημα 30000 ευρω μπορει να σου πει οτι του φαινονται τα ιδια ηχεια των 60 ευρω με αυτα των 3000.

Α. Μιλησα για διαφορες ηχειων απο 100-200 ευρω και οχι για 60-300.

Β. Οι διαφορες που ισχυριζεσαι οτι ακους σε ενα ηχειο των 100 με ενα ηχειο των 200, ειναι οτι σου βγαζει πιο εντυπωσιακο μπασο. Μονο αυτο. Αλλο εντυπωσιακο μπασο, αλλο ποιοτικο μπασο, αλλο ποιοτικος ηχος. Δεν εχει να κανει με ψωρα που εχω με τον ηχο το να προσπαθω να εξηγησω αυτο το πολυ απλο πραγμα σε οποιον προτιθεται να δωσει +100 ευρω για να τριζει λιγο παραπανω το τζαμι, πλημυριζοντας τον χωρο με μπασο, και καλυπτοντας ενδεχομενως τον ηχο των συνηθως αδυναμων δορυφορων.

Ειναι λιγα τα παραδειγματα pc speakers που απλα ακους το μπουμ του sub και χανεις την υπολοιπη μουσικη, λογω των ανισοροπιων στα watts sub-δορυφορων? Λεω κατι ψεματα? Η ψωρα μου με τον ηχο φταιει?

Δημοσ.
...να εξηγησω αυτο το πολυ απλο πραγμα σε οποιον προτιθεται να δωσει +100 ευρω για να τριζει λιγο παραπανω το τζαμι, πλημυριζοντας τον χωρο με μπασο, και καλυπτοντας ενδεχομενως τον ηχο των συνηθως αδυναμων δορυφορων.

Ειναι λιγα τα παραδειγματα pc speakers που απλα ακους το μπουμ του sub και χανεις την υπολοιπη μουσικη, λογω των ανισοροπιων στα watts sub-δορυφορων? Λεω κατι ψεματα? Η ψωρα μου με τον ηχο φταιει?

+1

Ειναι πολλοι που κανουν κακες επιλογες ηχειων ξοδευοντας ουσιαστικα παραπανω χρηματα για να ακουσουν τελικα χειροτερο ηχο λογω του δυσαναλογα δυνατου μπασου.

Δημοσ.
δηλαδει εως 300Ε εσεις τι προτεινετε ?

τα edifier κανουν 270Ε

Αν προοριζονται για βασικο ηχοσυστημα στο σπιτι ας παρει αυτα.

Αν προοριζονται για απλα pc speakers, προτεινω αυτα που εχουν 80 ευρω, οτι μαρκα ναναι και τα υπολοιπα 220 καμια vga καμια ram ή καφεδες.

Δημοσ.

αν δεν ακουει μουσικη στο pc δεν θα ειχε και απαιτησεις ;)

τωρα για ταινιες ... αν βρεις πουθενα τα s550

---------- Προσθήκη στις 19:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:13 ----------

Μέχρι τώρα συμβιβαζόμουν με κάτι ηχεία των 20Ε, αλλά φτάνει πια. Δεν αντέχω αυτόν τον ήχο...Θέλω κάποια καλά ηχεία που ο ήχος να ακούγεται καθαρά. Πιο πολύ για μουσική αλλά και για ταινίες. Έχετε κάποια να μου προτείνεται σε αυτήν την τιμή?:-)
Δημοσ.

Τελικά επειδή έφαγα κόλλημα και με τα βιντεάκια στο Youtube και με τα reviews, προς edifier μεριά με βλέπω και συγκεκριμένα προς s730. Nα τα πάρω από εδώ? Είναι αξιόπιστο το μαγαζί?

Δημοσ.
Τελικά επειδή έφαγα κόλλημα και με τα βιντεάκια στο Youtube και με τα reviews, προς edifier μεριά με βλέπω και συγκεκριμένα προς s730. Nα τα πάρω από εδώ? Είναι αξιόπιστο το μαγαζί?

και εγω μισο χρονο εκανα το ιδιο

αλλα νικησε το surround στο τελος :lol:

για το μαγαζι δεν ξερω :P

ΥΓ οταν τα παρεις γραψε εντυπωσεις ;)

Δημοσ.
Καλα μεταξυ μας τωρα, ολο αυτο το ηχοσυστημα την τιμη ενος pc εχει, δεν το λες και απλησιαστο. Δε νομιζω κανεις απο εδω μεσα να χρωσταει 100 δωσεις για ενα pc.

Δεν πάει έτσι. Δίνεις προτεραιότητες.

Δεν σημαίνει ότι κάποιος που δίνει 500Ευρώ για κάρτα γραφικών, απαραίτητα αγοράζει και ακριβά ρούχα.

Αυτο που λεω ειναι οτι ειναι χαμενα λεφτα τα 200ευρω σε pc speakers,

230 τα πήρα τα z5500 και δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες.

Δε γελασα με εσας. Αμεσως στην παρεξηγηση ολοι ειστε.

Με τις εταιρειες γελαω και το επιπεδο στο οποιο καταντησαν τον entry level ηχο.

(entry level ειναι και το hifi ηχοσυστημα που παρεθεσα για πλακα παραπανω).

Εγώ θα έλεγα σε τι σημείο βρίσκεται ο καφές και πάτε και τον πληρώνετε!

Και τα PC είναι ακριβά γι' αυτά που σου δίνουν και πολλά στις μέρες μας, ειδικά εδώ στην Ελλάδα.

Μη το ψάχνεις έτσι... Δεν θα βρεις άκρη.

Και φυσικά είναι αυτά που πόσταρες entry lvl, 4ohm ηχεία!

ΥΓ> Δοκιμαστε και τα ακουστικα ως λυση. Hi-fi ηχος σε τσαμπα τιμη. Αλλα δε βολευουν για καθημερινη πολυωρη χρηση.

Δεν έχουν και καμία σχέση ως αίσθηση. Αλλιώς να ακούς τον ήχο φυσικά και αλλιώς μέσα στα αυτιά σου!

Με τα ακουστικά δεν ακούς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...