iced Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Στο φοιτητικο σπιτι που ημουν, η διακια μου εβαζε το θερμομετρο καθε 1/4 και καποια στιγμη το εσπασε απο το κουνημα στο κρεβατι. Αυτοματως επλυνα τα παντα στο πλυντηριο και σφουγκαρισα και σκουπισα πανω απο 5 φορες... Ζω ακομα ειναι η αληθεια! Περα απο την πλακα επρεπε να κανω κατι αλλο? Ανεπνεα υδραργυρο?
freedubus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Στο φοιτητικο σπιτι που ημουν, η διακια μου εβαζε το θερμομετρο καθε 1/4 και καποια στιγμη το εσπασε απο το κουνημα στο κρεβατι. Καλά η κοπέλα ήταν άρρωστη έβαζε θερμόμετρα κι εσύ την έχωνες ρε αλήτη; Περα απο την πλακα επρεπε να κανω κατι αλλο? Ανεπνεα υδραργυρο? Να τη χώριζες αμέσως, καθώς ο υδράργυρος εχύθη επάνω της και τη μόλυνε. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εμείς μικρά άμα έσπαγε κανένα θερμόμετρο κάναμε πάρτι γιατί μαζευόμασταν τριγύρω και παίζαμε με το περίεργο ασημί "υγρό" που έσπαγε σε μικρότερα μπιλάκια και ξαναενωνόταν ως δια μαγείας. Με γυμνά χέρια το πιάναμε. Καταληγω πως ολο βλακειες καναμε μικρα . Τα ιδια καναμε και εμεις, θυμαμαι πως ενας ειχε φερει απο το σπιτι του τον υδραργυρο και τον πεταγαμε ο ενας στον αλλον. Τωρα που διαβασα το θεμα παω να πεταξω το συμβατικο θερμομετρο που παιζει στο σπιτι just in case.
PCharon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Τωρα που διαβασα το θεμα παω να πεταξω το συμβατικο θερμομετρο που παιζει στο σπιτι just in case. Όχι ρε, δώστε τα σε εμένα. Μεθαύριο που θα έχουν όλα εξαφανιστεί κάπου θα βρω να τα πουλήσω σε καλή τιμή. Υ.Γ. Νομίζω τα μαζεύουν προς ασφαλή καταστροφή τα φαρμακεία (δε ξέρω αν γίνεται ακόμα), μην τα πετάτε στα σκουπίδια.
freedubus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δώστε τα όλα σε μένα, θα φτιάξω μια γιγάντια ασημί ρευστή μπαλίτσα και θα τη ρίξω στη Βουλή.
Freakster Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δώστε τα όλα σε μένα, θα φτιάξω μια γιγάντια ασημί ρευστή μπαλίτσα και θα τη ρίξω στη Βουλή. αν ζεστάνεις το χαλί δε θα φουσκώσει ο υδράργυρος για να τον βάλεις σε ενα κατσαρολάκι και να τον πετάξεις;
PCharon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Τόσο ωραίο μέταλλο ρε γμτ και είναι τοξικό, κρίμα. Όλο και κάποια κατασκευή θα φτιάχναμε. Καμιά υδραργυρόψυξη για PC... αν ζεστάνεις το χαλί δε θα φουσκώσει ο υδράργυρος για να τον βάλεις σε ενα κατσαρολάκι και να τον πετάξεις; δεν έχει ιδιαίτερη συνοχή, κόβεται πολύ εύκολα και σκορπίζει (πώς ζεσταίνεις ένα χαλί με υδράργυρο μέσα; )
Freakster Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 δεν έχει ιδιαίτερη συνοχή, κόβεται πολύ εύκολα και σκορπίζει (πώς ζεσταίνεις ένα χαλί με υδράργυρο μέσα; ) του βάζεις φωτιά;
freedubus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Καλή ιδέα, είπαμε στη Βουλή θα το ρίξουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα