bluesattack Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Eχω ενα θερμομετρο (οχι σπασμενο )και θελω να το ξεφορτωθω ? Που τα μαζευουν ? Οσο για τις λαμπες . πυρακτωσεως μεχρι εξαντλησης ολων των αποθεματων.Στο πατο τους ο υδραργυρος και η οικονομια
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Eχω ενα θερμομετρο (οχι σπασμενο )και θελω να το ξεφορτωθω ? Που τα μαζευουν ? Σε κάτι χαλιά... 2
Muchacho Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Eχω ενα θερμομετρο (οχι σπασμενο )και θελω να το ξεφορτωθω ? Που τα μαζευουν ? Οσο για τις λαμπες . πυρακτωσεως μεχρι εξαντλησης ολων των αποθεματων.Στο πατο τους ο υδραργυρος και η οικονομια Νομιζω στα φαρμακεια. 1
Cryptic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Eχω ενα θερμομετρο (οχι σπασμενο )και θελω να το ξεφορτωθω ? Που τα μαζευουν ? Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο νοσοκομείο, εχουν ειδικούς κάδους και διαδικασίες για τέτοιου είδους απόβλητα.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Eχω ενα θερμομετρο (οχι σπασμενο )και θελω να το ξεφορτωθω ? Που τα μαζευουν ? Οσο για τις λαμπες . πυρακτωσεως μεχρι εξαντλησης ολων των αποθεματων.Στο πατο τους ο υδραργυρος και η οικονομια Παρε οικονομικές που αντί για υγρό υδράργυρο έχουν αμάγαλμα υδραργύρου που δε διαφεύγει ΑΝ σπάσει η λάμπα. Αλλα δε μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα με τις λάμπες κ τον υδράργυρο. Συνηθίζετε μερικοί να σπάτε λάμπες για χόμπι μέσα στο σπίτι; Πάντως ήταν ωραίο παιχνίδι όταν άλλαζαν τις λάμπες στα σχολεία και τις άφηναν χύμα απέξω στους κάδους: http://www.youtube.com/watch?v=-tvavXP7jyo http://www.youtube.com/watch?v=viGTAMCILoQ
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Έχω σπάσει πολλά θερμόμετρα και σήμερα ένα ακόμη. Δεν έβρισκα το ηλεκτρονικό, damn it. Ήμουν στα πατώματα κάμποση ώρα με κολλητικές ταινίες και λοιπά διότι διάβασα τα απίστευτα. Το κακό είναι ότι πριν το κάνω αυτό, μάζεψα τα πολλά με ηλεκτρική σκούπα η οποία ξεκουράζεται στο μπαλκόνι κατόπιν εορτής. Το ρημάδι, τι το ήθελα ντε και καλά.
evabb Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ηρεμισε κανεις δεν πεθανε επειδη αγγιξε λιγα δευτερολεπτα υδραργυρο
ParhsG Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Παντως πολλοι λενε πως τα ψηφιακά δεν ειναι τοσο καλα οσο του υδραργυρου
Goomba Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αν τον υδράργυρο που εχει ενα θερμόμετρο μεσα, τον ριξεις στη φωτια ειναι επικίνδυνος για καποια εκρηξη κτλ? Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ισχύει ότι έχουν καταργηθεί τα υδραργύρου? Σε φαρμακείο είχα ρωτήσει και μου είπε ότι και συμβατικό να πάρεις (όχι ψηφιακό) δεν είναι με υδράργυρο πλέον.
evabb Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αν τον υδράργυρο που εχει ενα θερμόμετρο μεσα, τον ριξεις στη φωτια ειναι επικίνδυνος για καποια εκρηξη κτλ? Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App εχεις ορεξη για μαλακιες;
Galatea Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εμένα μου 'χε τύχει να σπάσει λάμπα οικονομίας στα χέρια μου...Και έκανε και βαβά. Θα δείξει!
The_Judas Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ισχύει ότι έχουν καταργηθεί τα υδραργύρου? Σε φαρμακείο είχα ρωτήσει και μου είπε ότι και συμβατικό να πάρεις (όχι ψηφιακό) δεν είναι με υδράργυρο πλέον. ναι καταργήθηκαν και τώρα υπάρχουν κάποια παρόμοια "οινοπνεύματος". Πάντως τα παλιά με υδράργυρο είναι τα καλύτερα και με τις πιο ακριβείς μετρήσεις. 1
Cryptic Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αν τον υδράργυρο που εχει ενα θερμόμετρο μεσα, τον ριξεις στη φωτια ειναι επικίνδυνος για καποια εκρηξη κτλ? Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Ναι, βράζει στους 356.73 °C, και εισπνέεις τους ατμούς.
madsc Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Να κάνω μια βασική ερώτηση; Είμαστε σίγουροι ότι το συγκεκριμένο θερμόμετρο περιείχε πραγματικό πυκνό υδράργυρο μέσα; Σε διάλυμα ικανό να προκαλέσει οτιδήποτε; Κάπου, κάποτε, είχα διαβάσει ότι είχε καταργηθεί αυτός ο τρόπος παρασκευής θερμομέτρων εδώ και χρόνια. Τώρα που το είχα διαβάσει και πόσο ισχύει... ας ενημερώσουν το thread οι γνώστες του τομέα. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα