dvp_32 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Παιδιά καλημέρα, αγόρασα ένα νέο laptop που έχει εγκαταστημένο trial office 2007 enterprise και έχω αγορασμένο το home and student. Για να το εγκαταστήσω πρέπει να βγάλω το enterprice και μετά να εγκαταστήσω το home ή μπορώ με το cd εγκατάστασης να το εγκαταστήσω από πάνω? Σημειωτέον ότι το κλειδί του home δεν το παίρνει η ήδη εγκατεστημένη έκδοση. Ευχαριστώ.
dvp_32 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Παιδιά κανείς? Μήπως δεν έχω αποτυπώσει σωστά την ερώτηση και δεν είναι κατανοητή? Μου κάνει εντύπωση.
parsifal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δε νομίζω πως έχεις να κερδίσεις κάτι εγκαθιστώντας το από πάνω. Οπότε, ακολούθα την οδό της σωφροσύνης, απεγκαθιστώντας πρώτα την υπάρχουσα trial έκδοση, reboot και εγκατάσταση από το νέο CDάκι σου και με το πλήρες product key σου.
dvp_32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δε νομίζω πως έχεις να κερδίσεις κάτι εγκαθιστώντας το από πάνω. Οπότε, ακολούθα την οδό της σωφροσύνης, απεγκαθιστώντας πρώτα την υπάρχουσα trial έκδοση, reboot και εγκατάσταση από το νέο CDάκι σου και με το πλήρες product key σου. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, μήπως ξέρεις εάν εκτός από το office suite που βλέπω στο add/remove programs και το office trial assistant πρέπει να βγάλω και τίποτε άλλο γιατί έχει αρκετά προγράμματα που αφορούν office microsoft αλλά που ενδεχομένως να πρέπει να τα αφήσω.
Chrisad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 όχι δε χρειάζετε να απεγκαταστήσεις και τίποτα άλλο.
dvp_32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 όχι δε χρειάζετε να απεγκαταστήσεις και τίποτα άλλο. Ευχαριστώ!
dvp_32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 όχι δε χρειάζετε να απεγκαταστήσεις και τίποτα άλλο. Έκανα τα ανωτέρω δηλαδή απεγκατέστησα την trial έκδοση office και τον trial assistant, reboot και εγκατάσταση το νέο cd home and student office όταν όμως πάω να ανοίξω πχ. το word μου βγάζει μύνημα ότι δεν ταιριάζει η version πατάω ok και μετά μπαίνω κανονικά. Τι σημαίνει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.