Andreas2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τι χρησιμοποιείτε;;;Ποιο είδος πιστεύεται είναι το καλύτερο,το ποιο εύχρηστο και το ποιο αποτελεσματικό(φυσικά εξαρτάται και από το αποσμητικό αυτό);;;Ή αν είναι κάτι εντελώς αντικειμενικά καλύτερο ποιο είναι;;;
leonidas_fs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 old spice high endurance!! Πραγματικα δεν πιστευω οτι υπάρχει κατι καλύτερο...
subdee Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τα Sanex κάνουν πολύ καλή δουλειά, τα άλλα μου προκαλούν φαγούρα...
freedubus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 old spice high endurance!! Πραγματικα δεν πιστευω οτι υπάρχει κατι καλύτερο... Έτσι. Απλά θέλει με μέτρο γιατί παίζει να φράξουν οι ιδρωτοποιοί αδένες.
arxaggelos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Dove for Men, το πράσινο. Εννοείται σε σπρέι που είναι ξερό, δεν θέλω να νιώθω απλωμένη λίγδα από roll ή stick στις μασχάλες μου. Δεν λερώνει και τα ρούχα, κρατάει πολύ και έχει ωραίο άρωμα, που δεν μπλέκεται με το κανονικό μου άρωμα. Το high endourance σε εμένα ήταν αίσχος. Δεν έβλεπα την ωρα να τελειώσει. Τόσο που σκέφτηκα να ακολουθήσω τη συμβουλή του Σομμερ και να το πάω πίσω για να μου δώσουν τα λεφτά μου.
evabb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 μια φορα παθαμε κι εγω κι η αδερφη μου (ταυτοχρονα) ενα ωραιο αλλεργικο απο στικ αποσμητικο και τα κοψαμε μαχαιρι. ρολλ ον και μονο γτ τα σπραι με πνιγουν στην μποχα. αυτο (υπαρχει και αντρικο)
Andreas2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 ρωτώ για roll on ή stick όχι κατ'ανάγκην μάρκα,αλλά για είδος είμαι μεταξύ αυτών: http://www.amazon.co.uk/Jason-Organic-Tree-Deodorant-Roll/dp/B000S80446/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=beauty&qid=1283196237&sr=8-3 http://www.amazon.co.uk/Jason-Tea-Tree-Deodorant-Stick/dp/B0001GNJ4C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=drugstore&qid=1283196250&sr=8-1 χωρίς aluminum chlorohydrate και άλλα κακά χημικά αν και σήμερα αγόρασα το nivea protect antibacterial ώσπου να αποφασίσω ποιο από τα ποιο φυσικά να αγοράσω http://www.nivea.co.uk/products/show/26978 καθώς σκέφτομαι και για κρύσταλλο άλατος: http://www.amazon.co.uk/Crystal-Spring-Salt-Earth-Deodorant/dp/B001F4BROS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=drugstore&qid=1283196416&sr=8-1
freedubus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αν ιδρώνεις πολύ : ρολ όν, στικ Αν ιδρώνεις λίγο: σπρέι Αν φοράς μαύρες μπλούζες: την πού*τσισες
Andreas2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αν ιδρώνεις πολύ : ρολ όν, στικΑν ιδρώνεις λίγο: σπρέι Αν φοράς μαύρες μπλούζες: την πού*τσισες ρωτώ γιατί πολλοί λένε ότι το στικ είναι το καλύτερο.Έχει κανένας από εσάς εμπειρία;;;το βρέχετε;;;
jason_rethymno Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Το stick τι ακριβως είναι? αυτό με την μπίλια?
freedubus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 ρωτώ γιατί πολλοί λένε ότι το στικ είναι το καλύτερο.Έχει κανένας από εσάς εμπειρία;;;το βρέχετε;;; Το καλό με το στίκ είναι οτι είναι στεγνό. Με το ρολ-ον που είναι υγρό κολλάνε οι μασχάλες μετά. Και το σπρέι αφήνει ένα πράγμα σαν πούδρα που κολλάει στα ρούχα. Εγώ επειδή φοράω μαύρα δε βάζω σπρέι γιατί αφήνει ασπρίλες και έχω γαμωσταυρίσει ουκ ολίγες φορές. Μόνο στίκ στις μασχάλες βάζω, και όχι τον κόρακα, με ρέγουλα. ---------- Προσθήκη στις 22:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:52 ---------- Το stick τι ακριβως είναι? αυτό με την μπίλια? Αυτό είναι το ρολ-ον.
Andreas2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Το stick τι ακριβως είναι? αυτό με την μπίλια?
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Stick απο μενα. Καλυτερη αισθηση απο το Roll On που μετατρεπει τις μασχαλες σε εκεινες ενος βαλτοτερατος. Το δε spray δεν μου κραταει οσο τα αλλα δυο συν το οτι αφηνει λεκεδες στα ρουχα. Μια φορα αρκετα παλιοτερα την ειχα πατησει με ενα old spice που ηταν σαν κρεμα (εμοιαζε με στικ αλλα ειχε μικρες τρυπουλες πανω) και μου τουμπανιασε την μασχαλη...
Pantelwolf Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αυτό που έδειξε η Εύα χρησιμοποιώ και στα τέτοια μου κι αν είναι γυναικείο. Καλή προστασία και δεν αφήνει σημάδια στις μπλούζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα