Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση απο win xp σε win 7

GamerManiac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να κανω την συγκεκριμενη αναβαθμιση κοιταξα ολα και το pc μου τα σηκωνει απο εκει και περα τι να κανω με την ram που ειναι 1 gb?

Δημοσ.

Με 1gb ram πλέον δεν πας πουθενά! Θα σου πρότεινα να την αυξήσεις τουλάχιστον στα 3 - 4 gb εκτος αν τίθεται θέμα κόστους οπότε το λιγότερο που μπορεις να κάνεις είναι να προσθέσεις άλλο 1gb.

Πες μας τι μνήμες παίρνει το μηχάνημα σου και ποιές έχεις ήδη πάνω και αν θέλεις θα σου προτείνουμε κάποιες!

Δημοσ.

Τα δουλευω με 1GB στην δουλεια χωρις προβλημα.

Απο εκει και περα εννοειται πως οσο περισσοτερη μνημη τοσο καλυτερα.

Δημοσ.
Τα δουλευω με 1GB στην δουλεια χωρις προβλημα.

Απο εκει και περα εννοειται πως οσο περισσοτερη μνημη τοσο καλυτερα.

agreed

τα χω δουλεψει και γω με 1gbram αλλα ο cpu p4 @2.8 ηταν σχεδον παντα 100%

Δημοσ.

Δηλαδη παιδια να παω στην αναβαθμιση ram?Ετσι και αλλιως το συγκεκριμενο pc το εχω μονο για πειραματα γιατι να το πειραξω?

Δημοσ.

Για να μην σου λεμε αερολογιες καθως καθε μηχανημα διαφερει εδω ταιριαζει το βλεποντας και κανοντας...Ασε 1GB...Ρυθμισε το Swap File fix στο προτεινομενο μεγεθος και δες αν σε βολευει το πως παει.

Δημοσ.

core 2 duo e6320 clockarismenos στα 2.8ghz (απο 1.8) με 1gb ram τρεχει απροβληματιστα win7 64bit ultimate.

780mb πιασμενα με το boot, τα οποια σε κανα 5λεπτο γινονται 500.

Βεβαια το απροβληματιστα που λεω, δε σημαινει οτι θα στα τρεχει οπως τα xp, ουτε οτι θα στα τρεχει οπως σε εναν 4πυρηνο/4gb ram.

Δημοσ.
core 2 duo e6320 clockarismenos στα 2.8ghz (απο 1.8) με 1gb ram τρεχει απροβληματιστα win7 64bit ultimate.

780mb πιασμενα με το boot, τα οποία σε κανα 5λεπτο γινονται 500.

Βεβαια το απροβληματιστα που λεω, δε σημαινει οτι θα στα τρεχει οπως τα xp, ουτε οτι θα στα τρεχει οπως σε εναν 4πυρηνο/4gb ram.

χαράς το κουράγιο σου... με 1gb ram τρέχεις και 64bit και είσαι και ικανοποιημένος! Εδώ η microsoft η ίδια στα Windows 7 system requirements

αναφέρει : 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)

και ως γνωστό τα system requirements της microsoft είναι για τα μάτια του κόσμου..

Αλήθεια ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσεις 64bit έκδοση των windows χωρίς να αξιοποιήσεις το "ουσιαστικότερο" προνόμιο της, τη χρήση δηλαδή μνήμης πάνω από 3+ gb?

Εγώ τα 64bita με 8gb ram και δεν τα κράτησα για πολύ.... (φυσικά λόγω ασυμβατότητας με αρκετές εφαρμογές που δουλεύω και οι οποίες έτρεχαν 32bit και το περιβόητο WOW64 δεν τα έβγαζε πέρα)

Προσωπικά φίλε μου πάντως δε το συστήνω να βάλεις windows 7 με 1 gb ram.

όπως αναφέρω και πιο πάνω είναι το ελάχιστο που προτείνει η microsoft για 32bit έκδοση το 1gb και θα έλεγα ότι η ιστορία τη διαψέυδει σε όλα τα recomentetions που κάνει..

φυσικά παίζει ρόλο και η χρήση που κάνεις στο pc αλλά και οι απαιτήσεις που έχεις.. περί ορέξεως...

Φιλικά

Chrisad

Δημοσ.

Λοιπόν να σας πω καταρχάς την σύνθεση μου intel pentium d 3.06 ghz

1 gb ram

Nvidia geforce 7600 gt

250 hard disk

Όπως είπα δεν κάνω ιδιαίτερη χρήση τον έχω μόνο για πειράματα

Δημοσ.
Λοιπόν να σας πω καταρχάς την σύνθεση μου intel pentium d 3.06 ghz

1 gb ram

Nvidia geforce 7600 gt

250 hard disk

Όπως είπα δεν κάνω ιδιαίτερη χρήση τον έχω μόνο για πειράματα

Η μόνη ένσταση όπως σου είπα είναι για τη ram...

αλλά αν το έχεις για πειράματα... τότε πειραματίσου και μη το ψάχνεις άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...