fe31h Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Γεια σας... ενας φιλος μου εχει υπολογιστη με Ρ4 κτλ κτλ.. μια μερα παει να το αναψει και τιποτα... πριν επεζαν παιχνιδια... μετα τιποτα... νεκρο... τι παιζει να καηκε? το τροφοδοτικο απ'οτι λεει δουλευει κανονικα... το πηγε σε εναν κ καλα τεχνικο.... αν ειχε καει CPU θα αναβε και θα τραγουδουσε?? αν οντως δουλευει το τροφοδοτικο... παιζει να καηκε η μητρικη? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
rafail1994 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 το τροφοδοτικο απ'οτι λεει δουλευει κανονικα δικιμασε ενα αλλο για αρχει και αν δεν αναψη προχωραμε
fe31h Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 απο πεμπτη με το καλο... θα εχω μητρικη, επεξεργαστη και μνημες... θα δοκιμασω ενα δικο μου τροφοδοτικο.... χωρις cd και σκληρο δισκο ξεκιναει?
Chrisad Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 αν έχεις πολύμετρο μπορείς να τσεκάρεις το τροφοδοτικό λεπτομέριες εναλακτικά : δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό ή αυτό που έχει σε άλλο μηχάνημα και δες αν δουλευει. αν είναι τροφοδοτικό (σύνηθες) τελειώνεις εκέι... αν δεν είναι πας για να τεστάρεις μητρική και cpu αν και Αν ηταν επεξεργαστής λογικά θα έκανε κάποια "μπιπ" όταν το άνοιγε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.