Προς το περιεχόμενο

Θελω να φτιαξω ενα dvd!

freetomi24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! :-)

Ενας φιλος μου εδωσε αυτα τα αρχεια που ειναι απο dvd... με πιο προγραμμα μπορω να τα καψω για να παιζουν στο επιτραπεζιο dvd player?

Απλα αυτος εκανε "ανοιγα" στο dvd και μου εδωσε χύμα τα αρχεια... :mad:υπαρχει λυση γιαυτο?:-)

post-63532-129063116278_thumb.jpg

Δημοσ.
Γεια σας παιδια! :-)

Ενας φιλος μου εδωσε αυτα τα αρχεια που ειναι απο dvd... με πιο προγραμμα μπορω να τα καψω για να παιζουν στο επιτραπεζιο dvd player?

Απλα αυτος εκανε "ανοιγα" στο dvd και μου εδωσε χύμα τα αρχεια... :mad:υπαρχει λυση γιαυτο?:-)

http://www.dvdflick.net/download.php

Δημοσ.

υπάρχουν πολλά, δες το clonedvd πχ, βάλε όλα αυτα τα αρχεία σε ενα φακελο με όνομα VIDEO_TS και καψτα απο εκεί, το AUDIO_TS είναι πάντα άδειο...

με προλαβε ο SpirtouLisS :)

Δημοσ.

Φαίνεται να είναι η κλασσική δομή ενός VIDEO_TS folder, έτοιμη για «κάψιμο» σε δισκάκι με οποιοδήποτε πρόγραμμα CD/DVD burning. Το πιο γνωστό πρόγραμμα αυτού του τύπου είναι το Nero Burning ROM, αλλά αν δεν το διαθέτεις ήδη (ή κάποιο αντίστοιχο εμπορικό), μπορείς να κατεβάσεις κάποιο δωρεάν που κάνει την ίδια δουλειά. Μερικά τέτοια που μου έρχονται τώρα: InfraRecorder, CDBurner XP, ImgBurn.

Δημοσ.

Εκανα ενα φακελο "VIDEO_TS" και εβαλα εκει ολα τα αρχεια. Μετα εκανα και εναν φακελο "AUDIO_TS" και τον άφησα άδειο.

Μετα με το "NERO" πηγα στο "εγγραφη δεδομενων" και εβαλα μεσα τους δυο φακελους. Οταν τελειωσε η εγγραφη με επιτυχία το pc μου λεει "αναπαραγωγή dvd" και δειχνει το menu κανονικα...οταν ομως το βαζω στο επιτραπεζιο μου λεει "δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη του dvd":mad:

Δημοσ.

το καλύτερο κατά τη γνώμη μου (πολύ γρηγορότερο από το nero και με ενσωμάτωση υπότιτλων αν υπάρχουν ) είναι το ConvertXtoDVD δυστυχώς δεν είναι free 39.99 €, μπορείς να το δοκιμάσεις για 30 ημέρες και θα καταλάβεις γιατί στο προτείνω.

Δημοσ.
Εκανα ενα φακελο "VIDEO_TS" και εβαλα εκει ολα τα αρχεια. Μετα εκανα και εναν φακελο "AUDIO_TS" και τον άφησα άδειο.

Μετα με το "NERO" πηγα στο "εγγραφη δεδομενων" και εβαλα μεσα τους δυο φακελους. Οταν τελειωσε η εγγραφη με επιτυχία το pc μου λεει "αναπαραγωγή dvd" και δειχνει το menu κανονικα...οταν ομως το βαζω στο επιτραπεζιο μου λεει "δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη του dvd":mad:

Γιατί «εγγραφή δεδομένων»; Αν θυμάμαι καλά, το Nero έχει έτοιμο template για DVD-Video. Στην ουσία, είναι το ίδιο πράγμα με το Data DVD template, αλλά κάνει αυτόματα μερικές ρυθμίσεις που απαιτούνται για πλήρη συμβατότητα (π.χ. αλλάζει το filesystem από το default ISO-9660 σε UDF που έχουν τα DVD-Video δισκάκια).

Επίσης, απέφυγε να γράψεις στη μέγιστη ταχύτητα του recorder σου. Βάλε χαμηλότερη, π.χ. 4x.

Δημοσ.
Γιατί «εγγραφή δεδομένων»; Αν θυμάμαι καλά, το Nero έχει έτοιμο template για DVD-Video. Στην ουσία, είναι το ίδιο πράγμα με το Data DVD template, αλλά κάνει αυτόματα μερικές ρυθμίσεις που απαιτούνται για πλήρη συμβατότητα (π.χ. αλλάζει το filesystem από το default ISO-9660 σε UDF που έχουν τα DVD-Video δισκάκια).

Επίσης, απέφυγε να γράψεις στη μέγιστη ταχύτητα του recorder σου. Βάλε χαμηλότερη, π.χ. 4x.

Nαι το ξερω, αλλα το dvd αυτο εχει ενα menu που ειναι πολυ χρηστικο! και αν φτιαξω νεο dvd θα χαθει το menu!

Δημοσ.

Το υπάρχον μενού και η δομή του είναι κωδικοποιημένα ήδη στα περιεχόμενα των αρχείων που έχεις. Το να σου φτιάξει VIDEO_TS folder το Nero και να προρρυθμίσει μερικά settings δεν καταστρέφουν τα περιεχόμενα αυτά. Εσύ απλά θα κάνεις drag and drop τα αρχεία σου μέσα στον VIDEO_TS folder που θα εμφανίσει το Nero.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...