Προς το περιεχόμενο

Αγορα gaming pc

doc1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυσπερα προτη φορα γραφω ειμαι καινουργιο μελος.B)

θα ειθελα να μου προτηνεται ενα gaming pc γυρω στα 1200-1400,εκτως και αν ειναι καλυτερα ναοεριμενω μεχρι να βγουν οι καινουργιες καρτες γραφικων της amd. :rolleyes:

Επισεις εχω 24 οθονη 1080π.

Επισεις θελω να ρωτησω κατι που ειμαι ενας τεχνικος γνωστος μου οτι πρεπει να βλεπεις στη μητρηκη που αγοραζεις της μνημες πχ που προτηνη? Εδω για παραδειγμα ειναι οι μνημες που προτηνει η asus για τι μητρηκη M4A88TD-M EVO/USB3 : http://support.asus.com/download/download_item_ftype.aspx?f_type=34&slanguage=en-us&model=M4A88TD-M%20EVO/USB3

Ευχαριστο εκ των προτερων:mrgreen:

Δημοσ.

Απλα μου ειπε οτι πρεπει να κοιταω τη προτεινει και να περνω κατι απο αυτες .Τι να σου πω πρωτυη φορα ακουσα κατι τετοιο και για αυτο ρωτησα.Οχι δεν την εχω αλλα σκοπευω να στυσω ενα δυνατο μηχανυμα που με καποια αναβθμηση θα με βγαλει για τα επομενα 3 χρονια.Και ζητησα να μου προτινεται κατι.

Δημοσ.

Βασικά αν δώσεις 1200-1400 ευρώ για υπολογιστή και προσέξεις τι θα αγοράσεις, μπορείς να βγάλεις όχι μόνο 3 χρόνια, αλλά παραπάνω!

Επίσης αν πάρεις τον σωστό τύπο μνήμης (ddr2 ή ddr3 ανάλογα) δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τις μνήμες.

Δημοσ.

παιδια για αυτο ρωτησα γιατι και εγω ετσι ηξερα αλλα αυτος με εβαλε σε υποψειες.Τι γνωμη σας να περιμενω μεχρι την σειρα 6000 τι λετε?

Δημοσ.
παιδια για αυτο ρωτησα γιατι και εγω ετσι ηξερα αλλα αυτος με εβαλε σε υποψειες.Τι γνωμη σας να περιμενω μεχρι την σειρα 6000 τι λετε?

τι να σου πω...

οι νεες αφιξεις λενε ερχονται περιπου σε 1-1,5 μηνα αν θες να περιμενεις...

Δημοσ.
τι να σου πω...

οι νεες αφιξεις λενε ερχονται περιπου σε 1-1,5 μηνα αν θες να περιμενεις...

ποσα ευρω το κοβεις να ειναι ? αξιζει να περιμενω?

Δημοσ.

Aν κανουν στις ιδιες πανω κατω με τις περσινες αξιζει.Αλλα μηπως αξιζει και για αλλο λογο, επηδει θα πεσουν οι τιμες στις 5000 αμα βγουν οι 6000? Τι να πω αμα ειναι για 1-1,5 μηνα να περιμενω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...