Προς το περιεχόμενο

Διεστραμένη πετάει κουταβάκια σε ποτάμι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά ντάξει δεν πειράζει, άστο να υπάρχει, κακό δεν κάνει. Αυτά τα βιντεάκια που εμφανίζονται ανα εξάμηνο δες τα ως "για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι"

Έχω στα bookmarks καμιά 10ριά λίνκς για βίντεο με βασανισμούς ζώων, κυρίως γατιών. Λές να αρχίσω να τα ποστάρω για εκπαιδευτικούς λόγους; Και για να μάθουμε καινούργιους ευφάνταστους τρόπους τιμωρίας των βασανιστών;

Γουστάρεις αίμα, όχλε;

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω στα bookmarks καμιά 10ριά λίνκς για βίντεο με βασανισμούς ζώων, κυρίως γατιών.

Μα αυτό λέω. Για να έχεις καμιά 10ριά links σημαίνει ότι κάπου, κάποιος, κάποτε τα πόσταρε και τα βρήκες εσύ. Επειδή όμως δεν έχουν όλοι από γεννησιμιού τους τα links έτοιμα κι επειδή σιχαίνομαι να υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι όλα τα γατιά γεννιούνται και πάνε σε φάρμες μέχρι να πεθάνουν μακάρια παίζοντας (αυτό που ανέφερε τούτος εδώ), άστα να υπάρχουν.

Και στο insomnia αν δεις, ανα εξάμηνο περίπου ανοίγει ένα παρόμοιο thread. Στην αρχή ήταν ο σκύλος που κρεμάσανε, μετά ο σκύλος που του κόψανε τ' αυτιά, μετά το earthlinks και τώρα αυτό.

Γάμα τα σχόλια και τα δονκιχώτικα paybacks του πληκτρολογίου, κράτα το ότι κάποιος που δεν ήξερε, τώρα ξέρει.

Δημοσ.

διεστραμένη δεν είναι μία γυναίκα, ή ένας παιδοκτόνος κτλ. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτό δε μπορεί να προέρχεται μόνο από το 0.5% των ανθρώπων (λέω ένα ποσοστό) οι οποίοι μας κάνουν να βγαίνουμε απ'τα ρούχα μας με τις πράξεις τους και να απορούμε για την κοινωνία στην οποία ζούμε

Δημοσ.

Πρετοριανέ συμφωνώ με όσα θέτεις, γενικά.

Όμως έχουμε να κάνουμε με κακοποίηση ζώου. Που είναι έγκλημα.

Νόμος 1197/1981. Η κακοποίηση, ο βασανισμός και η δολοφονία ζώου είναι πλημέλλημα και τιμωρείται με φυλάκιση έως 5 μήνες ή χρηματική ποινή από 300 έως 1500 ευρώ ή και με τις δύο ποινές.

Ένα βίντεο που δείχνει μια τέτοια πράξη είναι απαράδεκτο και ανώφελο να κυκλοφορεί στο ίντερνετ και να περιφέρεται σε φόρουμ, στο φέησμπουκ και από κάτω να ακολουθεί μαζική κατακραυγή όπου ο καθένας εκφράζει τον αποτροπιασμό του και τις εκδικητικές του προθέσεις όσο πιο παραστατικά μπορεί. Είναι πειστήριο εκλήματος (ή όπως αλλιώς το λένε) και ο σκοπός του είναι να φτάσει στα χέρια των αρμόδιων αρχών για να βοηθήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Με άλλα λόγια, όπως δε χρειάζεται να διαρρέουν τόσα άλλα βίντεο (και το ιντερνετ ειναι ΓΕΜΑΤΟ απο δαύτα) με εγκληματικές πράξεις (κακοποιήσεις, βασανισμούς, δολοφονίες, βιασμούς, παιδεραστία κτλ.) φόρα παρτίδα προς τέρψιν του όχλου και γιουχάισμα, έτσι δε βρίσκω σωστό να διαδίδονται και βίντεο σαν το παραπάνω. Εκτός αν ο,τι δημοσιεύσει πρώτο το τρωκτικο, τρομακτικό κτλ. αυτομάτως γίνεται πρόσφορο προς διάδοση.

Δημοσ.

Συμφωνώ με φρηνταμπα νομίζω. Από τη στιγμή που είναι έγκλημα, το να κυκλοφορεί μάλλον μειώνει το στατους του ως τέτοιο παρά ωφελεί στο να μάθει κάποιος πως ο κόσμος είναι ανώμαλος. Προσωπικά δεν βλέπω ποτέ τέτοια βίντεο, το μοναδικό που έχω δει είναι το κουτάβι που πέταξε στο γκρεμό ένας καθυστερημένος φαντάρος και δεν έδειξε καν την προσγείωση.

Δημοσ.
[...]
[...]

Μμμ βασικά δεν το είχα σκεφτεί έτσι, δηλαδή ως βιντεοσκόπηση εγκλήματος και διάδοση του, που είτε μειώνει την αξία του όπως λέτε είτε ενθαρρύνει στην δημιουργία νέων. Θα κάνω μάλλον ένα reconsider να το ξαναδώ το θέμα.

Πάντως προσωπικά τέτοια βίντεο ούτε με φτιάχνουν, ούτε τα γουστάρω αλλά "χαίρομαι" που τα έχω δει για να ξέρω τι γίνεται εκεί έξω. Όπως το ότι ναι μεν είναι απάνθρωπο να βλέπεις να μαστιγώνουν ένα κορίτσι στο Πακιστάν, να βασανίζουν ζώα για πλάκα, να σκοτώνουν για θρησκευτικές/πολιτικές παπαριές, still όμως είναι ο μόνος τρόπος να δεις και να μάθεις για την ωμότητα που υπάρχει.

Και σίγουρα προτιμώ έναν συνειδητοποιημένο τα-έχω-δει-όλα, παρά έναν συνειδητοποιημένο "καλέ υπάρχουν άνθρωποι που ΠΝΙΓΟΥΝ κουταβάκια?".

Άλλωστε:

"Αν η γνώση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, δεν είναι η άγνοια που θα μας βοηθήσει να τα λύσουμε."

• Super Moderators
Δημοσ.
Είναι διασκεδαστικό το πώς σοκάρεστε.

Το πώς περιμένετε κάτι παραπάνω, το πώς είστε έτοιμοι να ξαναπιστέψετε πως είμαστε ικανοί για κάτι παραπάνω.

Είναι σχεδόν συγκινητικό.

Είναι δεδομένη η αντίδραση αυτή σε όλα τα αντίστοιχα περιστατικά! Αλλά δεν λέει κάτι και εξάλλου ...περνάει εύκολα μετά από λίγο (μέχρι το επόμενο)!

Από την άλλη όμως όπως και να το κάνεις, δεν είναι εντελώς οκ τα άτομα αυτά και ειδικά όταν είναι μικρά παιδιά είναι ...κρίμα!

Όπως ειπώθηκε, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ επαρχία αυτά είναι πολύ κλασσικά από παππούδες κτλ. Σακούλες με κουταβάκια κρεμασμένες, κουταβάκια πλακωμένα κάτω από πέτρες (γατάκια επίσης), ντουφεκισμούς και τέτοια τα έχω δει μπόλικες φορές. Τί θα γίνει λοιπόν, θα πάτε να εκδικηθείτε με τους τρόπους που αναλύσατε τους παππούδες και τις γιαγιάδες σας; Τί νομίζετε πως τα έκαναν τα περίσσευμα κουτάβια παλιά; Τα δώριζαν μέσω διαδικτύου, αγγελιών κι εκπομπών τηλεόρασης; :o

Παρεπιπτόντως, αν και δεν το γούσταρα το θέαμα, μου προκάλεσε γέλιο. Παίζει να είμαι ανώμαλος κ.τ.λ.

Στα πρώτα συμφωνώ μαζί σου! Ως προς την τελευταία πρόταση όμως η απάντηση είναι: Ναι!

B)

Δημοσ.

Ένα βίντεο που δείχνει μια τέτοια πράξη είναι απαράδεκτο και ανώφελο να κυκλοφορεί στο ίντερνετ και να περιφέρεται σε φόρουμ, στο φέησμπουκ και από κάτω να ακολουθεί μαζική κατακραυγή όπου ο καθένας εκφράζει τον αποτροπιασμό του και τις εκδικητικές του προθέσεις όσο πιο παραστατικά μπορεί.

Εγω το βλεπω και αποδεκτο και ωφελιμο.Μια εικόνα ισον χιλιες λεξεις,ενα βιντεο αποτυπωνεται πιο ευκολα απο οτι χιλιαδες λεξεις.Καλυτερα να βλεπεις που μπορουν να φτασουν οι κρετινοι γιατι και τετοιους θα συναντησεις μπροστα σου.Μετα μπαινεις εδω ακους τον οχλο να αλαλαζει και που μπορει να εχει γινει πιο η λιγοτερο κρετινος καποια στιγμη.

Αλλα εκεινη την στιγμη μπορει να μην ειναι οχλος ,να ειναι τα φιλαρακια που τα λεμε.

Δημοσ.

ας φαω αποκλεισμο μετα απο αφτο,αν το αφεντικο του σαιτ το θεωρησει απρεπες,τουλαχιστον θα εκτονωθω για τις αποψεις και την σταση ζωης μου,στην τελικη δεν ειναι τιποτα ενα καινουριο account

ευχομαι η τυπισσα να κλειδωθει διπλα σε πυρηνικο αντιδραστηρα η να ειναι σε μονιμη εκθεση κατω απο μηχανημα ακτινογραφιων,να παθει καρκινο του εγκεφαλου και του εντερου και οταν δεν θα μπορει να περπατησει να την κρεμασουν αναποδα διπλα στο ποταμι απο κολωνες περνώντας τσιγκελια κρεοπωλειου απο τις φτερνες τις και να ειναι γεματη με κορακια που θα την ξεκοιλιαζουν στις πληγες που τις εχω ανοιξει προηγουμενως σε ολο το σωμα

Δημοσ.

αδωνννη σε σενα τι θα πρεπε να κανουν δηλαδη? γενικα σε οποιονδηποτε σκεφτεται τετοια πραγματα?

• Super Moderators
Δημοσ.
ας φαω αποκλεισμο μετα απο αφτο,αν το αφεντικο του σαιτ το θεωρησει απρεπες,τουλαχιστον θα εκτονωθω για τις αποψεις και την σταση ζωης μου,στην τελικη δεν ειναι τιποτα ενα καινουριο account

ευχομαι η τυπισσα να κλειδωθει διπλα σε πυρηνικο αντιδραστηρα η να ειναι σε μονιμη εκθεση κατω απο μηχανημα ακτινογραφιων,να παθει καρκινο του εγκεφαλου και του εντερου και οταν δεν θα μπορει να περπατησει να την κρεμασουν αναποδα διπλα στο ποταμι απο κολωνες περνώντας τσιγκελια κρεοπωλειου απο τις φτερνες τις και να ειναι γεματη με κορακια που θα την ξεκοιλιαζουν στις πληγες που τις εχω ανοιξει προηγουμενως σε ολο το σωμα

Μπα, αν το δεις σε άλλη φάση το ίδιο το κοριτσάκι θα το λυπηθείς κατά πάσα πιθανότητα!

6a00c2251d2ae5604a0109d0fee697000f-500pi

Δημοσ.

εμενα απολυτως τιποτα,γιατι δεν ετυχε ακομα να ειμαι παρον σε τετοιο "θεαμα" και εξαλλου ειπα "θα επρεπε να την κανουν το και το" δεν ειπα οτι θα το κανω εγω ο ιδιος,το πολυ πολυ να αρκεστω-ειλικρινα- στην χειροδικια και μονο εξαιτιας του ανθρωπιστικου,συνειδητοποιημενου και κυριως ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ αισθηματος που χαρακτηριζει την προσωπικοτητα μου

σε καλυψα

Δημοσ.

Πιστευω ανετα πως εαν ημουν εκει με μια ακαριαια κινηση θα την αφηνα αναπηρη εαν οχι νεκρη στο δευτερολεπτο

Δημοσ.

[...]εγω ο ιδιος,το πολυ πολυ να αρκεστω-ειλικρινα- στην χειροδικια και μονο εξαιτιας του ανθρωπιστικου,συνειδητοποιημενου και κυριως ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ αισθηματος που χαρακτηριζει την προσωπικοτητα μου

Έτσι. Πάνω απ όλα ανθρωπιά! Δε θα γίνουμε κι ίσα κι όμοια με τους βασανιστές ζώων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...