Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 έχει να προτεινει κανείς κάποιο κατάστημα οπτικών; με ενδιαφέρει να έχει ποικιλία στα γυαλιά οράσεως και καλές τιμές
zeniath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μεταξάς στην Ομόνοια, καλές τιμές πολύ ποικιλία εξαιρετική αντιμετώπιση. Είχα πάει για φακούς επαφής και μου έκλεισαν ραντεβού αφού δεν είχα ξαναβάλει ποτέ, μου έκαναν τζάμπα εξετάσεις για να δουν αν η μυωπία δεν είχε αυξηθεί, να δουν καμπυλότητα του ματιού και μου έδειξαν και πως να τους βάζω/βγάζω. 1 ώρα όλα αυτά στο τζάμπα. Και είχα πάει να πάρω νέα γυαλιά, και από 360 μου τα άφησαν 280 (μετρητοίς βέβαια αλλά και πάλι 80 ευρώ κάτω)
gbras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αν εισαι κοντα περιστερι μπορω να σου προτεινω ενα. Στειλε pm αν θελεις
De@th L0rd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μεταξάς στην Ομόνοια, καλές τιμές πολύ ποικιλία εξαιρετική αντιμετώπιση. Είχα πάει για φακούς επαφής και μου έκλεισαν ραντεβού αφού δεν είχα ξαναβάλει ποτέ, μου έκαναν τζάμπα εξετάσεις για να δουν αν η μυωπία δεν είχε αυξηθεί, να δουν καμπυλότητα του ματιού και μου έδειξαν και πως να τους βάζω/βγάζω. 1 ώρα όλα αυτά στο τζάμπα. Και είχα πάει να πάρω νέα γυαλιά, και από 360 μου τα άφησαν 280 (μετρητοίς βέβαια αλλά και πάλι 80 ευρώ κάτω) Δε ξέρω γιατί αλλά αυτού του είδους εκπτώσεις δε με πείθουν πλέον. Πάντως για γυαλία μυωπίας μου φαίνονται πανάκριβα ακόμα και τα 280 εκτός κι αν ήταν 100% Bausch and Lomb
zeniath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δε ξέρω γιατί αλλά αυτού του είδους εκπτώσεις δε με πείθουν πλέον. Πάντως για γυαλία μυωπίας μου φαίνονται πανάκριβα ακόμα και τα 280 εκτός κι αν ήταν 100% Bausch and Lomb Rayban σκελετός από τιτάνιο και φακοί που από 30 ευρώ που κάνανε κ οι 2 αρχικά, έβαλα άλλους που έκαναν 60 ο καθένας. Δεν είπα ότι αγόρασα φτηνά γυαλιά, είναι συγκεκριμένο μοντέλο που έχει ελάχιστο βάρος σχεδόν δεν φαίνεται και αντέχει πολύ κακή χρήση. Πήρα κ κάτι DKNY γυαλιά ηλίου με 80 βέβαια αν σου κάνει αυτό για τιμή
De@th L0rd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Rayban σκελετός από τιτάνιο και φακοί που από 30 ευρώ που κάνανε κ οι 2 αρχικά, έβαλα άλλους που έκαναν 60 ο καθένας.Δεν είπα ότι αγόρασα φτηνά γυαλιά, είναι συγκεκριμένο μοντέλο που έχει ελάχιστο βάρος σχεδόν δεν φαίνεται και αντέχει πολύ κακή χρήση. Πήρα κ κάτι DKNY γυαλιά ηλίου με 80 βέβαια αν σου κάνει αυτό για τιμή Οκ το παίρνω πίσω. Αν είναι και ΤΟΚΑΙ οι φακοί ή Hoya μια χαρά τιμή είναι.
zeniath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 είναι Telamon Lens (ελληνική εταιρία τώρα που έψαξα) με καρτούλα εγγύησης λόγω των αντιανακλαστικών και αντιχαρακτικών επιστρώσεων των φακών. Polycarbonate 1.59 AR (αυτό μάλλον είναι ο δείκτης διάθλασης), αυτά τα λέει πάνω στην κάρτα εγγύησης κοίτα να δεις που με έβαλες να ψάξω να δω τα χαρακτηριστικά των φακών μου POLYCARBONATE 1.59 AR AS Ασφαιρικός φακός από υλικό polycarbonate με αντιανακλαστικές, αντιχαρακτικές και υδροφοβικές επιστρώσεις με δείκτη διάθλασης 1.59. Κατασκευασμένος από το πιο ανθεκτικό στην κρούση υλικό, αποτελεί την ιδανική λύση για αθλητές, παιδιά και χρήστες σκελετών τύπου griff. Ο ελαφρύτερος φακός της αγοράς σε δείκτη διάθλασης 1.60 χάρη στο μικρό ειδικό βάρος του υλικού κατασκευής του. Ο ασφαιρικός σχεδιασμός προσφέρει ελάχιστο πάχος, βάρος, ευρύτερο πεδίο όρασης και άριστη οπτική απόδοση χωρίς παραμορφώσεις των εικόνων. Abbe value: 31 Ειδικό βάρος: 1.20 gr/cm3
Toufas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 και online σε uk αν εχετε δεν θα ηταν κακο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.