Προς το περιεχόμενο

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα μου συγκρίνεται τώρα την Konami με την ΕΑ? μην τρελαθούμε!

Μέχρι το 98 το pes ήταν ανώτερο του Fifa δέν λέω... αλλα τώρα το Fifa είναι πολύ πιο μπροστά απο το pes... μετα απο 10 χρόνια η Konami 'ΙΣΩΣ καταφέρει να φτιάξει το personality system της ΕΑ (καλύτερο Feature για μένα μακράν!), και ΊΣΩΣ καταφέρει να κάνει τον Goalkeeper playable character...Τι άλλο να πώ!?

Αλλα απο την άλλη γούστα είναι αυτά... αλλα μήν φοράμε και παροπίδες, εγώ πάντα παίζω και τα δύο πριν πώ την γνώμη μου, και το Fifa δεν το αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ!

p.s. αναφέρομαι για Ps3

Δημοσ.
τα γραφικά δεν είναι θέμα γούστου,σε όλους τους τεχνικούς τομείς είναι μπροστά το pes2011,και μόνο απο τα characters models φαίνεται το χάος,μη μιλήσω για φωτισμό γηπέδου και γήπεδο ,καμία σχέση....

μήπως ο κόσμος επιρεάζεται απο τα reviews? μπα ποτέ δεν γίνεται αυτό :rolleyes: .γιαυτό πληρώνουν οι εταιρίες τόσα και τόσα για "διαφημίσεις" όλοι θυμόμαστε τον jeff που πήρε πόδι απο το gamespot γιατί έδωσε χαμηλή βαθμολογία στο kane and lynch ενώ είχε πάρει το σίτε λεφτά για promotion του παιχνιδιού. και προσωπικά εγώ μόνο διαφημίσεις fifa11 βλέπω στα σίτε..... κάποιος "λέμε τώρα κάποιος" μπορεί να το θεωρήσει ύποπτο ;)

ότι έγινε με το fifa και το pes έχει ξεκινήσει και για το live-2k ,έχει 1-2 χρόνια ρίχνουν λάσπη στο 2k οτι παραμένει το ίδιο και οτι το live έχει κάνει τερατώδη άλματα,σε 1-2 χρονάκια ακόμα να δεις που όλων τυχαίως θα αρχίσει να πέρνει καλύτερα reviews.να ναι καλά το πακέτο της ΕΑ που θέλει να τα βάλει και με την activision....

Πίστεψέ με, η πτυχιακή μου για το Master ήταν πάνω στο pre-launch online hype για τα videogames και είμαι σε θέση να σου πω ότι ένα banner δεν μπορεί να επηρεάσει τον μέσο Έλληνα καταναλωτή να πάρει ένα παιχνίδι. Αυτό που θα τον πείσει είναι η screenshot, το βίντεο, μία γνώμη που εμπιστεύεται (aka φίλου, γνωστού, αυθεντίας κλπ).

Για το ότι παντού βλέπεις διαφημίσεις FIFA και όχι PES (γενικά μιλάω πάντα) έχει να κάνει με τα budgets που διαθέτουν οι εταιρείες για την προβολή των προϊόντων τους. Προς Θεού αν οτιδήποτε υπερπροβαλλόταν ήταν σκάρτο και η διαφήμιση απλά γινόταν για να πειστεί ο κόσμος να το πάρει. Ειδικά για το byteme, πίστεψέ με πολύ θα το 'θελα να 'χαμε και διαφημίσεις PES αλλά και πάλι, σου ξαναλέω: τσέκαρε τα reviews των FIFA 10 και PES 2010 -τότε δεν είχαμε διαφήμιση κανενός. Λες να προετοιμάζαμε το έδαφος για φέτος;

Δημοσ.

διαφωνώ για τα banner, σίγουρα τραβάνε την προσοχή,π.χ. στο gametrailers κάνουν καταπληκτική δουλειά που όποιος και αν μπει στο σίτε όταν διαφημίζουν ένα παιχνίδι τον κάνει να ενδιαφέρεται. π.χ. το modern warfare 2 ,δεν μπορεί κανείς να μου πει οτι πέρισυ δεν λαδώθηκε το gametrailers,είχε 4 εβδομάδες bonusround ειδικά αφιερομένο για το παιχνίδι με τον developer,για καμιά 2 εβδομάδες όλο το σίτε με banner,πες μου μετά πως να εμπιστευτώ τον reviewer του site οτι είναι αντικειμενικός?

γενικά είμαι ενάντια στις βαθμολογίες,είμαι σίγουρος οτι το 80%+ δεν διαβάζει καν τα reviews και βλέπει μόνο τα σκορ,μακάρι να μην εβαζε κανένα σίτε βαθμολογίες στα παιχνίδια και να ήταν μόνο το review,όπως κάνει ο yantzee στους espcapist(αν και τα review του είναι πιο πολύ σατιρικά,αλλα είναι ο μόνος που δεν γλύφει καθόλου και λέει τα πράγματα με το όνομα τους)

δεν είχα παρακολουθήσει τα περσινά review στο byteme,και sorry αν πρόσβαλα την δουλεία σας,δύσκολα θα αλλάξω άποψη όμως περι χρηματισμού των site,όταν βλέπω τα μεγάλα site να λαδώνονται(gametrailers/gamespot/ign)και πρόσφατα είχαν κάνει και βίντεο οι destructoid οτι τους έδωσαν λίγα λεφτά για διαφήμιση απο ένα παιχνίδι και πήραν γλυφιτζούρια,επειδή παρακολουθώ τι γίνεται εδω και αρκετά χρόνια πιστέυω είναι έτσι τα πράγματα,δεν γνωρίζω αν η διαφήμιση φυσικά έχει πάρει τέτοιο δρόμο στην Ελλάδα ακόμα αλλα είμαι επιφυλακτικός ανάλογα με το τι διαβάζω.

Ontopic,fifa11 review 9.5 απο το ign uk(8.4 απο τον κόσμο στο ίδιο σίτε)

Δημοσ.
τα γραφικά δεν είναι θέμα γούστου,σε όλους τους τεχνικούς τομείς είναι μπροστά το pes2011,και μόνο απο τα characters models φαίνεται το χάος,μη μιλήσω για φωτισμό γηπέδου και γήπεδο ,καμία σχέση....

μήπως ο κόσμος επιρεάζεται απο τα reviews? μπα ποτέ δεν γίνεται αυτό :rolleyes: .γιαυτό πληρώνουν οι εταιρίες τόσα και τόσα για "διαφημίσεις" όλοι θυμόμαστε τον jeff που πήρε πόδι απο το gamespot γιατί έδωσε χαμηλή βαθμολογία στο kane and lynch ενώ είχε πάρει το σίτε λεφτά για promotion του παιχνιδιού. και προσωπικά εγώ μόνο διαφημίσεις fifa11 βλέπω στα σίτε..... κάποιος "λέμε τώρα κάποιος" μπορεί να το θεωρήσει ύποπτο ;)

ότι έγινε με το fifa και το pes έχει ξεκινήσει και για το live-2k ,έχει 1-2 χρόνια ρίχνουν λάσπη στο 2k οτι παραμένει το ίδιο και οτι το live έχει κάνει τερατώδη άλματα,σε 1-2 χρονάκια ακόμα να δεις που όλων τυχαίως θα αρχίσει να πέρνει καλύτερα reviews.να ναι καλά το πακέτο της ΕΑ που θέλει να τα βάλει και με την activision....

οπως καταλαβαινεις, αυτο δεν ισχη πελον αυτο που λες με το 2κ. και ΕΑ. Ειδες την αναοικοινωση του ΝΒΑ ΕΛΙΤΕ? ....χαμος εκει, καθυστερηση. ΤΕΡΑΤΩΔΗ αλματα δεν θα ελεγα, αλλα στο χωρο του ποδοσφαιρου ναι! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ οπως παλια.

Δημοσ.
οπως καταλαβαινεις, αυτο δεν ισχη πελον αυτο που λες με το 2κ. και ΕΑ. Ειδες την αναοικοινωση του ΝΒΑ ΕΛΙΤΕ? ....χαμος εκει, καθυστερηση. ΤΕΡΑΤΩΔΗ αλματα δεν θα ελεγα, αλλα στο χωρο του ποδοσφαιρου ναι! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ οπως παλια.

μόνο που οι reviewers κάνουν το παν να το ρίξουν κάτω από το 90 στο Metacritic για λόγους που δεν ήταν ποτέ ουσιαστικοί στα παλαιότερα PES...

Δημοσ.
διαφωνώ για τα banner, σίγουρα τραβάνε την προσοχή,π.χ. στο gametrailers κάνουν καταπληκτική δουλειά που όποιος και αν μπει στο σίτε όταν διαφημίζουν ένα παιχνίδι τον κάνει να ενδιαφέρεται. π.χ. το modern warfare 2 ,δεν μπορεί κανείς να μου πει οτι πέρισυ δεν λαδώθηκε το gametrailers,είχε 4 εβδομάδες bonusround ειδικά αφιερομένο για το παιχνίδι με τον developer,για καμιά 2 εβδομάδες όλο το σίτε με banner,πες μου μετά πως να εμπιστευτώ τον reviewer του site οτι είναι αντικειμενικός?

γενικά είμαι ενάντια στις βαθμολογίες,είμαι σίγουρος οτι το 80%+ δεν διαβάζει καν τα reviews και βλέπει μόνο τα σκορ,μακάρι να μην εβαζε κανένα σίτε βαθμολογίες στα παιχνίδια και να ήταν μόνο το review,όπως κάνει ο yantzee στους espcapist(αν και τα review του είναι πιο πολύ σατιρικά,αλλα είναι ο μόνος που δεν γλύφει καθόλου και λέει τα πράγματα με το όνομα τους)

δεν είχα παρακολουθήσει τα περσινά review στο byteme,και sorry αν πρόσβαλα την δουλεία σας,δύσκολα θα αλλάξω άποψη όμως περι χρηματισμού των site,όταν βλέπω τα μεγάλα site να λαδώνονται(gametrailers/gamespot/ign)και πρόσφατα είχαν κάνει και βίντεο οι destructoid οτι τους έδωσαν λίγα λεφτά για διαφήμιση απο ένα παιχνίδι και πήραν γλυφιτζούρια,επειδή παρακολουθώ τι γίνεται εδω και αρκετά χρόνια πιστέυω είναι έτσι τα πράγματα,δεν γνωρίζω αν η διαφήμιση φυσικά έχει πάρει τέτοιο δρόμο στην Ελλάδα ακόμα αλλα είμαι επιφυλακτικός ανάλογα με το τι διαβάζω.

Ontopic,fifa11 review 9.5 απο το ign uk(8.4 απο τον κόσμο στο ίδιο σίτε)

Κανένα πρόβλημα, ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι ελεύθερος να την εκφράζει :) Ας μην επεκταθούμε στις βαθμολογίες διότι θα ξημερώσουμε :P Προσωπικά νομίζω ότι η βαθμολογία είναι άχρηστη χωρίς το κείμενο του εκάστοτε review αλλά όπως είπες κι εσύ, πολύς κόσμος "skipάρει" το περιεχόμενο και σκάει κατ' ευθείαν στη βαθμολογία. Όσο για τα banners, ναι, τραβάνε την προσοχή, ναι, υπενθυμίζουν την ύπαρξη ενός τίτλου αλλά μέχρι εκεί. Δεν πείθουν τον αναγνώστη να πάει στο μαγαζί και να πάρει το παιχνίδι. Τον πείθουν να δει βίντεο και εικόνες, να διαβάσει reviews, να ρωτήσει γνώμες και αυτά είναι που τον πείθουν να πάρει ή όχι το παιχνίδι. Τσεκαρισμένο :)

Δημοσ.
Καλα εντελώς καραλολ ο τύπος! Ρε άντε πήγαινε παίξε madden ρε αμερικανάκι άσχετε...

ρε αυτος εχει μπερδευτει εντελως. Εδω κανει comparison με το MADDEN! ΡΕΕΕΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ??? Oh my god ..ποσο ακυρο ειναι αυτο το review Μου λες?

Δημοσ.

Μια χαρα τα λεει ο τυπος στο 1up.Δηλαδη σας αρεσει η παρουσιαση στο fifa?(για το pes δεν συζηταμε,εκει και αν ειναι για γελια).Εχετε παιξει το Madden11 ή το NCAA Football 11 να δειτε τι presentation εχει?Απο τη στιγμη που υπαρχουν αυτα τα παιχνιδια συν το NBA Today της 2k ειναι απαραδεκτο να παρουσιαζει η ΕΑ αυτο το χαλι.Και για το carreer μια χαρα τα λεει.Τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο.Περιορισμενες επιλογες,γελοια μενου.Εχετε παιξει Be A Pro στο ΝΗL 11?Μιλαμε τωρα για την ιδια εταιρια.Μερα με τη νυχτα τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Τί να την κάνουμε την παρουσίαση ρε φίλε. Το gameplay μετράει και αυτό μας πορώνει. Και αφήστε τους άλλους να λένε για madden...

Πάντως φέτος το φιφα11 δεν λέει σε κάτι παραπάνω από το slow. Είναι ήδη σχεδόν γρήγορο στο slow, οπότε οτιδήποτε παραπάνω είναι εξωπραγματικό...

Γιατί αργήσανε φετος τόσο πολύ οι αγγλικές εκδόσεις των fifa11,pes11? To fifa11 μόλις χθες βράδυ, στο προ ακόμα η ιταλική έχει βγει και η αγγλική γιοκ...

Δημοσ.
Μια χαρα τα λεει ο τυπος στο 1up.Δηλαδη σας αρεσει η παρουσιαση στο fifa?(για το pes δεν συζηταμε,εκει και αν ειναι για γελια).Εχετε παιξει το Madden11 ή το NCAA Football 11 να δειτε τι presentation εχει?Απο τη στιγμη που υπαρχουν αυτα τα παιχνιδια συν το NBA Today της 2k ειναι απαραδεκτο να παρουσιαζει η ΕΑ αυτο το χαλι.Και για το carreer μια χαρα τα λεει.Τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο.Περιορισμενες επιλογες,γελοια μενου.Εχετε παιξει Be A Pro στο ΝΗL 11?Μιλαμε τωρα για την ιδια εταιρια.Μερα με τη νυχτα τα παιχνιδια.

Όταν τα αθλήματα είναι γελοία όπως το ράγκμπυ και το χόκεϊ εννοείται ότι χρειάζονται εντυπωσιακά μενού και τσιλίντερς στο ημίχρονο για να μην σε πάρει ο ύπνος...

η ουσία στο fifa είναι το ματς... η μπάλα.. το τόπι... όχι αν μπαίνει ο παίκτης στο τερέν με ελικόπτερο.

Οι Αμερικανοί είναι γνωστό ότι δεν το χωνεύουν το ποδόσφαιρο, τι να περιμένεις λοιπόν; πανηγυρίζουν όταν περνάει η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι γιατί νομίζουν ότι έτσι σκοράρουν... όπως στο ράγκμπυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...