Προς το περιεχόμενο

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτο μου post στο forum αν και το έχω συμβουλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν... Για χρόνια φανατικός του PES πέρυσι ωστόσο προτίμησα το κλάσης ανώτερο Fifa. Φέτος η μάχη φαίνεται πιο σκληρή... Έπαιξα την ολοκληρωμένη έκδοση του PES για PS3 και είναι πολύ καλύτερη από τη demo έκδοση όσον αφορά το gameplay. Αρνητική εντύπωση μου προκάλεσε το μη ενημερωμένο roster των ομάδων οπότε αναμένω κάποιο patch... Σύντομα θα παίξω και το Fifa το οποίο κρίνοντας από το demo φαίνεται διορθωμένο στα σημεία που υστερούσε πέρυσι. Ενδέχεται βέβαια να πραγματοποιηθεί αγορά και των δύο :P

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αφου εγκατεστησα και εγω σημερα την εκδοση για pc Pes 2011 ,ειπα να παιξω ενα ματσακι.

Ανοιξα το fraps και εκανα capture βιντεο.

Οριστε κυριοι ποιο ποδοσφαιρακι αποθεωνεται.

Δειτε γκολ που βαζω με τον Λεντεσμα?!?!?!?!?!?!Και πως κουτουλανε οι παιχτες μεταξυ τους.

http://rapidshare.com/files/422339428/Pes_2011_Pc_Gameplay.rar

θα μπορούσα κι γς να σου δείξω βιντεκια απο καθε επιθεση της αντίπαλης ομάδας (cpu) στο fifa11 που είναι τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά για ένα σκοτεινό και ακατανόητο λόγο δεν σουτάρουν αν δεν φτάσουν και περάσουν το σημείο του πέναλτυ, με αποτέλεσμα να του προλαβαίνου οι αμυντικοί μου και το καπάκι να κάνω επίθεση και να μην μπορούν να κόψουν την προωθημένη μπροστά τους. Το φιφα έχει πιο ομαλή κίνηση και πιο κοντρολαρισμένο passing system αλλά το ΑΙ είναι τελείως ότι ναναι

Δημοσ.

Στην κονσόλα βέβαια, γιατί στο Fifa11/PC γενικά το ΑΙ δεν μασάει και τραβάει σουτ από όπου να 'ναι (ειδικά σε τετατέτ δεν την γλυτώνεις με τίποτα).

Δημοσ.
θα μπορούσα κι γς να σου δείξω βιντεκια απο καθε επιθεση της αντίπαλης ομάδας (cpu) στο fifa11 που είναι τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά για ένα σκοτεινό και ακατανόητο λόγο δεν σουτάρουν αν δεν φτάσουν και περάσουν το σημείο του πέναλτυ, με αποτέλεσμα να του προλαβαίνου οι αμυντικοί μου και το καπάκι να κάνω επίθεση και να μην μπορούν να κόψουν την προωθημένη μπροστά τους. Το φιφα έχει πιο ομαλή κίνηση και πιο κοντρολαρισμένο passing system αλλά το ΑΙ είναι τελείως ότι ναναι

Εγω δεν κρινω την ΑΙ,κρινω γενικα το gameplay,δες τα βιντεο και θα καταλαβεις.

Δημοσ.
Στην κονσόλα βέβαια, γιατί στο Fifa11/PC γενικά το ΑΙ δεν μασάει και τραβάει σουτ από όπου να 'ναι (ειδικά σε τετατέτ δεν την γλυτώνεις με τίποτα).

ναι αλλα στο pc παίζεις το fifa10worldcup.5 και όχι το fifa11 αντίθετα με το pes2011 που στο pc έχει την ανώτερη βερσιόν. κατα πολύ ανώτερη τουλάχιστον απο του 360 που δοκίμασα ,όπου ναναι θα το δω και στο Ps3 αλλα δεν νομίζω να είναι καλύτερο απο το 360

Δημοσ.

Ρε daredevil χαχαχαχαχαχα δεν συγκρινουμε glitch,εγω ενα ματσακι ολυμπιακος - ποα εβαλα να παιξω και εκανα capture με το fraps.

Τωρα αν εσυ ξεσκονισες το youtube για να βρεις 2-3 βλακειες δεν ξερω,

εγω στο ΕΝΑ ματσακι που επαιξα ειδα πραγματα που μονο οι τυφλοι δεν βλεπουν.

Το ποσταρα και τα συμπερασματα δικα σας.

Δημοσ.
Ρε daredevil χαχαχαχαχαχα δεν συγκρινουμε glitch,εγω ενα ματσακι ολυμπιακος - ποα εβαλα να παιξω και εκανα capture με το fraps.

Τωρα αν εσυ ξεσκονισες το youtube για να βρεις 2-3 βλακειες δεν ξερω,

εγω στο ΕΝΑ ματσακι που επαιξα ειδα πραγματα που μονο οι τυφλοι δεν βλεπουν.

Το ποσταρα και τα συμπερασματα δικα σας.

δεν ξεσκόνισα τπτ με το που βάλεις φιφα11 θα δεις ένα κάρο μλκιες με τους τερματοφύλακες όπως και με το colision που το θεωρώ άκρως αποθαρρυντικό.
Δημοσ.
δεν ξεσκόνισα τπτ με το που βάλεις φιφα11 θα δεις ένα κάρο μλκιες με τους τερματοφύλακες όπως και με το colision που το θεωρώ άκρως αποθαρρυντικό.
Μετα απο δεκαδες πλεον παιχνιδια απο επιπεδο δυσκολιας pro και πανω ,ευτηχως δεν εχω συναντησει τπτ απο αυτα που αναφερεις.
Δημοσ.
Μετα απο δεκαδες πλεον παιχνιδια απο επιπεδο δυσκολιας pro και πανω ,ευτηχως δεν εχω συναντησει τπτ απο αυτα που αναφερεις.
αν παίζεις στο pc δεν νομίζω να τα συναντήσεις
Δημοσ.
αν παίζεις στο pc δεν νομίζω να τα συναντήσεις

Και τι μας ενδιαφέρει η stripped-down PC έκδοση στο συγκεκριμένο section; Έλεος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...