dhmak Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά ρε status, τί πρτοφόλι έχεις ;; Για να έχεις αγοράσει τόσα Amiga, φαντάζομαι τα μετέπειτα χρόνια, τί θα έχεις αγοράσει. Πού τα έχεις όλα αυτά στιβαγμένα σε κοντεΐνερς ;; Μπράβο σου.
status Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά ρε status, τί ποπρτοφόλι έχεις, για να έχεις αγοράσει τόσα Amiga, φαντάζομαι τα μετέπειτα χρόνια, τί θα έχεις αγοράσει.Πού τα έχεις όλα αυτά στιβαγμένα σε κοντεΐνερς ;; Μπράβο σου. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι σοβαρό θέμα, σε σελοφάν αλλά η 1200 είναι πάντα ετοιμοπόλεμη. Παω να παίξω με το ΧΒΟΧ μου όπως είπε ο μπαρμαν:Ρ
barman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ο αποθηκευτικός χώρος είναι σοβαρό θέμα, σε σελοφάν αλλά η 1200 είναι πάντα ετοιμοπόλεμη. Παω να παίξω με το ΧΒΟΧ μου όπως είπε ο μπαρμαν:Ρ Οταν κατεβω ελπιζω να δω τα μηχανακια που αναφερεις ε ...;;;;;;
kostasfalcon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μια διορθωση: Δεν ειναι ΤΟ Amiga ειναι Η Amiga... ειναι ιεροσυλια να παιζουμε και με το ονομα. Επισης ανθρωποι που δεν εχουν ασχοληθει με αυτην την πλατφορμα ας μην ξεστομιζουν μ@λ@κιες. To ΒΑΒΥΛΟΝ 5 (γνωστη διασημικη σειρα) τουλαχιστον στην αρχη τα πλανα του διαστηματος τα δουλευε με video toaster και Amiga. Δυστιχως δεν υπαρχει χωρος στην αγορα πλεον για την αγαπημενη πολλων μας πλατφορμα. Οι παραπανω με καλυψατε.
status Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μια διορθωση: Δεν ειναι ΤΟ Amiga ειναι Η Amiga... ειναι ιεροσυλια να παιζουμε και με το ονομα. Επισης ανθρωποι που δεν εχουν ασχοληθει με αυτην την πλατφορμα ας μην ξεστομιζουν μ@λ@κιες. To ΒΑΒΥΛΟΝ 5 (γνωστη διασημικη σειρα) τουλαχιστον στην αρχη τα πλανα του διαστηματος τα δουλευε με video toaster και Amiga. Δυστιχως δεν υπαρχει χωρος στην αγορα πλεον για την αγαπημενη πολλων μας πλατφορμα. Οι παραπανω με καλυψατε. Και το Seaguest DSV, όσο για τη προτελευταία πρόταση σου, γιατί δεν υπάρχει χώρος μια χαρά υπάρχει, έχει userbase, είτε στο κλασσικό wb είτε στο νεό, το θέμα είναι ότι το νέο μοιάζει πιο πολύ με demo παρά με RC.
barman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Απολαυστε γραφικα.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=cnZ7l6jvXjU[/ame] ΠΑρτε και Doom [ame]http://www.youtube.com/watch?v=tbBSahI6W9c[/ame] ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ !!!!!!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=XwtxUu9266c[/ame]
geoal1973 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 αφου δεν εγινε κατι την δεκαετια του 90 (παρολες τις φιλοτιμες προσπαθειες καποιων εταιρειων) τωρα πλεον ειναι πολυ αργα... δυστυχως μια και εγω ημουν fan και κατοχος σχεδον ολων των μοντελων Amiga.
pournaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δε θα τις ελεγα και φιλοτιμες, πιο πολυ αρπαχτες ηταν κι εκεινες, χαμενα λεφτα, αγοραζαν την εταιρια, και με ενα μηχανημα του '85 χωρις νεο hardware ουτε νεο software, νομιζαν οτι θα εκαναν τις τρελες πωλησεις και θα γινοταν πρωτοι.
nzeppos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Κάπως έτσι. Το brand της Amiga είχε τότε πολύ μεγαλύτερη απήχηση από ότι σήμερα και όλοι νόμιζαν ότι αγοράζοντας την Commodore για τρεις κι εξήντα θα έπιαναν την καλή μέσα σε μια νύχτα. Ακόμα για την... Nestle είχε βγει φήμη, ότι ήθελε να εξαγοράσει την εταιρεία.
Dr_Slump Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω δει Amiga 3000-4000 στο Μεγκα και στον Αντ1.Με τρελες καρτες απανω. οποιος εχει κονε ας κανει μια βολτα στα καναλια μας. Και με περνούσαν για τρελό, σε σημείο που νόμισα πως είδα λάθος. Δικαιώθηκα. Άσχετο.
mimidon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 βέβαια δεν θυμάμαι ποτέ Amiga να είχε κάποιο πρόβλημα σε hardware.. Μην ορκίζεσαι.. 3 φορές την πήγα την δική μου για service, και στο τέλος δεν την ξαναείδα.. Άσε που τα 2 πρώτα ήταν 1 + 1.5 μήνας αναμονή...
mimidon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, τί σημασία έχει; 'Οτι την χρησιμοποιούν ακόμη και τώρα, ειδικά φωτογράφοι;
mimidon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 xbox360 έχω. Επίσης 2x Amiga 500 (soon to be 1) + 512kb ram 2x Amiga 500+ (στην μια είμαι ο πρώτος κάτοχος και η πρώτη μου αμίγκα, η πλειστηριασμό από πλειστηριασμό στο ebay) 1x Amiga 600 hd (+1mb ram upgrade) 1x Amiga CD32 1x Amiga 2000 (Με έναν Oktagon 2008 & 54mb SCSI Disk +2mb ram on card, +2mb ram card) 1x Amiga Commodore 12030@40mhz 32mb ram +FF. 3.1KS, 4gb CF 1x Amiga Escom 1200 (Pico PSU, 3.0 KS) 1x Commodore A590 (HDD) 1x Commodore A570 (cd unit for amiga 500/500+) 1x Commodore CDTV + Keyboard + mouse + Floppy (All black!) 1x Apple Performa 400 1x Apple LC475 1x Apple Quadra 630 (no psu:() 1x ZX Spectrum Interface 1, DivIDE 1x ZX Spectrum + 1x Zx Spectrum +2 (Action pack boxed) 1x ZX81 Boxed 1x Amstrad ppc640 (portable) 1x Atari 1040STf 1x Risc pc 600 Newbie είμαι.:Ρ Που μένεις, να έρθω να σε κλέψω;;;
nzeppos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Άιντε, θα φέρω και αμάξι να τα φορτώσουμε!
mimidon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Να πω την αλήθεια μου, πάντα την φοβόμουν την είδηση αυτή οτι μπορεί να έρθει.. "Έφυγε" με καλές αναμνήσεις στο μυαλό μας, μην μας το χαλάσει τώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα