Προς το περιεχόμενο

HTC HD2 vs iPhone4 16G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, με το που παρεις (λεμε τωρα) το hd2, θα το περασεις μια μοντιφαρισμενη rom (cooked οπως λεγεται). Θα ειναι windows mobile αλλα πειραγμενη εκδοση, καμια σχεση με την εργοστασιακη.

Μετα, στην microSD μπορεις να εγκαταστησεις τα android (το νεο λειτουργικο της google) το οποιο (μεχρι στιγμης) μπορεις να το boot-αρεις απο τα windows. Στο μελλον θα μπορεις να τα περασεις και σαν κυριο λειτουργικο (δηλαδη να μην εχεις καθολου windows μεσα).

Επιπλεον, αν θελεις να πειραματιστεις κι αλλο, περνα τα ubuntu (εκδοση pc) και δουλεψε τα στο κινητο σου. Επισης στα android βγαινουν (επιτελους) σωστα παιχνιδια και θα μπορεις να τα τρεχεις χωρις προβλημα. Και απο την αλλη, μεσω windows mobile, τρεχεις emulators απο gameboy ως και playstation1 στο χαλαρο. Κατι το οποιο τα iphone δεν κανουν ουτε στα ονειρα τους.

Σκεψου καλα πριν αποφασισεις.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παρε HD2, φλασαρε το απο xda, περνα και android στην microSD και ασε τα iphone και τις π@π@ριες της apple στην ακρη.

Με το HD2 θα εχεις δυο κινητα σε ενα (HD2 - WinMobile και Desire - Android). Αναμενεται και καινουργια εκδοση τωρα και θα πεταει (υποψην οτι στους xda μπηκαν developers απο την htc για να γινει πιο γρηγορα το port του android απο το desire στο hd2).

Εχω και αλλα πραγματα αν θελεις να σου πω οπου το iphone τρωει σκονη.

Δεν αξιζει, εγω το χω πεταξει στο συρταρι το HD2 γιατι τα WinMo δενννν

και η υλοποιηση του Android ακομα ειναι βρεφικη. Ειδικα για καποιον

Αρχαριο γιατι να το κανει αυτο. Θα χει προβληματα και μετα θα βλαστιμαει

την ωρα και τη στιγμη που δε πηρε iphone. Ας παρει ενα ετοιμο Android

lή αν το οικονομικο δεν ειναι θεμα ας παρει iphone, μια χαρα κινητο ειναι.

Εξομειωτες κτλ εχουν ολα τα λειτουργικα. Γενικα μακρια απο Windows Mobile

κακη αγορα αποτυχημενο λειτουργικο.

Δημοσ.

Μαλλον εμεινες πισω οσον αφορα android. Μια χαρα δουλευει το κινητο, δεν εχει πουθενα σκαλωματα, ακομα και παιχνιδια οπως nova, heavy gunner, nfs shift τα τρεχει χωρις κολληματα.

Α ναι, θα ειναι καλυτερο να brick-αρει το iphone και μετα να βληματιστει απο τα νευρα του..

Βαλε μια cooked και να δεις πως θα λειτουργει μια χαρα (συμφωνω οτι ειναι αποτυχια τα WM, αλλα οι modded κανουν καλη δουλεια).

Δημοσ.

Και σε ρωταω αν ειναι να βαλει android, γιατι να μην παρει το Galaxy S ή ενα ετοιμο

και να εχει standar support, και να μην κρεμεται απο τα μπαλακια των dev toy XDA ?

Δημοσ.

Γιατι να παρει ενα κινητο απο την στιγμη που θα μπορει να εχει δυο σε ενα (HD2 & Desire)?

μπαλακια xda devs = μπαλακια htc devs

Δεν υπαρχει διαφορα, μια χαρα τρεχουν τα android και στο hd2.

Δημοσ.

Γιατι τα Windows Mobile ειναι πλεον νεκρα.

Ολοι πανε σε iphone λογω του κακου User Experience των

Windows, μπορει η Htc να τα συμαζεψε με το Sense αλλα δε παυει

να ειναι ενα κακο λειτουργικο για χρηση τηλεφωνου.

Δε λεω το HD ειναι υπεροχο σαν συσκευη αλλα ειναι αναπηρο απο θεμα

λειτουργικου.

Δημοσ.

Το ξερω, συμφωνω, αλλα ξαναλεω πως με μια modded rom το κινητο λειτουργει πολυ πιο καλα και ανετα. Και επιπλεον βαζεις τα android (παλι τα ιδια λεω, ξερω) και εισαι απολυτα καλυμμενος.

Δωσε βαση και στις δυνατοτητες του κινητου ομως, οχι μονο στο UI. Και τα iphone δεν εχουνε multi-tasking, τι να λεμε τωρα, ειναι λογικο αυτο για κινητο του 2010? Το δικο μου που ειναι του 2005 και εχει.

Δημοσ.

Μα το iphone ειναι στημενο ετσι. Οι περισσοτεροι

χρηστες δε το αντιλαμβανονται καν οτι δεν εχει multitask.

Και γω γενικα δεν ειμαι υπερ του iphone αλλα εξαιτιας του κοστους

και σχεση αποδοσης.

Anyway η ρομ που δοκιμασα για το HD2 ηταν αυτη mattc Leo + Froyo w/Sense 1.6

Και ειχε αρκετα θεματακια.

Κολλαγε το touch, η πυξιδα δε δουλευε, καποιες εφαρμογες απο το market δεν

μπαινουν, το USB transfer εκανε corrupt τα files και καποια αλλα που καθιστουν

μη χρηστικη για καθημερινη χρηση την ρομ.

Δημοσ.

Τα android τα εφτασαν στην 3.0 (gingerbread). Τωρα που θα βγει και η 3.2 θα την βγαλουν και αυτην.

Σου ειπα εγω οτι εμεινες πισω στα port ;). Δοκιμασε τα 3.0 και θα παθεις πλακα.

Δημοσ.
Τα android τα εφτασαν στην 3.0 (gingerbread). Τωρα που θα βγει και η 3.2 θα την βγαλουν και αυτην.

Σου ειπα εγω οτι εμεινες πισω στα port ;). Δοκιμασε τα 3.0 και θα παθεις πλακα.

To 3.0 Gingerbread δεν θα γίνει release τον Οκτώβρη; Ακόμη ούτε τα specs καλά καλά δεν είναι σίγουρα. Μήοως εννοείς την 2.2 Froyo;

Δημοσ.

Λες κανω λαθος..?:rolleyes:

Δεν θυμαμαι και εγω ακριβως.. Εχουν περιεργα ονοματα.. Παντως περιμενουν μια καινουργια τωρα που (απο οσο θυμαμαι) ειναι η 3.2..

edit : βρηκα το codename της νεας εκδοσης : honeycomb (που ειναι η αναμενομενη 3.2)

Δημοσ.

Λαθος κανεις η 3 Gingerbread βγαινει οκτομβρη μαλλον, και αυτη που δοκιμασα ηταν η 2,2 froyo, Πριν 20 μερες πρπ την εβαλα. (Τελευταια δλδ).

Και πολυ πιθανον η 3 να μην γινεται καν πορτ σε αλλα κινητα (ακομα και ιδιου Hardware) λογω απαιτησεων που θα εχει

Προφανως δεν εχεις και μεγαλη

επαφη με το Android, γι'αυτο σου λεω ας παρει ενα ετοιμο για να μη βλαστημαει.

Αναμενεται η 3 (Gingerbread, και πολυ αργοτερα η Honeycomb.)

H latest einai h Froyo.

Δημοσ.

Εχω αλλα εμμεση, οχι αμεση. Ο κολλητος μου ασχολητε και το εχω ζησει (και το ζω καθε μερα), γι' αυτο και λεω οτι λεω, δεν τα λεω τυχαια.

Τωρα στα ονοματα, εκδοσεις κλπ εκει ειναι τα ψιλοσκαλωματα.

Δημοσ.
Εχω αλλα εμμεση, οχι αμεση. Ο κολλητος μου ασχολητε και το εχω ζησει (και το ζω καθε μερα), γι' αυτο και λεω οτι λεω, δεν τα λεω τυχαια.

Τωρα στα ονοματα, εκδοσεις κλπ εκει ειναι τα ψιλοσκαλωματα.

Tι να σου πω προς το παρον παντως κυκλοφορει η 2.2 Froyo.

Αναμενεται η 3 Gingerbread καπου το φθινοπωρο

και πολυ αργοτερα η Honeycomb, ακομα δε ξερουμε

αν θα ειναι 3,1 η 3,2.

Mε ρομ 20ημερου ειχα τα προβληματα που σου λεω.

Μπηκα τωρα XDA και ισχυουν ακομα τα προβληματα που ανεφερα, αρα το port ειναι να χαμε

να λεγαμε δεν ειναι λειτουργικο επι του παροντος.

Οποτε απο το να δωσει 550 για μια συσκευη με αβεβαιο μελλον

και να κλαιει αργοτερα παιρνει μια αλλη γαματη πχ Galaxy s.

Δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω αρκετα το σκισαμε το τοπικ :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...