Προς το περιεχόμενο

mail server upload

SOTIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.....

Αυτή τη στιγμή η γραμμή είναι 2 up (leased) και χρησιμοποιώ postfix/dovecot σαν smtp μόνο και έχω pop από isp.Απλά σκεφτόμουνα να πάρω και το pop για αυτό και ρώτησα για το bwidth.To δίκτυο αποτελείται από 20 χρήστες .

Πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος απο postfix (eχω εμπειρΙα μόνο με exch 2003) είναι δωρεάν και σταθερό , μέχρι τώρα τουλάχιστον.Το κόστος στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δυστυχώς μετράει

Δημοσ.

Φαντασου μονο απο το pop που κανει ΚΑΘΕ client πανω στον ISP σου ποσο bandwidth καταναλωνεις στην γραμμη σου.

Αν το budget ειναι σφιχτο το πιο παλο που μπορεις να κανεις ειναι postfix+fetchamil+dovecot ωστε τουλαχιστον να κατεβαζει ο server σου τα μηνυματα ΟΛΩΝ ton client και μετα να τα μοιαρζεις εσωτερικα. ΘΑ γλιτωνεις τουλαχιστον σε bandwidth ετσι, γιατι ενα μηνυμα που μπορει να κατεβαζαν πολλοι client σου τωρα θα χρειαστει να το κατεβασεις μια φορα και μετα να το μοιρασεις εσωτερικα.

Τελος αν πας σε αυτην την λυση θα χρεαιστεις ακομη ενα pc ωστε ΦΥΣΙΚΑ να παιρνεις back up τα μαιλ μεσω ssh.

Για μενα αυτη ειναι η καλυτερη λυση σε περιπτωση που δεν υπαρχει budget και σε περιπτωση που δεν εχει πολυ ασχοληθει καποιος με mail server.

Θα το ξαβαπω πως εναν mail server ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ απλως να τον στησεις και να τον αφησεις.

Δημοσ.

<Θα το ξαβαπω πως εναν mail server ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ απλως να τον στησεις και να τον αφησεις.>

Αν παίζει και είναι σταθερό το αφήνεις.....

Μήπως εννοείς κάτο άλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...