bahamut zero Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 με την καμερα τι ακριβως παιζει???απο οτι καταλαβα βγαζει 720p video σαν το iphone 4 αλλα οι φωτογραφιες ειναι χαμηλης αναλυσης
indian Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μόνο εγώ βλέπω το νέο nano πολύ χάλια σε σχέση με το προηγούμενο; Πάντως το touch τα σπάει. Ευτυχώς έχω προγραμματίσει ταξίδι για ΝΥ φέτος
JohnToGo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα το νανο αυτο θα επρεπε κανονικα να ηταν shuffle και το nano να ηταν διαφορετικο.
arxaggelos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Το ποστ πριν το τρολάρισμα; Αυτό που έγραψα το θεωρώ απόλυτα σωστό. Και όσο κι αν δεν αρέσει, έτσι είναι τα πράγματα. Με απλά λόγια, +400 ευρώ για υποδοχή sim, κεραία κινητής και phone app;;;; Δεν νομίζω. Για μένα υπάρχουν δύο κατηγορίες προϊόντων Apple, αυτά που θα αγόραζα και αύριο αν είχα μετρητά και εόιναι στο πρόγραμμα, και αυτά που θα έπαιρνα μόνο για πλάκα αν ήμουν εκατομμυριούχος γιατί θεωρώ ότι δεν αξίζουν. Το iPod Touch περιλαμβάνεται στα πρώτα με διαφορά. Από εκεί και πέρα σιγά μην κάτσω να ανοίξω και κουβέντα. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Το nano πολύ όμορφο και πράγματι ιδιάιτερο, αλλά δίπλα στο touch δεν αξίζει να το πάρει κανείς. Παίρνεις ΠΟΛΥ περισσότερα με 70 ευρώ παραπάνω, και δεν φαίνονται τόσα πολλά όταν έχεις ήδη ξεπεράσει τα 150.
Labfrog Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η αλήθεια είναι πως, για μένα, το suffle πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης και το nano δεν αξίζει τόσα λεφτά. Ίσως το πιστεύω λόγω του μικρού μεγέθους που έχει... Πάντως θέλω να δω κατά πόσο θα είναι εύχρηστο το nano γιατί η οθόνη μου φαίνεται πολύ μικρή για touch screen. Να δω πόσο εύχρηστο θα ναι.
June Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Γι αυτους που ρωτανε για τις τιμες, λογικα θα εφαρμοστει η γνωστη αναλογια 1$ = 1€ Δλδ το 8gb ipod touch 229€ κτλ κτλ
Aztec Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ όμορφο το touch ! Πολύ λεπτό όπως το βλέπω. Και 229 είναι πολύ καλά. Αν είχε και ραδιόφωνο το είχα τσιμπήσει !
--Shady-- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Το Νάνο δεν με εντυπωσίασε,οποτε άμα κρατήσουν έτσι την σειρά με βλέπω να περνώ Classic στο μέλλον. Αλήθεια με τα iPod Classic τι έγινε?Τα καταργήσανε η θα κρατήσουν τα παλιά? Το Touch για την τιμή του καλο είναι πάντως..
nikosl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δυσχρηστο φαίνεται το καινούριο nano, πάρα πολλά touches για απλές ενέργειες. Ας αφηνανε τα παλιά nano με όνομα πχ midi ξερω γω. Ελπίζω μόνο μην βάλανε τους dsp του touch γιατί θα τον καταστρέψανε τον ήχο. To classic παραμένει η αξιόπιστη και ποιοτική (ακουστικά) επιλογή.
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό που έγραψα το θεωρώ απόλυτα σωστό. Και όσο κι αν δεν αρέσει, έτσι είναι τα πράγματα. Με απλά λόγια, +400 ευρώ για υποδοχή sim, κεραία κινητής και phone app;;;; Δεν νομίζω. Για μένα υπάρχουν δύο κατηγορίες προϊόντων Apple, αυτά που θα αγόραζα και αύριο αν είχα μετρητά και εόιναι στο πρόγραμμα, και αυτά που θα έπαιρνα μόνο για πλάκα αν ήμουν εκατομμυριούχος γιατί θεωρώ ότι δεν αξίζουν. Το iPod Touch περιλαμβάνεται στα πρώτα με διαφορά. Από εκεί και πέρα σιγά μην κάτσω να ανοίξω και κουβέντα. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Το nano πολύ όμορφο και πράγματι ιδιάιτερο, αλλά δίπλα στο touch δεν αξίζει να το πάρει κανείς. Παίρνεις ΠΟΛΥ περισσότερα με 70 ευρώ παραπάνω, και δεν φαίνονται τόσα πολλά όταν έχεις ήδη ξεπεράσει τα 150. Νόμιζα πως έστρωνες το δρόμο για να το πας αλλού. Λάθος μου. Διαφωνώ, πάντως, στη βάση της λογικής σου, ανόμοια πράγματα.
eliask Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Σχετικά με το iphone 3 έχει βάλει καποιος την 4.1 να μας πει άν λυθηκάν τα θέματα που υπήρχαν ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 τι λες ρε παλικαρε?σοβαρολογεις τωρα?που τα λες αυτα?τα παντα ειναι πλεον 1080 και οσοι εχουμε λογαρισμους σε file hosting σε αυτες τις αναλυσεις κατεβαζουμε. εχω εναν passport 500 γιγα μονο 1080 ταινιες μεσα. και φυσικα τα περισσοτερα ειναι 1080p... ελεος,ειπαμε,δεν θα αλλαξουμε την πραγματικοτητα. φυσικα και υπαρχει διαφορα μεταξυ 720 και 1080 που ακομα και ενα απαιδευτο ματι διακρινει. κατα τα αλλα,πολυ ομορφα τα νεα προιοντα,εκτος απο αυτη την απατη,το apple tv. η λογικη της αυτομαστιγωσης,την στιγμη που μπορω να εχω κατι τζαμπα και αισθητα καλυτερο,ειλικρινα ξεπερναει καθε λογικη.προχωρα,οσο παει γινεται και καλυτερο. Yeah Right!
21century Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Απο οτι βλεπουμε οι τιμες ειναι σχετικα καλυτερες απο το παρελθον αλλα ως συνηθως αν ερθουν στην χωρα μας θα δρασουν οι γνωστοι αγνωστοι κερδοσκοποι για να τα οικονομησουν...
Mcknizia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Στην Ελλάδα ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα