Anubis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 είναι χωρίς ΦΠΑ τα 229 euro/dollars (και καλά δικαιολογία) με την σημερινη ισοτιμια με φπα ερχεται 210 ευρω
Anubis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 είναι χωρίς ΦΠΑ τα 229 euro/dollars (και καλά δικαιολογία) με την σημερινη ισοτιμια με φπα ερχεται 210 ευρω
SCORPIO777 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Στη Σελιδα της apple στην γερμανια τα εχουν οπως ειναι σε δολλαρια σε ευρω.εδω αν δεν βαλουν τα καπελα δεν μπορουν.Μπουρδελο ολα.
SCORPIO777 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Στη Σελιδα της apple στην γερμανια τα εχουν οπως ειναι σε δολλαρια σε ευρω.εδω αν δεν βαλουν τα καπελα δεν μπορουν.Μπουρδελο ολα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 με την σημερινη ισοτιμια με φπα ερχεται 210 ευρω η ισοτιμία είναι πάντα 1:1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 με την σημερινη ισοτιμια με φπα ερχεται 210 ευρω η ισοτιμία είναι πάντα 1:1
Anubis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 η ισοτιμία είναι πάντα 1:1 Μην σου πω και χειροτερα πολλες φορες
Anubis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 η ισοτιμία είναι πάντα 1:1 Μην σου πω και χειροτερα πολλες φορες
Litost Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά λένε στηρίξτε ελληνικά μαγαζιά και ελληνική οικονομία. Αφού οι αγιογδύτες της Infoquest αποφάσισαν να εφαρμόσουν τη δική τους τιμολογιακή πολιτική - καπέλο, παραγγελία λοιπόν από amazon, ebay, ή τελοςπάντων οπουδήποτε αλλού εκτός από Ελλάδα. Και κοινοποίηση της κατάστασης στην μαμά Apple. Αλλά να μου πεις, στο Κολωνάκι ο φραπουτσίνο είναι ακριβός... Υ.Γ: Στις παραγγελίες από Amazon (δεν ξέρω στα υπόλοιπα ιντερνετικά μαγαζιά) στις ΗΠΑ, δεν χρεώνουν state tax, άρα οι τιμές είναι αυτές που αναγράφονται στο Apple store.
Litost Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά λένε στηρίξτε ελληνικά μαγαζιά και ελληνική οικονομία. Αφού οι αγιογδύτες της Infoquest αποφάσισαν να εφαρμόσουν τη δική τους τιμολογιακή πολιτική - καπέλο, παραγγελία λοιπόν από amazon, ebay, ή τελοςπάντων οπουδήποτε αλλού εκτός από Ελλάδα. Και κοινοποίηση της κατάστασης στην μαμά Apple. Αλλά να μου πεις, στο Κολωνάκι ο φραπουτσίνο είναι ακριβός... Υ.Γ: Στις παραγγελίες από Amazon (δεν ξέρω στα υπόλοιπα ιντερνετικά μαγαζιά) στις ΗΠΑ, δεν χρεώνουν state tax, άρα οι τιμές είναι αυτές που αναγράφονται στο Apple store.
N0sferatus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά λένε στηρίξτε ελληνικά μαγαζιά και ελληνική οικονομία. Αφού οι αγιογδύτες της Infoquest αποφάσισαν να εφαρμόσουν τη δική τους τιμολογιακή πολιτική - καπέλο, παραγγελία λοιπόν από amazon, ebay, ή τελοςπάντων οπουδήποτε αλλού εκτός από Ελλάδα. Και κοινοποίηση της κατάστασης στην μαμά Apple. Αλλά να μου πεις, στο Κολωνάκι ο φραπουτσίνο είναι ακριβός... Υ.Γ: Στις παραγγελίες από Amazon (δεν ξέρω στα υπόλοιπα ιντερνετικά μαγαζιά) στις ΗΠΑ, δεν χρεώνουν state tax, άρα οι τιμές είναι αυτές που αναγράφονται στο Apple store. To amazon δεν έχει international shipping σε ηλεκτρικά είδη...:/ δυστηχως Αποοτι ειδα, παρόλο που με την ισοτιμία το νάνο το παίρναμε 120 ευρουλακια, μόνο απο i square ειδα για ΕΛΛΑΣ και είναι στα 185 έτσι γτ είναι μάγκες.... Και ρε γα$&το είμαι πολυ victim έχω το τατς αλλά το νάνο είναι σο damn cute....!!!!!!!!! Χαχα είναι μεγάλη καγκουρια να το φοραω σαν ρολόι,;;;;; Οποίος έχει αμερικανό θείο και θα παραγγείλει τεχτ με !!!! :Ρ
GeorgeManiac Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 με το nano ξεφέυγει η κατασταση, ειναι πολύ μικρό για touch δεν νομίζω να βολέψει το appletv -μονο $99:whistle: - και κάθε φορα που θα θες να δεις μια ταινία να δινεις και το πενταδολαρό σου...μου κάνει σαν εκστρατία απόσβεσης των εξόδων που προέκυψαν μετα τα προβληματάκια των iphones, Και για να μην αφησουν την google να νομίζει ότι μονο αυτή σκευτηκε να τα κονομήσει με ταινίες.
lolasirius Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι έτσι. Οταν θες να δεις μια ταινία ή σειρά απλως το κάνεις stream απο PC ή Mac μέσω του Home sharing tou iTunes. Μόνο χρειάζεσαι ενα λογαριασμό και εισαι εντάξει.
pan-pan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι έτσι. Οταν θες να δεις μια ταινία ή σειρά απλως το κάνεις stream απο PC ή Mac μέσω του Home sharing tou iTunes. Μόνο χρειάζεσαι ενα λογαριασμό και εισαι εντάξει. Ο λογαριασμός είναι το λιγότερο... το οτι πρέπει όλα να είναι mp4... αυτό δεν παίζει! wd live και έρχεται και το boxee box!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα