xlapatsas4000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μην πάει αλλού το μυαλό σας, κάποτε πριν πολλά χρόνια είχα βρει ένα πολύ φοβερό πρόγραμμα, Θέλω να ανοίγω ένα τέτοιου είδος πρόγραμμα και τις ώρες που λείπω από τον Η/Υ να καταγράφει τα πάντα,λόγω του ότι έχω μικρότερα αδέρφια και γενικά πολύ κόσμο στο σπίτι θέλω να ξέρω τι γίνεται με τέτοιο τρόπο,ειχα βρει κάποτε ένα τέτοι πρόγραμμα όπως προανέφερα αλλά δεν το θυμαμαι εκείνο κατέγραφε τα πάντα που έμπαινα στο ιντερνετ τους κωδικούς μου τι αλλαγές έκανα στα Windows ήταν πολύ φοβερό....
isay Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Βάζεις κωδικό στον υπολογιστή σου και τελέιωσε. Αν θες να έχουν πρόσβαση τα αδερφάκια σου, τους φτιάχνεις ένα λογαριασμό ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ βασικά δικαιώματα χρήσης. Άσε τις παρακολουθήσεις
xlapatsas4000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 τα ξέρω αυτά ισαυ, απλά το θέμα είναι να μην με καταλ΄'αβουν έχεις κάποιο τέτοιο πρόγραμμα στο νου σου ?δεν είναι παράνομο είμαι διαθετιμένος και να πληρώσω,
Traumatias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Για το ποιες ιστοσελλίδες επισκέπτεσαι απλά κοιτάζεις το ιστορικό του browser.Έτσι μπορείς να ξέρεις που μπαίνει ο καθένας και δεν φαντάζομαι ότι τα αδερφάκια σου ξέρουν τι κάνει ο ccleaner... Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω, τι αλλαγές μπορεί να κάνει στα windows ένα πιτσιρίκι???Κάνε αυτό που είπε ο isay και βάλε και έναν γονικό έλεγχο.Τι πάει να πει να μην σε καταλάβουν..
flik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες. Βάζεις περιορισμένα δικαιώματα, και μετά βλέπεις απο το ιστορικό των ιστοσελίδων που μπαίνουν. Το skype αν το χρησιμοποιούν καταγράφει τις συνομιλίες, νομίζω και το msn, δεν το χρησιμοποιώ. Τι άλλο θες να παρακολουθήσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.